AvP 2: Aliens vs. Predator
- Dragonrage
A kao što rekoh...klanje, ništa više...ima ono par cool scena, predator mi je pre lud, akcija je ok, i film sve u svemu izgleda vizualno jako dobro s obzirom na budžet 40 mil.$...ko Aliensi...CGI je gotovo neprimjetan u odnosu na original. U svakom slučaju bolji od prvog...krvaviji i dinamičniji...ali priče nema kao što rekoh...niti neke dublje karakteriziracije likova...tek ona plošna (ovaj je junak, ovaj je pičkica, ovaj je gad a ovaj je samo topovsko meso). No kako i oni tamane Aliene ko i Predator, nisu iritantni. Nije da samo bauljaju hodnicima ili gradom i govore kako neće preživjeti (mislim kažu i to), već se ipak trude da prežive.A$H wrote:posto je tebi tako dobar onda bude i meni..
PS: prvom filmu mi je sad ocjena pala za pola...2,5/5...a s vremenom možda bude i više...
- Dragonrage
- A$H
pa napisah to radi toga jer imam slican ukus za filmove..veselim se gledanju filma..Dragonrage wrote:A kao što rekoh...klanje, ništa više...ima ono par cool scena, predator mi je pre lud, akcija je ok, i film sve u svemu izgleda vizualno jako dobro s obzirom na budžet 40 mil.$...ko Aliensi...CGI je gotovo neprimjetan u odnosu na original. U svakom slučaju bolji od prvog...krvaviji i dinamičniji...ali priče nema kao što rekoh...niti neke dublje karakteriziracije likova...tek ona plošna (ovaj je junak, ovaj je pičkica, ovaj je gad a ovaj je samo topovsko meso). No kako i oni tamane Aliene ko i Predator, nisu iritantni. Nije da samo bauljaju hodnicima ili gradom i govore kako neće preživjeti (mislim kažu i to), već se ipak trude da prežive.A$H wrote:posto je tebi tako dobar onda bude i meni..
PS: prvom filmu mi je sad ocjena pala za pola...2,5/5...a s vremenom možda bude i više...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
- A$H
- Knatchbull
- horkolerbus
- Dragonrage
-
John_Ryder