u srijedu, 2. siječnja na 250 prodajnih mjesta diljem Istre i Kvarnera, na kioscima, u trafikama, u supermarketima i svugdje drugdje gdje se prodaje Glas Istre, u prodaju se pušta roman Danila Brozovića BOJNO POLJE ISTRA u izdanju Naklade ZORO. Povijesni je to događaj, jer je BOJNO POLJE ISTRA domaći SF-roman s najvećom početnom nakladom svih vremena, a nadamo se da će tako postati i najprodavaniji te najčitaniji domaći SF roman svih vremena.
Potražite roman BOJNO POLJE ISTRA na istarskim i riječkim kioscima po cijeni od svega 39 kuna!
S backgroundom pisca izvrsnih i nagrađivanih cyberpunk priča, Brozović se ovaj put predstavlja cyberpunk romanom čija se radnja događa pedesetak godina u budućnosti, u ozračju RATA ZA OTCJEPLJENJE ISTRE OD HRVATSKE.
*** Tunel kroz Učku je miniran, u razorenoj Opatiji vode se ulične borbe, pulska Arena je u plamenu, pogođena dalekometnim projektilima, u Pazinu je zloglasni zarobljenički logor. Pedesetak godina u budućnosti, dok Hrvatska još uvijek uzaludno kuca na vrata Europske Unije a mafija gotovo legalno gospodari državom, Istra, "štufa" takve države, vodi rat za nezavisnost.
Hoće li uspjeti? ***
S veseljem vam najavljujemo promotivnu turneju s čak tri predstavljanja romana BOJNO POLJE ISTRA, i to:
PAZIN - četvrtak, 3. siječnja 2008. u 18 sati u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u Pazinu; sudjeluju:
autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, politolog Emil Soldatić, nakladnik Zoran Filipović
RIJEKA - petak, 4. siječnja 2008. u 12 sati u MMC-u Školjić (Centar za tehničku kulturu, adresa Školjić 6), u suradnji s Hrvatskim književnim društvom "Osvit"; sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, kulturolog i SF-pisac Ernie Gigante Dešković, nakladnik Zoran Filipović
PULA - petak, 4. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru P-14 (Preradovićeva 14); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović.
Svi ste pozvani!
Na kioscima u Istri i Rijeci knjiga će biti u prodaji dva tjedna, tek nakon toga počinje distribucija za ostatak Hrvatske.
---
Bit ću zahvalan svima koji ovu informaciju prenesu gdjegod mogu.
Davor Sisovic
Bojno polje Istra
- just me
Bojno polje Istra
Na zamolbu Davora Šišovića kopipastat ću ovdje mail koji sam dobila od njega:
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
- Boby
Re: Bojno polje Istra
A baš ste vi Istriani čudni. Imam rodbinu u Premanturi i kada god im dođem u posjetu obraćaju mi se s "vi Hrvati"just me wrote:Na zamolbu Davora Šišovića kopipastat ću ovdje mail koji sam dobila od njega:
u srijedu, 2. siječnja na 250 prodajnih mjesta diljem Istre i Kvarnera, na kioscima, u trafikama, u supermarketima i svugdje drugdje gdje se prodaje Glas Istre, u prodaju se pušta roman Danila Brozovića BOJNO POLJE ISTRA u izdanju Naklade ZORO. Povijesni je to događaj, jer je BOJNO POLJE ISTRA domaći SF-roman s najvećom početnom nakladom svih vremena, a nadamo se da će tako postati i najprodavaniji te najčitaniji domaći SF roman svih vremena.
Potražite roman BOJNO POLJE ISTRA na istarskim i riječkim kioscima po cijeni od svega 39 kuna!
S backgroundom pisca izvrsnih i nagrađivanih cyberpunk priča, Brozović se ovaj put predstavlja cyberpunk romanom čija se radnja događa pedesetak godina u budućnosti, u ozračju RATA ZA OTCJEPLJENJE ISTRE OD HRVATSKE.
*** Tunel kroz Učku je miniran, u razorenoj Opatiji vode se ulične borbe, pulska Arena je u plamenu, pogođena dalekometnim projektilima, u Pazinu je zloglasni zarobljenički logor. Pedesetak godina u budućnosti, dok Hrvatska još uvijek uzaludno kuca na vrata Europske Unije a mafija gotovo legalno gospodari državom, Istra, "štufa" takve države, vodi rat za nezavisnost.
Hoće li uspjeti? ***
S veseljem vam najavljujemo promotivnu turneju s čak tri predstavljanja romana BOJNO POLJE ISTRA, i to:
PAZIN - četvrtak, 3. siječnja 2008. u 18 sati u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem u Pazinu; sudjeluju:
autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, politolog Emil Soldatić, nakladnik Zoran Filipović
RIJEKA - petak, 4. siječnja 2008. u 12 sati u MMC-u Školjić (Centar za tehničku kulturu, adresa Školjić 6), u suradnji s Hrvatskim književnim društvom "Osvit"; sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović, kulturolog i SF-pisac Ernie Gigante Dešković, nakladnik Zoran Filipović
PULA - petak, 4. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru P-14 (Preradovićeva 14); sudjeluju: autor Danilo Brozović, urednik Davor Šišović.
Svi ste pozvani!
Na kioscima u Istri i Rijeci knjiga će biti u prodaji dva tjedna, tek nakon toga počinje distribucija za ostatak Hrvatske.
---
Bit ću zahvalan svima koji ovu informaciju prenesu gdjegod mogu.
Davor Sisovic
- just me
Hvala, ulijepšao si mi dan!Boby wrote: A baš ste vi Istriani čudni.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
-
FilmTV
Stvarno odlična ideja! Što se tiče odcjepljenja Istre od HR, ako autor knjige brije na to samo neka brije, meni je Istra zakon pa i da moram imati putovnicu za pit na Petkotini opet bi išao 
Ova prezentacija u Rijeci me interesira, može se čovjek samo pojaviti ili treba biti pozvan pošto je to ipak vojna tematika potencijalne druge države?

Ova prezentacija u Rijeci me interesira, može se čovjek samo pojaviti ili treba biti pozvan pošto je to ipak vojna tematika potencijalne druge države?
- Studeni
u principu, potpuno normalno, jer je istarski identitet odavno izgrađen i duboko usađen kod tih ljudi...Boby wrote:
A baš ste vi Istriani čudni. Imam rodbinu u Premanturi i kada god im dođem u posjetu obraćaju mi se s "vi Hrvati"
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Studeni
Uuuuu, Petkotina.....alaj se tamo lijepo pilo i sviralo.....i pijano sviralo....FilmTV wrote:Stvarno odlična ideja! Što se tiče odcjepljenja Istre od HR, ako autor knjige brije na to samo neka brije, meni je Istra zakon pa i da moram imati putovnicu za pit na Petkotini opet bi išao![]()
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- la terza madre
- la terza madre
A pa cuj,mozes ici...mozda nece toliko filozofiratiFilmTV wrote:Čudan tip "ha-ha" ili bolje da ne idem na prezentaciju jer ću dobiti migrenu od njegovog filozofiranja?la terza madre wrote:Ajme Šišović je urednik...e to je cudan tipkad pocne filozofirati ne zna stati
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
-
FilmTV
U biti lako odem ako mi je dosadan, nije da moram ostati na mučenjula terza madre wrote:A pa cuj,mozes ici...mozda nece toliko filozofiratiFilmTV wrote:Čudan tip "ha-ha" ili bolje da ne idem na prezentaciju jer ću dobiti migrenu od njegovog filozofiranja?la terza madre wrote:Ajme Šišović je urednik...e to je cudan tipkad pocne filozofirati ne zna stati
Tip stvarno ima sta reci ali je ponekad dosadan,inace je iz Pazina pa ga znam
- HorrorHR
- Site Admin
Burne reakcije na roman Danila Brozovića
http://www.vecernji.hr/newsroom/culture ... 6/index.do
Btw jel's se počelo to prodavati i kolika je cijena?
http://www.vecernji.hr/newsroom/culture ... 6/index.do
Btw jel's se počelo to prodavati i kolika je cijena?
- la terza madre
Nigdje ne pise od kad ce se prodavati na kioscima,znate vi?
Je li netko od vas citao ˝Vampirske priče˝?
Zbirka kratkih horor priča,nakladnik je pazinsko otvoreno učilište a urednik gospodin Šišović.
Je li netko od vas citao ˝Vampirske priče˝?
Zbirka kratkih horor priča,nakladnik je pazinsko otvoreno učilište a urednik gospodin Šišović.
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]