Transporter 3
- john_constantine
Transporter 3
Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan. 
Michel puši karu.
- A$H
Re: Transporter 3
i jos naivniji..john_constantine wrote:Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Misliš na ono u drugom dijelu kada autom skoči u zrak, kukom otkine bombu i izbjegne eksploziju?A$H wrote:i jos naivniji..john_constantine wrote:Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan.
Michel puši karu.
- A$H
medju ostalim ta je na vrhujohn_constantine wrote:Misliš na ono u drugom dijelu kada autom skoči u zrak, kukom otkine bombu i izbjegne eksploziju?A$H wrote:i jos naivniji..john_constantine wrote:Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan.![]()
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
neka doda opet neku trebu s uzijima, i ja sam zadovoljan.A$H wrote:medju ostalim ta je na vrhujohn_constantine wrote:Misliš na ono u drugom dijelu kada autom skoči u zrak, kukom otkine bombu i izbjegne eksploziju?A$H wrote: i jos naivniji..![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Evil Xander
Prvi dio je bio zabavan, drugi je bio whatever, mozda su Crank trebali imenovati Crank: Transporter 2.
Treci ce mi vjerojatno doci u kategoriju 'ekstremno mi je dosadno, idem do videa vidjeti imali se sto za posuditi sto mi se ionako ne gleda al cu uz ffw pogledati'.
Treci ce mi vjerojatno doci u kategoriju 'ekstremno mi je dosadno, idem do videa vidjeti imali se sto za posuditi sto mi se ionako ne gleda al cu uz ffw pogledati'.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- horkolerbus
- Dragonrage
Nema veze, ali je bio zabavan.john_constantine wrote:Misliš na ono u drugom dijelu kada autom skoči u zrak, kukom otkine bombu i izbjegne eksploziju?A$H wrote:i jos naivniji..john_constantine wrote:Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan.![]()
![]()
![]()
Kao što sam već nekoliko puta bio rekao...taj drugi je bio više stripovski film...ono sa pregršt pretjerivanja i nerealnih pa čak i glupih situacija (to sam bombom prednjači), ali vraški zabavan!!
Tak da se veselim trojci...
- Dragonrage
http://www.darkhorizons.com/news08/080118e.phpFilmsActu reports that Olivier Megaton ("The Red Siren") has been hired to helm the upcoming third installment of "The Transporter."...
...Megaton was also the second united director on "Hitman".
- Dragonrage
Statham Set For Third "Transporter"

Jedino me ovo malo brine...Jason Statham is confirmed to be reprising his role as mercenary driver/delivery man Frank in EuropaCorp's "The Transporter 3" reports Variety.
Co-star Francois Berleand will return, whilst Robert Knepper ("Prison Break") has joined the cast.
Louis Leterrier, who helmed the first two pics, has been replaced by Olivier Megaton ("Exit," "The Red Siren"). A four month shoot is planned in Russia and France.
Hmmm...Louis Leterrier, who helmed the first two pics, has been replaced by Olivier Megaton ("Exit," "The Red Siren").
- Dragonrage