Jel zna tko sta o ovome? :D

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Mamoorlook

Jel zna tko sta o ovome? :D

Post by Mamoorlook » 30 Dec 2007, 10:10

ja nznam jel ovo neki scam ili nesto, al ja se bio prijavio i sad sam (navodno) zaradio vec dva dolara:D

"Najvažnija stvar za upamtiti je da bux.to nije nikakva prevara ili bilo što slično (tipa Agloco, hr-program, piramidalni sustavi zarade...) Riječ je o sasvim jednostavnoj stranici koja nakon registracije daje listu reklama na koje vi klikate.

Dakle:

1) Potreban je Firefox!
Ako postoji jos netko tko ga ne koristi neka ga skine sa:
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

2) Preskoci ovaj korak ako si vec registriran na:
https://www.paypal.com/
Kreiraj paypal premier account (besplatno je)- potrebno je zbog primanja novaca

Kratka pomoć pri registraciji (sign up)

Select the country or region where you live:: CROATIA(ako si iz Hrvatske naravno, ako si od negdje drugdje stavi svoju državu)

Then choose the type of account that works best for you: ja sam ovdje uzeo Premier account

Create a PayPal Account, ispunite slijedeće kućice:
First name (vaše ime)
Last name (vaše prezime)
Address line 1 (ulica i kućni broj)
City (mjesto u kojem živite)
Home telephone (telefon, ...)
Email address
Create account password (kreirajte vašu lozinku)
Confirm password (još jednom lozinka)
Ostaje Vam još da odaberete security passwords (pitanja u slučaju gubitka lozinke), te da unesete karaktere kako biste mogli kreirati account.

Kada vas pita za kreditnu karticu,klikni na CANCEL!

3) Idi na:
http://bux.to/?r=mamoorlook i registriraj se. (Register)
Ostavi ime ostarija u referalima jer time ces postat moj referal i meni donirati cent za svaki klik, a ti ćeš time dobit više linkova, više linkova imaš više love.

4.) kada si se regisrirao na Bux.to odi na Surf Ads i vidjet ćeš tamo popis linkova(obično ih na početku ima oko 12) TVOJ "POSAO" JE: svaki link otvorit i biti na njemu 30 sec(ima autoodbrojavanje) znači 12 linkova je 12 reklama i za svaku koju otvorite dobivate 1 cent.

5.) Kada ste završili sa otvaranjem svih reklama odite na My Stats kao što vidite tamo imate svoj link za "pecanje" referala (To refer others, use...), a ispod linka su statistike vezane uz vaš account, koliko ste reklama otvorili, koliko imate referala, koliko su vaši referali otvorili reklama itd
Najvažnije je ono predzadnje jer pokazuje stanje na računu(Account Balance)

Uzivajte!!! lol

Za ovo je potrebno cca 5min!Isti mail koristiti na bux.to i paypal!!!"

text je c/p nije mi se dalo pisat sve to blabla, al ako stvarno radi zasto ne dignut sta para za nista:D
dali netko zna stogod o tome vise da odmah pobjegnem?
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

Evil Xander

Post by Evil Xander » 30 Dec 2007, 10:31

Crkni u mukama.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Dec 2007, 11:31

Uz to što je najvjerojatnije neki scam ili piramidalna bedastoća, sviđa mi se ovaj dio oko PayPala gdje ćeš primati lovu.

FYI, makar nisam gledao u zadnje vrijeme, ali ako živiš u Hrvatskoj nemožeš primati lovu na PayPal, možeš samo slati...

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 30 Dec 2007, 11:38

to je jedino sto se i meni kolko tolko cini ok, jer se paypal pokazao jako pouzdanim i sigurnim, i cudno mi je da bi oni nekoj muci tih razmjera progledali kroz prste.
sad dali to actually radi il ne nije ni bitno, jer novac bez rada ne postoji, ali cisto me zanimalo dali ima tko kakvih iskustava.
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2007, 11:56

ma ima ti više takvih reklama nego iskustava. :roll:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Dec 2007, 13:01

Još uvijek ne vjerujem internet zaradi, do sada sam samo čuo da su sve prevare,ali opet ,tko zna. :wink:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

A$H

Post by A$H » 30 Dec 2007, 13:35

bullshit :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Khaos[]

Post by Khaos[] » 30 Dec 2007, 13:38

HorrorHR wrote:Uz to što je najvjerojatnije neki scam ili piramidalna bedastoæa, sviða mi se ovaj dio oko PayPala gdje æeš primati lovu.

FYI, makar nisam gledao u zadnje vrijeme, ali ako živiš u Hrvatskoj nemožeš primati lovu na PayPal, možeš samo slati...
mozes primat u hr. i ovaj bux.to nije tako los, frend ga koristi (ja bi isto da imam adsl), ali ono sumnjam da ces ikad skupit dovoljno para za kupit nesto konkretno, eventualno neki mjesecni rapidshare account :lol:

Truba

Post by Truba » 02 Jan 2008, 20:17

nema ljeba bez lopate
www.lasetta.net :axe:

Clayman

Post by Clayman » 02 Jan 2008, 23:04

Te su stvari ili fake ili zaradiš kikiriki.

Post Reply