Mjesec Opskurnog Horrora (MOH #1)

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
elrania

Post by elrania » 25 Dec 2007, 22:26

john_constantine wrote:
David Lynch wrote:e evo ti link za die monster die
ja sam bio brži, a i zabranjeno je davati linkove, he. :wink:
yup, skinuh ga pred par sati ;)
i iskopah usput beast of blood od e. romera... :mrgreen:
sad sam pak zapela na beyond atlantis :?

majstoro

Post by majstoro » 29 Dec 2007, 14:48

horrorfan wrote:Jason x(2001)

http://www.imdb.com/title/tt0211443/

Što reći o ovom...Jasno nekad legenda modernoga slashera,koji je firday serijalom obiljezio osamdesete,spao na sranje koje smrdi na isto govno ko i dracula 3000 u kojem glumi Casoer v. Dien.Prijašnja probadanja Jasona nekakvim nozicima i satarama jke nista prema raspucavanju lubanje i otkidanju udova u ovomo nedjelu.Glumci su katastrofa,pokupljeni iz utocista i komuna... :roll:
Scenarij rula al u neorginalnosti i stereotipu.Mislim dogodi xxx eksplozija u brodu a njemu ništa..Boli me kita kaj je 2450 i sta je do tad tehnika jako napredovala...bla bla bla...ak su vec tako napredni zasto Jason ko odsale probija te njihove jake zidove koji izgledaju kao da su napravljeni od aluminijske folije umotane u stiropor.I kako je moguce da ti maceta,koja je bila 25 godina prije smrvazanja bila vucarana po utrobama i razno raznima iznutricama zrtava nakon 450 g jos uvijek tolko oštra da ti skine ruku bez pol frke..Mozda Jason koristi miracle blade s otva.Ma dosta o ovom par skrinšotova i bok...
jason x cudooooooooooooooooooooo

Image

Image

Image

Image
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Dec 2007, 17:04

e kada će novi mjesec opskurnih horora? :wink:
Michel puši karu.

Freddy

Post by Freddy » 29 Dec 2007, 17:07

majstoro wrote:
horrorfan wrote:Jason x(2001)

http://www.imdb.com/title/tt0211443/

Što reći o ovom...Jasno nekad legenda modernoga slashera,koji je firday serijalom obiljezio osamdesete,spao na sranje koje smrdi na isto govno ko i dracula 3000 u kojem glumi Casoer v. Dien.Prijašnja probadanja Jasona nekakvim nozicima i satarama jke nista prema raspucavanju lubanje i otkidanju udova u ovomo nedjelu.Glumci su katastrofa,pokupljeni iz utocista i komuna... :roll:
Scenarij rula al u neorginalnosti i stereotipu.Mislim dogodi xxx eksplozija u brodu a njemu ništa..Boli me kita kaj je 2450 i sta je do tad tehnika jako napredovala...bla bla bla...ak su vec tako napredni zasto Jason ko odsale probija te njihove jake zidove koji izgledaju kao da su napravljeni od aluminijske folije umotane u stiropor.I kako je moguce da ti maceta,koja je bila 25 godina prije smrvazanja bila vucarana po utrobama i razno raznima iznutricama zrtava nakon 450 g jos uvijek tolko oštra da ti skine ruku bez pol frke..Mozda Jason koristi miracle blade s otva.Ma dosta o ovom par skrinšotova i bok...
jason x cudooooooooooooooooooooo

Image

Image

Image

Image
neznam baš da je jači.....jason je možda fizički jači....ali fizička snaga nije ponekad važna....freddy je luđi i on bi masakriro jasona :supz: :freddy:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Unreal

Post by Unreal » 29 Dec 2007, 17:45

Ma meni nije Jason x tako loš(više zabavan).Da znam da je glup i ima brdo problema,ali kao da su prošli nastavci nešto pametnije(mislim na 6,7,8 i 9 ,a nisu ni 2,3,4 i 5 nešto pretjerano pametni filmovi :lol: ).Ma ja gledam Friday the 13th filmove samo da vidim Jasona kako ubija nekoga na maštovite načine,a za ostalo me maje više briga. 8)

jigsaw

Post by jigsaw » 29 Dec 2007, 23:13

john_constantine wrote:e kada će novi mjesec opskurnih horora? :wink:
Da, nije ga bilo od travnja... :wink:

Post Reply