Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
A$H

Post by A$H » 28 Dec 2007, 12:55

HorrorHR wrote:Pas mater, ovo se zove definitivno Grindhouse DVD izdanje. Uskoro bi trebalo izaći u Japanu:

Disc 1: Death Proof (Extended Film)
-English DTS, English DD, Japanese dub
-Japanese subtitles
-Japanese Theatrical/TV trailers
-Staff/Cast Profiles (Text)
-What is Grindhouse? (Text)

Disc 2: Planet Terror (Extended Film)
-English DTS, English DD, Japanese dub
-Japanese Subtitles
-Rodriguez commentary
-International/Japanese trailers
-Staff/Cast Profiles (Text)
-What is Grindhouse? (Text)

Disc 3: Death Proof bonus materials
-Special Message to Japan from Tarantino
-Staff and Cast interviews on Death Proof
-Stunts on Wheels: The Legendary Drivers of Death Proof (20:39)
-Introducing Zoë Bell (8:59)
-Kurt Russell as Stuntman Mike (9:34)
-Finding Quentin's Gals (21:14)
-The Uncut Version of "Baby, It's You" Performed by Mary Elizabeth Winstead (1:4Cool
-The Guys of Death Proof (8:16)
-Quentin's Greatest Collaborator: Editor Sally Menke
-Double Dare Trailer (2:36)

Disc 4: Planet Terror bonus materials
-10-Minute Film School (11:52)
-The Badass Babes of Planet Terror (11:50)
-The Guys of Planet Terror (16:32)
-Casting Rebel (05:34)
-Sickos, Bullets and Explosions: The Stuns of Planet Terror (13:1Cool
-The Friend, The Doctor and The Real Estate Agent (6:42)

Disc 5: Grindhouse (191 minute theatrical cut)
-English DD, Japanese dub
-Japanese subtitles

Disc 6: Japanese only Grindhouse bonus disc (106 minutes)
-Grindhouse - US Trailer
-2006 San Diego Comicon
-Tarantino Interview (About the homages in Death Proof, About Planet Terror, Use of Music, Possible Sequel to Death Proof)
-Staff/Cast comments
-The Directors of the Fake Trailers
-Coments on past Grindhouse Films
-Making Of Planet Terror

:shock: 8)

a budemo nekako dosli do toga.. 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 28 Dec 2007, 14:56

Volio bi ovo nabaviti. Gdje se to može?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Dec 2007, 15:50

Imam pitanje. Nisam gledao niti Death proof niti planet terror ali sam nedavno skinuo prek torrenta, pa da pitam
koja je razlika između toga dvoje?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2007, 15:59

prvi je posveta grindhouse filmovima s svim greškama iz tog vremena, besmislena akcijska zabava s puno krvi, nasilja, ženski, pucnjava i zombijima.
A death proof je tipični tarantinovski film s hrpom besmislenih ženskih dijaloga, ali kurt russel i 15 minutna scena potjere.

Ma ako si gledao from dusk till dawn, to ti je to. Prvi dio filma je ultradosadan - dobar početak u prodavaonici, a ostatak dosada + njegova opsjednutost mladim pičkama. A drugi dio je ono prava zabava radi koje vrijedi pretrpjeti dosadan početak. :wink:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Dec 2007, 16:02

john_constantine wrote:prvi je posveta grindhouse filmovima s svim greškama iz tog vremena, besmislena akcijska zabava s puno krvi, nasilja, ženski, pucnjava i zombijima.
A death proof je tipični tarantinovski film s hrpom besmislenih ženskih dijaloga, ali kurt russel i 15 minutna scena potjere.

Ma ako si gledao from dusk till dawn, to ti je to. Prvi dio filma je ultradosadan - dobar početak u prodavaonici, a ostatak dosada + njegova opsjednutost mladim pičkama. A drugi dio je ono prava zabava radi koje vrijedi pretrpjeti dosadan početak. :wink:
Znači drugi dio nema veze s prvim dijelom?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2007, 16:23

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:prvi je posveta grindhouse filmovima s svim greškama iz tog vremena, besmislena akcijska zabava s puno krvi, nasilja, ženski, pucnjava i zombijima.

ne, to su samo dva filma spojeni u jedno. :wink: Jedino zajedničko je što u oba dva glumi tarantino. :roll:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 28 Dec 2007, 17:30

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:

ne, to su samo dva filma spojeni u jedno. :wink: Jedino zajedničko je što u oba dva glumi tarantino. :roll:
i rose mcgowan (se tako zove?)

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2007, 18:48

Vorador wrote:
john_constantine wrote:
John_Ryder wrote: Znači drugi dio nema veze s prvim dijelom?
i rose mcgowan (se tako zove?)
da :wink:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Dec 2007, 19:09

Vorador wrote:i rose mcgowan (se tako zove?)
I referencira se Jungle Julia (ili kako već) u Planet Terroru :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Dec 2007, 21:50

john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:

Aha,danas mi je na rasporedu death proof za pogledat, :lol:

Deimos

Post by Deimos » 28 Dec 2007, 22:25

dečki moji, nakon evil deada jedino priznam planet terror. prejeben film

A$H

Post by A$H » 28 Dec 2007, 22:56

eto izvukao DVD sa police i bacam se na gledanje....opet.. 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Dec 2007, 01:25

Pogledao danas death proof i planet terror.

Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10

Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
koliko me volja :supz: :prayer:
10/10

metallicat

Post by metallicat » 02 Jan 2008, 14:42

John_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.

Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10

Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
10/10
slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jan 2008, 14:45

metallicat wrote:
John_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.

10/10
slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?
Brijem da je to rekao u jednom dijelu filma,to on radi kao da si smiri živce,koliko sam skužio. :D

Post Reply