...I poslije ide 2. dio u 4:20. Dva dijela za redomHorrorHR wrote:Uđite u novu godinu sa "Urban Legends" na HTVu u 02:45![]()
Raspored (Horror) filmova na TV-u
- carver
- Boby
- carver
- metallicat
- Scarface
Boby wrote:Meni je jedinica zabavan slasher u štihu 90-tih; dvojka je već malo manje a trojku nisam gledalcarver wrote:...I poslije ide 2. dio u 4:20. Dva dijela za redomHorrorHR wrote:Uđite u novu godinu sa "Urban Legends" na HTVu u 02:45![]()
A di je 3. dio ???
Trojka mi je skroz ok, tu već nije čisti slasher već ima svega.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- majstoro
ko nije gledo slagalicu evo sta se desava:
SPOILER
Dvoje međusobno nepoznatih 30-ogodišnjaka probude se nakon duge nesvijestice u prljavoj,zapuštenoj kupaonici zavezanih nogu za cijevi,u čijoj je sredini leš tek ubijenog čovjeka.Nakon početne panike,oni se priberu i pokušaju odgonetnuti kako su dospijeli na ovo užasno mjesto(valjda moja kuća).ubrzo su našli diktafon i shvatili da su u rukama psihopata koji im je namjenio "igru" preživljavanja u kojoj će morati ili jedna drugoga ubiiti ili si odsjeći jedan dio tjela.

END
SPOILER
Dvoje međusobno nepoznatih 30-ogodišnjaka probude se nakon duge nesvijestice u prljavoj,zapuštenoj kupaonici zavezanih nogu za cijevi,u čijoj je sredini leš tek ubijenog čovjeka.Nakon početne panike,oni se priberu i pokušaju odgonetnuti kako su dospijeli na ovo užasno mjesto(valjda moja kuća).ubrzo su našli diktafon i shvatili da su u rukama psihopata koji im je namjenio "igru" preživljavanja u kojoj će morati ili jedna drugoga ubiiti ili si odsjeći jedan dio tjela.
END
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]
[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]