Vezano uz prženje mdf i mds fileova...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Scarface

Vezano uz prženje mdf i mds fileova...

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 13:41

Nisan previše vješt na kompu, znan onako osnovne stvari i kako san se sad upustija u skidanje igrica za PS2 molija bi ako nije problem da mi neko da upute šta radit nakon šta skinen tu (konkretno san skinija Crash Bandicoot Wrath of Cortex :) igricu sa torrenta. Dakle, u folderu iman jedan mdf i jedan mds file (od samo 1 kb) i iako iman Alcohol 120% program nikako mi ne uspijeva spržit igricu, a tražija san po netu nekakve upute ali ih nisan razumija, spominju se neki bin i cue fajlovi, ekstrakcija itd. pa eto, ako je neko od volje da napiše postupak šta jasnije. Fala :)!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Dec 2007, 15:18

Sad ću ti ja jednu laičku potpuno neprovjerenu informaciju:

Pobrišeš mds fajl i ovaj .mdf renameaš u .iso ili .img i onda ga normalno zapržiš. ako se sjećam tako sam to radio prije jedno 5-6 godina...

Scarface

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 16:07

Thanks, I'll give it a try.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 16:41

Jebiga, nije upalilo. :cry: Al fala na pokušaju. :wink:

la terza madre

Post by la terza madre » 27 Dec 2007, 16:54

si probao mount sa daemon tools?
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

Studeni

Post by Studeni » 27 Dec 2007, 18:22

ne kužim kako s alcoholom ne može, stvarno bi trebalo........
ako uistinu ne pali, onda ti je jedino rješenje (što i terza madre reče) daemon tools....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

FilmTV

Post by FilmTV » 27 Dec 2007, 18:26

.MDS je običan disk image. Ja takav fajl ili zapržim direkt preko Neroa (Burn Image opcija) ili ga preko ISO Toolsa extractam na disk pa onda zapržim.
Last edited by FilmTV on 27 Dec 2007, 18:29, edited 1 time in total.

Studeni

Post by Studeni » 27 Dec 2007, 18:28

FilmTV wrote:MDS je običan disk image. Ja takav fajl ili zapržim direkt preko Neroa (Burn Image opcija) ili ga preko ISO Toolsa extractam na disk pa onda zapržim.
kod nero-a je frka što samo određene verzije preko "burn image" opcije prepoznaju ove fajlove.....uglavnom su to 6.x verzije...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

FilmTV

Post by FilmTV » 27 Dec 2007, 18:30

Studeni wrote:
FilmTV wrote:MDS je običan disk image. Ja takav fajl ili zapržim direkt preko Neroa (Burn Image opcija) ili ga preko ISO Toolsa extractam na disk pa onda zapržim.
kod nero-a je frka što samo određene verzije preko "burn image" opcije prepoznaju ove fajlove.....uglavnom su to 6.x verzije...
Može biti, ali ako u drop-down meniju odabereš da ti pokaže "all files" onda će ti pokazati i .mds, bez obzira što po defaultu traži .iso i .img. Bar meni u zadnjih par godina Nero tako radi.

Studeni

Post by Studeni » 27 Dec 2007, 18:35

FilmTV wrote:
Studeni wrote:
Može biti, ali ako u drop-down meniju odabereš da ti pokaže "all files" onda će ti pokazati i .mds, bez obzira što po defaultu traži .iso i .img. Bar meni u zadnjih par godina Nero tako radi.
vjerojatno bi trebalo biti tako....mene više čudi što dečko nije u mogućnosti sa alcoholom to odraditi....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Scarface

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 18:47

Studeni wrote:
FilmTV wrote:
Studeni wrote: kod nero-a je frka što samo određene verzije preko "burn image" opcije prepoznaju ove fajlove.....uglavnom su to 6.x verzije...
vjerojatno bi trebalo biti tako....mene više čudi što dečko nije u mogućnosti sa alcoholom to odraditi....

Ma stvar je s Alcoholom da ne znan baš radit s njin, zato i tražin da mi neko reče točan postupak, jer se ne snalazin baš najbolje. Vjerojatno i može, samo daj par uputa kako s njin spržit.

Studeni

Post by Studeni » 27 Dec 2007, 18:54

samo odeš na "image burning wizard" i onda izabereš fajl koji trebaš.....u mnoštvu fajlova koje alcohol podržava (bez obzira što ja ove fajlove ne koristim) znam da se nalazi i .mds
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Scarface

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 19:07

Dakle, dal da odaberem onaj većinski mdf file ili onaj mds od samo 1 kb?

Studeni

Post by Studeni » 27 Dec 2007, 20:05

Ghostface wrote:Dakle, dal da odaberem onaj većinski mdf file ili onaj mds od samo 1 kb?
ne radim s tim fajlovima, ali vodeći se bin/cue logikom možeš komotno odabrati i manji....taj manji vjerojatno sadrži naredbu ka većemu....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,

Scarface

Post by Scarface » 27 Dec 2007, 21:13

Stari svaka čast, evo radi, puno fala!! :P

Locked