Dobro vrijeme - yugonostalgija...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Rodman

Post by Rodman » 05 Jul 2007, 21:03

Plava princeza

http://www.youtube.com/watch?v=dCM9gjT8tXM

Ako se neko sjeca :D

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Jul 2007, 21:11

ajoj, mravojed. :D Baš sam potpuno zaboravio na taj crtić.... Kako se ono zvao u originalu?
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Jul 2007, 22:42

Nije
Inspector Gadget, jer ovaj robot je bio pljunuta prilika Kviska
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Jul 2007, 18:36

Koja je to serija bila koju je vodio Drgan Nikolić...i vuijek bi govorio Idemo Dalje deco... :?:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 08 Jul 2007, 19:49

dr_gonzo wrote:Koja je to serija bila koju je vodio Drgan Nikolić...i vuijek bi govorio Idemo Dalje deco... :?:
"Nedeljom popodne", ako se dobro secam.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Jul 2007, 20:06

A Malavizija? :lol: Imam čak i potpis od Daria iz te emisije. :wink:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2007, 02:08

sad sam malo gledala ove linkove..joj ja bi da stave te crtiće opet :D se može kakva peticija složit :D ? na tv su sve crtiće sinkronizirali :roll:
Image

la terza madre

Post by la terza madre » 26 Dec 2007, 02:13

Tek sad vidim ovu temu,ja sam gledala cipelice,bipsice,ninje i HE-MAN-a. Fora mi je i ona krava u klompama,mislim da se zove Gus Gus
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2007, 02:15

la terza madre wrote:Tek sad vidim ovu temu,ja sam gledala cipelice,bipsice,ninje i HE-MAN-a. Fora mi je i ona krava u klompama,mislim da se zove Gus Gus
da da :mrgreen: i njena kornjača :mrgreen: i ja bi ponovo cipeliće i bipsiće (kralj max i psi :D ) i normalnog tom&jerry a ne sink. :D
Image

dodo

Post by dodo » 26 Dec 2007, 02:15

la terza madre wrote:Tek sad vidim ovu temu,ja sam gledala cipelice,bipsice,ninje i HE-MAN-a. Fora mi je i ona krava u klompama,mislim da se zove Gus Gus
Tako nešto ja mislim a možda je i toćno kako si rekla koji smjej je taj crtić :D
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]

Boby

Post by Boby » 26 Dec 2007, 11:48

metallicat wrote:
da da :mrgreen: i njena kornjača :mrgreen: i ja bi ponovo cipeliće i bipsiće (kralj max i psi :D ) i normalnog tom&jerry a ne sink. :D
Ne zove se tak; "Busove priče" je ime serije, "Bus Bus" se je pjevušilo na uvodnoj špici

Studeni

Post by Studeni » 26 Dec 2007, 13:06

vitezovi orijenta, patike šangajke, gringo prah, gustav, linea, jutarnji dječji program TVBG, muzički tobogan, klikeranje i trampa ("ne dam dva porculanera za jednog vodenog! :lol: "), rogov bmx, kapa marsovka, jeftina pepsika od litru u staklu....... ................ ovako na prvu....ima toga još....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2007, 14:31

Boby wrote:
metallicat wrote:
Ne zove se tak; "Busove priče" je ime serije, "Bus Bus" se je pjevušilo na uvodnoj špici
i htjela sam napisat bus, ali mi je bilo smiješno što se tako zove pa sam čak posumnjala u sebe i umislila da sam krivo čula kad sam bila mala :lol: a nije mi se dalo provjeravat :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Dec 2007, 14:37

Boby wrote:
metallicat wrote:
da, bio je Bus onaj bik u klompama koji je držao farmu neku.. legendaran crtić. 8) a što se tiče ostalog u vezi Yugonostalgije; eh to su bila vremena, počevši od načina života (sporijeg nego ovog užasa danas), boljeg standarda itd.. a što se tiče samih 80-tih.. prejebeno u svim aspektima glazbe, filma.. ah.. :lol:

Boby

Post by Boby » 26 Dec 2007, 16:20

metallicat wrote:
Boby wrote:
metallicat wrote: da da :mrgreen: i njena kornjača :mrgreen: i ja bi ponovo cipeliće i bipsiće (kralj max i psi :D ) i normalnog tom&jerry a ne sink. :D
i htjela sam napisat bus, ali mi je bilo smiješno što se tako zove pa sam čak posumnjala u sebe i umislila da sam krivo čula kad sam bila mala :lol: a nije mi se dalo provjeravat :lol:
Nemoj sumnjati u sebe :wink:

Post Reply