Jos jedan iz serijala, zna se sta moze da se ocekuje u filmovima ovog tipa.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- The Undertaker
- jigsaw
Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''?john_constantine wrote:Scanners 2 - jbt, koji ultradosadan nastavak. Priča ide stvarno sporim tokom i još niti nema previše smisla. Detektiv želi stvoriti društvo skenera kojim bi kontrolirao grad - dobra ideja, ali cijeli film je razvučen tako da od toga nema ništa. Nego nekakvo miješanje vlastite sestre za koju nije znao da postoji i ono, ono, bezvezarija. Gluma je loša, naročito ciganski negativac. Specijalni efekti isto loši, par eksplozija glava, deformiranja i isisavanja. No, nema više one muzike koja je treštila za vrijeme scene eksplozija glave. Traje samo 1 sat i 39 minuta, ali i to je stvarno previše. Jedino par dobrih scena pri kraj filma, ali totalno loš nastavak.
- john_constantine
horor? ma kakvi, više bi spadalo pod sf dramu.jigsaw wrote:Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''?john_constantine wrote:Scanners 2 - jbt, koji ultradosadan nastavak. Priča ide stvarno sporim tokom i još niti nema previše smisla. Detektiv želi stvoriti društvo skenera kojim bi kontrolirao grad - dobra ideja, ali cijeli film je razvučen tako da od toga nema ništa. Nego nekakvo miješanje vlastite sestre za koju nije znao da postoji i ono, ono, bezvezarija. Gluma je loša, naročito ciganski negativac. Specijalni efekti isto loši, par eksplozija glava, deformiranja i isisavanja. No, nema više one muzike koja je treštila za vrijeme scene eksplozija glave. Traje samo 1 sat i 39 minuta, ali i to je stvarno previše. Jedino par dobrih scena pri kraj filma, ali totalno loš nastavak.
Michel puši karu.
- jigsaw
Horror.john_constantine wrote:horor? ma kakvi, više bi spadalo pod sf dramu.jigsaw wrote:Pa to je horror, zašto to nisi stavio pod ''Koji ste horror zadnji gledali''?john_constantine wrote:Scanners 2 - jbt, koji ultradosadan nastavak. Priča ide stvarno sporim tokom i još niti nema previše smisla. Detektiv želi stvoriti društvo skenera kojim bi kontrolirao grad - dobra ideja, ali cijeli film je razvučen tako da od toga nema ništa. Nego nekakvo miješanje vlastite sestre za koju nije znao da postoji i ono, ono, bezvezarija. Gluma je loša, naročito ciganski negativac. Specijalni efekti isto loši, par eksplozija glava, deformiranja i isisavanja. No, nema više one muzike koja je treštila za vrijeme scene eksplozija glave. Traje samo 1 sat i 39 minuta, ali i to je stvarno previše. Jedino par dobrih scena pri kraj filma, ali totalno loš nastavak.
- john_constantine
- jigsaw
- Boby
- john_constantine
- metallicat
- john_constantine
scanners 3 - puno bolje od nastavka, film B kategorije s solidnim glumcima, više akcije, tučnjave, pucnjava i sve to, i naročito razaranja glava i korištenja psihičkih moći uz više humora. I naravno, obavezni završetak za budući nastavak.
Šteta što još i glavni lik nije kixboxer, he.
Michel puši karu.
-
Unreal
Highlander- hmmm pomalo neoičan,ali jako zabavan i orginalan film. Jako mi se dopao,ima nešto posebno(makar ne znam što).Btw da ne pričam gluposti
,osim orginalnosti režija je odlična i gluma dobra(jedino je šteta što nema puno Sean Connerya
),miksanje flashbackova je odlično.Akcija je super,jedino ono na krovu je bilo malo preserano. Još su mi smetali malo neki efekti koji izgledaju kao da su iz crtića i neke stavri su mogle biti možda mrvicu bolje objašnjene. No bio sam više nego zadovolja zbog dobrog soundtracka,dobre priče,režije,akcije,zabavnog negativca i Sean Connerya,Christopher Lambert koj ima u filmu dosta karizme i itd.
Ocjena 4.5/5
Volio bi i pogledati nastavke makar su navodno sranje.
Ocjena 4.5/5
Volio bi i pogledati nastavke makar su navodno sranje.
- elrania
bez ovog "navodno"Unreal wrote: Volio bi i pogledati nastavke makar su navodno sranje.
ot: war (2007)
ocekivala sam ultra nabrijani film i dobih nesto sto vuce na to; djelovao mi je prazno u nekim momentima, previse jednostavno. snijesan mi je bio komenar koji ga je prozvao "pravim muskim filmom"... nadala sam se upravo necemu takvome sada, ali razocarao me malo
sama gluma mi je djelovala nekako preukocenom, ali kako kod koga... i sto vise naletim na d. aoki u filmovima postaje mi sve manje jasno zasto je zena super-model... na fotografijama zna izgledati zanimljivo, al ovdje je poprilicno losa
no moram rec da je uzivancija slusati stathama dok prica