The Dark Knight
-
- john_constantine
da, crvena kosa, he. A za razliku od catwoman koja je zapravo lopov, a prikazana u nastavku kao perverzna šizofreničarka. Ma poison ivy bi bio zanimljiv lik, ali kako je ova verzija batmana realna, čak je i jocker i twoface realan i kompleksan lik, pa je pitanje da li bi uveo takav lik, žensku koja je opsjednuta biljkama i načinom da ih uspije zaštiti. A vidjeti ćemo čime će nas iznenaditi.
Lako za ovaj nastavak, pitanje je što će biti dalje, da ne bi promijenili redatelja ili glumca...
Lako za ovaj nastavak, pitanje je što će biti dalje, da ne bi promijenili redatelja ili glumca...
Michel puši karu.
- Boby
Treba uzeti u obzir da se možda nećeju riješavati negativaca kroz svaki nastavak već će ju se neki pojavljivati u narednima; priča se da će se trojka još uvijek baviti Jokerom i Two Faceom pa ne bi trebalo isključiti mogućnost da će se par značajnijih likova protezati kroz cijeli serijal iako je prerano o tom govoriti
- Vorador
to me malo smeta jer se gubi onaj stripovski štih što su ga imali burtonovi filmovi. ali nema veze, bitno da se ne ponovi schumacherov debakljohn_constantine wrote:da, crvena kosa, he. A za razliku od catwoman koja je zapravo lopov, a prikazana u nastavku kao perverzna šizofreničarka. Ma poison ivy bi bio zanimljiv lik, ali kako je ova verzija batmana realna, čak je i jocker i twoface realan i kompleksan lik, pa je pitanje da li bi uveo takav lik, žensku koja je opsjednuta biljkama i načinom da ih uspije zaštiti. A vidjeti ćemo čime će nas iznenaditi.
- maddjuro
- Aryx
da http://www.imdb.com/title/tt0106364/Boby wrote:SPOILERAryx wrote:trebali bi napraviti batman film s Phantasmom , on je bio totalno guba negativac
Misliš ona? Andrea?

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Boby
Da, Clayface mi je nekoć bio dosta zanimljiv lik. Kolko sam čuo, u onoj seriji s Adam Westom su spojili lik Clayfacea i Two Face u jedan jer je Two Face bio kak ti premračan lik za seriju koja je namjenjena djeciDjuro21 wrote:ja sam još uvjek za clayfacea ili madhattera i onog trbuhozborcaBoby wrote:SPOILERAryx wrote:trebali bi napraviti batman film s Phantasmom , on je bio totalno guba negativac
Misliš ona? Andrea?
- maddjuro
aaaaaaaaaa, imam to fora filmićAryx wrote:da http://www.imdb.com/title/tt0106364/Boby wrote:SPOILERAryx wrote:trebali bi napraviti batman film s Phantasmom , on je bio totalno guba negativac
Misliš ona? Andrea?
I may be an idiot, but i am no fool.
- Boby
To sam baš pogledal prekjučer. Jednim dijelom prikažu rađanje Batmana, ljubavne jade Brucea Waynea i Jokera dok još nije bio Joker. Ima krvi, ubijanja, romantike, drame. Ma pravo malo remek dijelo.Aryx wrote:da http://www.imdb.com/title/tt0106364/Boby wrote:SPOILERAryx wrote:trebali bi napraviti batman film s Phantasmom , on je bio totalno guba negativac
Misliš ona? Andrea?
- maddjuro
ona serija s adamom westom je bila kaastrofa, kako i crtana serija rađena po toj seriji,Boby wrote:Da, Clayface mi je nekoć bio dosta zanimljiv lik. Kolko sam čuo, u onoj seriji s Adam Westom su spojili lik Clayfacea i Two Face u jedan jer je Two Face bio kak ti premračan lik za seriju koja je namjenjena djeciDjuro21 wrote:ja sam još uvjek za clayfacea ili madhattera i onog trbuhozborcaBoby wrote: SPOILER
Misliš ona? Andrea?
btw. vincent price je glumio u toj batman seriji s adamom westom
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
Par zanimljivosti..
*The Joker's character is based on his first two appearances in the comic books, as well as his portrayal in the graphic novel "The Killing Joke." To prepare for the role, Heath Ledger lived alone in a hotel room for a month researching the character and developing his performance, which he claims is based upon Sid Vicious and the character of Alex in A Clockwork Orange (1971). Ledger found the role extremely difficult, and suffered insomnia as a result.
*Robin Williams, Lachy Hulme, Paul Bettany, and Adrien Brody all expressed interest for the role of the Joker before Heath Ledger was cast.
*This is the first Batman film to not have "Batman" in the title.
*As a joke, one bat suit was made with nipples. It was presented to Christian Bale as the real bat suit, but he knew instantly it was a joke, having seen a few design pictures during preproduction. He did pose for some publicity photos in the "nipple" suit.
usput sretan sam kaj su odjebali Katie Holmes i drugu zensku stavili da igra Rachel Dawes u filmu..
*The Joker's character is based on his first two appearances in the comic books, as well as his portrayal in the graphic novel "The Killing Joke." To prepare for the role, Heath Ledger lived alone in a hotel room for a month researching the character and developing his performance, which he claims is based upon Sid Vicious and the character of Alex in A Clockwork Orange (1971). Ledger found the role extremely difficult, and suffered insomnia as a result.
*Robin Williams, Lachy Hulme, Paul Bettany, and Adrien Brody all expressed interest for the role of the Joker before Heath Ledger was cast.
*This is the first Batman film to not have "Batman" in the title.
*As a joke, one bat suit was made with nipples. It was presented to Christian Bale as the real bat suit, but he knew instantly it was a joke, having seen a few design pictures during preproduction. He did pose for some publicity photos in the "nipple" suit.
usput sretan sam kaj su odjebali Katie Holmes i drugu zensku stavili da igra Rachel Dawes u filmu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- la terza madre