Last Post Wins !!!11one
- Zombiemachine
Necronomicon NE postoji kao takav. Niti postoji Ludi Arapin ni sve te pizdarije koji će vam raznorazni site-ovi tvrditi da postoje pa čak i izvlačiti neke nebulozne povijesne reference. Necronomicon exmortis isto kao i Pnakoptic manuscript i De vermiis mysteriis (ako se ne varam) su Lovecraftove umotvorine potencirane njegovim prijateljstvom sa Crowleyem. Čak i Lovecraft society to tvrdi a oni su najveći fanatici.
E sad, postoji i druga strana priče. Ima raznih književnih djela pod nazivom Necronomicon, neke čak možete kupiti na e-bayu. Ali to, dakako, nisu grimoari kojima se dižu mrtvi već filozofsko-magijske rasprave. Ima čak ekipa u Splitu koja vam može tiskati custom primjerke Necronomicona.
E sad, postoji i druga strana priče. Ima raznih književnih djela pod nazivom Necronomicon, neke čak možete kupiti na e-bayu. Ali to, dakako, nisu grimoari kojima se dižu mrtvi već filozofsko-magijske rasprave. Ima čak ekipa u Splitu koja vam može tiskati custom primjerke Necronomicona.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- john_constantine
- Zombiemachine
Da. Pošto je čovjek odavno mrtav, sva se njegova djela mogu naći na internetu. Ako ti se on sviđa, možeš pogledati i djela Clarka Ashtona Smitha, također poznatog Mythos pisca. A ako si stvarno fan, mogu ti ja poslati i neke kratke priče novijih američkih pisaca koje sam nabavio preko prijateljice koja dotične stvarno poznaje. Jest da su ove nove priče brutalnije, ali imaju tu staru atmosferu neizbježnog zla koja je proslavila Lovecrafta.
- john_constantine
Pa, nisam baš toliki fan, ali me interesiraju njegove priče. Ako nije problem, pošalji onda na johnconstantin22@gmail.com te radove. SViđa mi se ona njegova mašta, innsmouth, Chulthu, Dagon, Hydra, Necronomicon, način pisanja, opisi i sve to. A nakon njegove biografije, još sam više oduševljen njime. Pročitao sam u knjizi popis pisaca koji su nastavili njegov mit o Chulthu...
Toliko sam bio fasciniran njegovim djelima i Cthulhuom da sam jednu epizodu u svom romanu posvetio njemu, gdje je pojavljuje taj Cthulhu. Onako, u jednom slučaju gdje traži nestalog klinca koji se upetljao u nekakav bizarni kult koji se nazivaju Dagonovi sljedbenici (radnja se događa u budućnosti, a nakon apokalipse, knjige su izgubljene, pa nitko nema pojma o lovecraftu) i tamo nađe skupinu na starom smetlištu, ali zapravo ne vrše žrtvene obrede i to, već im je to samo izlika za drogiranje, alkohol i seks. No, problem se pojavi kada se pojavi pravi Cthulhu.
Toliko sam bio fasciniran njegovim djelima i Cthulhuom da sam jednu epizodu u svom romanu posvetio njemu, gdje je pojavljuje taj Cthulhu. Onako, u jednom slučaju gdje traži nestalog klinca koji se upetljao u nekakav bizarni kult koji se nazivaju Dagonovi sljedbenici (radnja se događa u budućnosti, a nakon apokalipse, knjige su izgubljene, pa nitko nema pojma o lovecraftu) i tamo nađe skupinu na starom smetlištu, ali zapravo ne vrše žrtvene obrede i to, već im je to samo izlika za drogiranje, alkohol i seks. No, problem se pojavi kada se pojavi pravi Cthulhu.

- Zombiemachine
Jebiga. Site je bio Dagonbytes.com ali mi sada ne dopušta odlazak na stranicu. Ne razumijem u čemu je fora. Našao sam Španjolsku stranicu sa svim njegovim djelima pa ne znam zašto engleska ima zaštitu.
Uostalom, upiši u Google pa se zajebavaj ako imaš volje, ako ne, ja ću ti već jednom spržiti na cd i poslati.
Uostalom, upiši u Google pa se zajebavaj ako imaš volje, ako ne, ja ću ti već jednom spržiti na cd i poslati.
- john_constantine
- Zombiemachine
- john_constantine
- Dragonrage
- Zombiemachine