5 najbolesnijih horor filmova koje ste pogledali ?

Razgovori ugodni o horor temama
Unreal

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 22:24

Deimos wrote:ja takve filmove uopće izbjegavam. jer meni canibal holocaust i guinea pig nisu nikakvi filmovi, a najmanje horrori. to su bolesti da se pacijenti mogu izdrkavati na njih. mislim, je**š film kojem je radnja gledat kako nekog muče cijelo vrijeme
Potpisujem,ali nikada mi nije smetalo ako se krv uklapa sa pričom ili se radi o zabavno nasilju kao u Terminatoru,Predatoru,nekim djelovima Friday the 13th i itd

Vorador

Post by Vorador » 16 Dec 2007, 22:29

među bolesnijima Aftermath i Salo.

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:21

Deimos wrote:ja takve filmove uopće izbjegavam. jer meni canibal holocaust i guinea pig nisu nikakvi filmovi, a najmanje horrori. to su bolesti da se pacijenti mogu izdrkavati na njih. mislim, je**š film kojem je radnja gledat kako nekog muče cijelo vrijeme
i ja se slažem da to nije film.. ne vidim gušt u gledanju "filma" u kojem je jedina radnja sadisitčko iživljavanje, bilo to 4 real ili ne.. :roll:

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 13:25

Wendigo wrote:
i ja se slažem da to nije film.. ne vidim gušt u gledanju "filma" u kojem je jedina radnja sadisitčko iživljavanje, bilo to 4 real ili ne.. :roll:
sa guinea pig se slazem ali nikako se ne slazem da cannibal holocaust spada pod takve fimove ..... ono ili ga nista gledali ili ste stvorili neku krivu sliku o tome filmu
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:30

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
sa guinea pig se slazem ali nikako se ne slazem da cannibal holocaust spada pod takve fimove ..... ono ili ga nista gledali ili ste stvorili neku krivu sliku o tome filmu
Holocaust nisam pogledao do kraja jer mi je bio dosadan film, a i nemam neku želju nakon što sam čuo da se iživljavaju nad životinjama u filmu.

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 13:34

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
Wendigo wrote: i ja se slažem da to nije film.. ne vidim gušt u gledanju "filma" u kojem je jedina radnja sadisitčko iživljavanje, bilo to 4 real ili ne.. :roll:
Holocaust nisam pogledao do kraja jer mi je bio dosadan film, a i nemam neku želju nakon što sam čuo da se iživljavaju nad životinjama u filmu.
holocaust dosadan , pa najbolji kanibal film koji sam pogledao .... :roll: :roll:

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:36

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:sa guinea pig se slazem ali nikako se ne slazem da cannibal holocaust spada pod takve fimove ..... ono ili ga nista gledali ili ste stvorili neku krivu sliku o tome filmu
holocaust dosadan , pa najbolji kanibal film koji sam pogledao .... :roll: :roll:
kako kome, meni je Cannibal Ferox recimo prejeben. film moga djetinjstva.
8)

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 13:38

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
Wendigo wrote: Holocaust nisam pogledao do kraja jer mi je bio dosadan film, a i nemam neku želju nakon što sam čuo da se iživljavaju nad životinjama u filmu.
8)
a vidis meni je bezveze taj film , nema nikakve poruke , komentara na drustvo kao u holocaustu, te mi killovi nisu bas neki

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:47

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:holocaust dosadan , pa najbolji kanibal film koji sam pogledao .... :roll: :roll:
8)
a vidis meni je bezveze taj film , nema nikakve poruke , komentara na drustvo kao u holocaustu, te mi killovi nisu bas neki
stvar ukusa. :wink: a i poruka mi baš i nije toliko bitna kod takvih filmova.

Scarface

Post by Scarface » 19 Dec 2007, 21:09

Guinea pig je stvarno bolest, nije ni čudo šta se onaj ubojica napalija na njega jer je to takvim bolesnicima samo poticaj za ludilo i ubojstva. Svaka čast jedino na specijalnim efektima, ali ovo je čisto za pogledat i kurčit se da si pogleda takvu bolest, jer, to nije uopće film, baš kako ste i vi rekli.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Dec 2007, 21:33

ma guinea pig mi je baš bio bezvezan film, dosadan do boli. Ma postalo je bolje nakon trećeg nastavka, zadnji je najjači. :lol: Tip koji povraća jaje, i onda u jajetu još jedna rigotina. :lol:
Michel puši karu.

David Lynch

Post by David Lynch » 21 Dec 2007, 04:24

hm.......teshko da mogu napraviti listu od pet najbolesnijih filmova koje sam gledao....mada mislim da je najbolesniji onaj sa Britney Spears cini mi se da se zove Crossroads...pogotovo su bolesne one scene sa klavirom i kompnovanjem :D :D :D :D :D
[img]http://www.mondo-digital.com/eraserhead.jpg[/img]

Post Reply