Najdraže Marke

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Wendigo

Post by Wendigo » 14 Dec 2007, 16:10

Aryx wrote:Kupim ono sto mi se svidi, marka mi nije vazna.
slična situacija je i kod mene.
od obuće volim furati Catterpillar i Marte po zimi jer su stvarno kvalitetne cokule..
od odjeće sam najčešće u Killer Loopu iz istog razloga kao i za cipele, a i furam taj neki robusni casual stil odjevanja sa malo šminke (kaput crni :heart: :lol: )
boje koje nosim: crna, smeđa i tamnoplava.
znači, ciljam na kvalitetu jer kako se kaže "nemam toliko love da kupujem jeftino"..

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Dec 2007, 18:07

Sve ove nove Made in China/Taywan/Kazahstan Marte su nevjerojatno loše.
Prije su bile puno kvalitetnije.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

jigsaw

Post by jigsaw » 14 Dec 2007, 19:49

Preferiram Sharks majice (nije nužno) i Seems patike...ostalo nije važno...E da zimske kape koje stalno nosim Adidas... :wink: 8)

GreenHornet

Post by GreenHornet » 15 Dec 2007, 14:10

casual đir...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

bakero

Post by bakero » 15 Dec 2007, 14:15

ADIDAS

totalni sam freak za tom markom od tenisica, majica, trenirki, donjeg veše, sve adidas!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Vorador

Post by Vorador » 15 Dec 2007, 14:20

Dragonrage wrote:Ne palim se na marke...kupim si kaj mi paše i treba na placu...to je i onako samo odjeća koja se dere, maže, pere itd. pa da za to još dajem 500-1000 kn...nema šanse. Glavno da mi dobro stoji i da mi je ugodno i udobno u njoj...
isto, s time da nije baš sve s placa. traperice sam uzeo u dućanu :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Dec 2007, 10:01

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:Ne palim se na marke...kupim si kaj mi paše i treba na placu...to je i onako samo odjeća koja se dere, maže, pere itd. pa da za to još dajem 500-1000 kn...nema šanse. Glavno da mi dobro stoji i da mi je ugodno i udobno u njoj...
LOL...ma mislim s onih štandova sa odjećom...recimo ono šta ima tamo iznad Dolca...ne znam kak se ulica zove...na takav "plac" sam mislio hehe...

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 10:19

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:
LOL...ma mislim s onih štandova sa odjećom...recimo ono šta ima tamo iznad Dolca...ne znam kak se ulica zove...na takav "plac" sam mislio hehe...
Opatovina, tamo sam si jednom piknuo prejebenu vestu..

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2007, 17:54

Wendigo wrote:
Marte po zimi jer su stvarno kvalitetne cokule..
(kaput crni :heart: :lol: )
:heart: :lol: 8) imam sad novi kaput, crni, malo duži, ali to je sve home made (baka napravi po mojoj želji) jer nema šanse da bi dala milju kn za to. to vrijedi i za ostalo. bolje kupit npr 3 majice za 500 nego 1.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 18:02

metallicat wrote:
Wendigo wrote:
:heart: :lol: 8) imam sad novi kaput, crni, malo duži, ali to je sve home made (baka napravi po mojoj želji) jer nema šanse da bi dala milju kn za to. to vrijedi i za ostalo. bolje kupit npr 3 majice za 500 nego 1.
a jbga, kada se nemože nać kaput ispod soma kuna.. :? ja sam svoj 1100 platio. crni vuneni malo do ispod koljena, ima kapuljaču i plišanu postavu.. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2007, 18:04

Wendigo wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote: slična situacija je i kod mene.
a jbga, kada se nemože nać kaput ispod soma kuna.. :? ja sam svoj 1100 platio. crni vuneni malo do ispod koljena, ima kapuljaču i plišanu postavu.. :lol:
da meni baka nemože napravt vjerovatno bi i ja kupila ali samo jedan, a ovako imam 3 za sad. 2 crna i jedan tamno sivi. sada bi jedan malo duži krvavo crveni :twisted:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Dec 2007, 18:13

metallicat wrote:
Wendigo wrote:
metallicat wrote: :heart: :lol: 8) imam sad novi kaput, crni, malo duži, ali to je sve home made (baka napravi po mojoj želji) jer nema šanse da bi dala milju kn za to. to vrijedi i za ostalo. bolje kupit npr 3 majice za 500 nego 1.
da meni baka nemože napravt vjerovatno bi i ja kupila ali samo jedan, a ovako imam 3 za sad. 2 crna i jedan tamno sivi. sada bi jedan malo duži krvavo crveni :twisted:
ja sanjam o kožnom sa kragnom od krzna (umjetnog naravno). 8)

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2007, 18:24

Wendigo wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote: a jbga, kada se nemože nać kaput ispod soma kuna.. :? ja sam svoj 1100 platio. crni vuneni malo do ispod koljena, ima kapuljaču i plišanu postavu.. :lol:
ja sanjam o kožnom sa kragnom od krzna (umjetnog naravno). 8)
mmmmm :vempajer:
Image

Betmen

Post by Betmen » 17 Dec 2007, 18:57

Lacoste, calvin klajn, napravili su koznjak specijalno za mene takvoh nema u hrv, hlace sa placa.

Mshai

Post by Mshai » 17 Dec 2007, 19:11

Nikad odjeca s markom nije smijela dobiti na tolikoj napuhanoj vrijednosti - pogotovo meni ni nije - otiskujem grafike, prolijem si boju po sebi - i hopa ode 800kn! I sve varijacije na temu. Drugi primjer - kupim nove hlace, naletim na frenda koji ide zaigrat kosarku ili nogomet - hopa poderem hlace... definitivno ne vidim smisao dati vise od 300-400kn za hlace kad ih stvarno ne znam cuvati ni cjeniti. Jedine stvari koje su vrijednije viska novca po mom misljenju su kvalitetne jakne i cipele/tenisice.

Prema tome, jakne - Alpha industries.
Cipele - Timberland outdoor performance.
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]

Post Reply