Vaše najdraže filmsko čudovište...?
- dr_gonzo
Vaše najdraže filmsko čudovište...?
The Thing (sorry Predtor) je meni definitivno najdraži zbog toga što je vrlo vrlo smrtonosni organizam, puno smrtonosniji od ostalih kreatura. 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
Oooh zajebana tema. Recimo Alien, čisto jer su mean motherfuckers, dosta su ubojiti, iz njih teče kiselina i ima ih u čak 4 filma. Uz to zajebavaju se sa Lance Henriksenom
The Thing je isto opaka živina, mislim da si savršeno je opisao u jednom od prošlih postova.
Godzilla, ma i ona mi je draga, nema veće uživancije gledati Toho produkcije gdje se Gojira makljari sa Mothrom i ostalom ekipom
The Thing je isto opaka živina, mislim da si savršeno je opisao u jednom od prošlih postova.
Godzilla, ma i ona mi je draga, nema veće uživancije gledati Toho produkcije gdje se Gojira makljari sa Mothrom i ostalom ekipom
- dr_gonzo
Eh kakva bi to bila video igra kad bi se svi oni našli na jednom mjestu...čistokrvni pokolj.
Mislim da čak ni Gojira ne bi mogao nešto mnogo Stvoru, samo koliko bi mu trablo vremena da ga prezume??
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- undying
Prvo da naglasim da cu u svome postu iskljucivo pisati o cudovistu, NE filmu! Film mi je i jedan i drugi jednako dragi, mozda mi je cak the Thing bolji ali:
Veliki respekt imam prema the Thing ali svoj glas dajem Alien-u! Zasto? Zato sto je Thing remake starog Hawks-ovog filma i zato sto nema nastavke, a Alien ima 1, 2 i 3 i jedni su od rijetkih nastavaka uopce u filmu koji su odlicni!!! + Koliko je filmova pravljeno poslije Alien-a na isti kalup, bruka.....
Veliki respekt imam prema the Thing ali svoj glas dajem Alien-u! Zasto? Zato sto je Thing remake starog Hawks-ovog filma i zato sto nema nastavke, a Alien ima 1, 2 i 3 i jedni su od rijetkih nastavaka uopce u filmu koji su odlicni!!! + Koliko je filmova pravljeno poslije Alien-a na isti kalup, bruka.....
- HorrorHR
- Site Admin
bilo bi jebeno cool vidjeti situaciju ala The Thing kada se oni psi "raspadaju" ali da je umjesto pasa Mothra...dr_gonzo wrote:Eh kakva bi to bila video igra kad bi se svi oni našli na jednom mjestu...čistokrvni pokolj.Mislim da čak ni Gojira ne bi mogao nešto mnogo Stvoru, samo koliko bi mu trablo vremena da ga prezume??
Btw za neuke - Mothra:

-
pinhead.bih
mali dodatak
Meni lično su naj lickers iz resident evil filma a od nabrojanih glasam za alien's jer su naj agilniji a efikasni su čak i kada ih ubijaš!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND
- HorrorHR
- Site Admin
Mislim da si sam sebi u riječ upaoundying wrote:Prvo da naglasim da cu u svome postu iskljucivo pisati o cudovistu, NE filmu! Film mi je i jedan i drugi jednako dragi, mozda mi je cak the Thing bolji ali: Veliki respekt imam prema the Thing ali svoj glas dajem Alien-u! Zasto? Zato sto je Thing remake starog Hawks-ovog filma i zato sto nema nastavke, a Alien ima 1, 2 i 3 i jedni su od rijetkih nastavaka uopce u filmu koji su odlicni!!! + Koliko je filmova pravljeno poslije Alien-a na isti kalup, bruka.....

- undying
Znao sam da cete to pomisliti- Nisam, ja ne gledam tu ko je jaci.. Vec gledam cudoviste kao njenu ulogu u filmu ili kao ikonu.. Zato sam i rekao da je Carpenterov Thing vec negdje bio spomenut i da nema dijelove a Aline ima i dijelove i nije prije spomenut i ima bruku filmova poslije koji su radjeni po Alien-u, znaci, zbog toga bi dao poen Alien-u-jako tesko....HorrorHR wrote:Mislim da si sam sebi u riječ upaoundying wrote:Prvo da naglasim da cu u svome postu iskljucivo pisati o cudovistu, NE filmu! Film mi je i jedan i drugi jednako dragi, mozda mi je cak the Thing bolji ali: Veliki respekt imam prema the Thing ali svoj glas dajem Alien-u! Zasto? Zato sto je Thing remake starog Hawks-ovog filma i zato sto nema nastavke, a Alien ima 1, 2 i 3 i jedni su od rijetkih nastavaka uopce u filmu koji su odlicni!!! + Koliko je filmova pravljeno poslije Alien-a na isti kalup, bruka.....
- dr_gonzo
Ovdje se ne priča o filmovima i koliko je koji imao nastavaka nego se baš misli na čudovišta koje je najžešće i najebenije što je filmski svijet izmislio... 
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- undying
Kako ko gleda na stvar, meni je to predjetinjasto, ja uvijek gledam "koje sta dao filmu, i na koji nacin" i onda iz toga zakljucujem koji mi je bolji!dr_gonzo wrote:Ovdje se ne priča o filmovima i koliko je koji imao nastavaka nego se baš misli na čudovišta koje je najžešće i najebenije što je filmski svijet izmislio...
- HorrorHR
- Site Admin
Jeepers Creepers, gadan momak. Dosta efektan, makar su ga u dvojci izkarikirali do boli. Gledao sam dvojku sa FilmTV u kinu u Amsterdamu. Sami smo bili u sali i umirali od smijeha kada mu se otvori kisobran od glave, pa kada se bacaka sa onako polomljenom/odlomljenom nogom. Radi toga nemože biti THE man 
- Zombiemachine
- Dragonrage
Hmmm....da vidimo....
Jeepers Creepers - mi je bio ok kad sam ga vidio po prvi puta, ono totalno scray, dobar outfit, no onda se kasnije pokaže da tip i nije nešto posebno, nekakav demon s krilima veoma sličan likovima iz serija kao što su npr. Buffy ili Angel, tako da kod mene on ide na predzadnje mjesto.
Alien - opaki igrači, baš kao što je HorrorHR rekao, kiselina, ubojit je, brz i tako to, ali ipak nekako više preferiram predatora...no Aliena bih stavio na drugo mjesto.
The Thing - Isto zajeban igrač, ponajviše zbog toga jer ga se ne može uočiti, ali mi su mi Alien i Predator nekako vizualno opakiji, iako je Thing vjerojatno mnogo opasniji od njih.
Predator - moj No1...opak tip do jaja....dva metra i nešto, gadan ko pas sa dredloksima i opremljen raznoraznim oružjem, iako je jednako opasan i goloruk, no Arni ga je ipak razjebao hahaha
...no bih volio baš naletjeti na njega negdje hehehe
Gojira - iskreno, nisam ni gledao previše filmova sa Gojirom, no to stvorenje mi nikada i nije bilo pretjerano strašno, a ni pretjerano originalno, jer jako sliči na dinosaura, iako je zapravo mutirani gušter...tako da ga stavljam na zadnje mjesto
Jeepers Creepers - mi je bio ok kad sam ga vidio po prvi puta, ono totalno scray, dobar outfit, no onda se kasnije pokaže da tip i nije nešto posebno, nekakav demon s krilima veoma sličan likovima iz serija kao što su npr. Buffy ili Angel, tako da kod mene on ide na predzadnje mjesto.
Alien - opaki igrači, baš kao što je HorrorHR rekao, kiselina, ubojit je, brz i tako to, ali ipak nekako više preferiram predatora...no Aliena bih stavio na drugo mjesto.
The Thing - Isto zajeban igrač, ponajviše zbog toga jer ga se ne može uočiti, ali mi su mi Alien i Predator nekako vizualno opakiji, iako je Thing vjerojatno mnogo opasniji od njih.
Predator - moj No1...opak tip do jaja....dva metra i nešto, gadan ko pas sa dredloksima i opremljen raznoraznim oružjem, iako je jednako opasan i goloruk, no Arni ga je ipak razjebao hahaha
Gojira - iskreno, nisam ni gledao previše filmova sa Gojirom, no to stvorenje mi nikada i nije bilo pretjerano strašno, a ni pretjerano originalno, jer jako sliči na dinosaura, iako je zapravo mutirani gušter...tako da ga stavljam na zadnje mjesto
- john_constantine
A tek njegova cool oružja? Naročito srebrna sjekira, ali film je u jedinici izgubio smisao kada ga pregaze, a ovaj se regenerira i pretvori u čovjeka šišmiša. Nije loše za redatelja - pedofila.HorrorHR wrote:Jeepers Creepers, gadan momak. Dosta efektan, makar su ga u dvojci izkarikirali do boli. Gledao sam dvojku sa FilmTV u kinu u Amsterdamu. Sami smo bili u sali i umirali od smijeha kada mu se otvori kisobran od glave, pa kada se bacaka sa onako polomljenom/odlomljenom nogom. Radi toga nemože biti THE man
Odabrao sam ipak The thing, on bi sam mogao srediti sve monstrume na popisu.
E, zna li tko kako se zove u originalu the thing? Davno sam original gledao kao klinac, i sjećam se samo par scena...