Novi Conan film

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Unreal

Novi Conan film

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 18:01

uzeto iz The movie bloga(sada tko zna dali je glasina?) http://www.themovieblog.com/2007/12/ger ... r-as-conan
French website Mad Movies is reporting that Die Hard director John McTiernan is at the top of the list of filmmakers being considered by New Line for the next Conan flick. As we previously reported, John McTiernan is headed to prison for 4 months, but realistically, 4 months isn’t all that long. So technically it’s possible, and McTiernan seems well-suited for the project (he did direct The 13th Warrior after all). The other part of the rumour is that Gerard Butler is being considered for the role of Conan.
Nisam baš previše upoznat sa stripom jedino čitao sam dva broja dok sam bio mulac,ali filmovi sa Schwarzenegger su mi bili zakon. Več se priča o ovo novom Connan filmu dulje vrjeme koj izgleda da će biti nešto tipa Batman:begins (ponovni početak za serijal). Sada što se tiće Gerard Butlera jednostavno mi nekak nije za tu ulogu,ne znam baš zakaj........nekak mi po faci ne izgleda previše slično kao Connan i mislim da se može nači bolji izbor(svakako ne bolji od Arnija 8) ). S druge strane John McTiernan nije loš izbor za redatelja budući da po meni Die hard 1 i 3,Predator i The 13th Warrior rasturaju,ali ipak u zadnje vrjeme navodno nije u najboljoj formi (nisam gledao Rollerball i Basic,ali navodno nisu nekaj).

BTW kaj vi mislite o izboru uloge i redatelja i kaj očekujete od novoga Conan filma?

P.S samo ću dodam još ovaj teaser poster http://www.beyondhollywood.com/stillsx/ ... poster.jpg
Last edited by Unreal on 16 Dec 2007, 18:28, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2007, 18:04

gerard butler? Nije li on previše suhonjav za conana? Dobro za 300, ali baš me zanima kako izgleda bez brade i CGI efekata.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 18:09

john_constantine wrote:gerard butler? Nije li on previše suhonjav za conana? Dobro za 300, ali baš me zanima kako izgleda bez brade i CGI efekata.
ma tko zna ?možda budu napravili i ovo u cgi efektima ili nešto tipa Beowulf(nadam se da ne :roll: )

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2007, 18:12

ma koga briga? glavno da bude otkidanja udova, rezanja, skalpiranja, komadanja i gomile krvi, komada mesa i utrobe. :D
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 18:21

john_constantine wrote:ma koga briga? glavno da bude otkidanja udova, rezanja, skalpiranja, komadanja i gomile krvi, komada mesa i utrobe. :D
e ovo si dobro rekao :supz: ,ali ipak treba sve to dobro izvest,ono što hoću reči je da ipak trebaš imati dobrog glumca i redatelja čak i za ovakav film :wink: .

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2007, 18:22

Unreal wrote:
john_constantine wrote:ma koga briga? glavno da bude otkidanja udova, rezanja, skalpiranja, komadanja i gomile krvi, komada mesa i utrobe. :D
e ovo si dobro rekao :supz: ,ali ipak treba sve to dobro izvest,ono što hoću reči je da ipak trebaš imati dobrog glumca i redatelja čak i za ovakav film :wink: .
hm, pa glumac se pokazao, a kakav je redatelj? tko režira?
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 18:25

john_constantine wrote:
Unreal wrote:
a kakav je redatelj? tko režira?
pa kaj nisi baš detaljno čitao prvi post :? , John McTiernan bi trebao navodno režirat i ako si gledao Die hard ili Predator znaš da je dobar redatelj bio,ali sada dali je ostao toliko dobar redatelj danas :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2007, 18:37

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Unreal wrote: e ovo si dobro rekao :supz: ,ali ipak treba sve to dobro izvest,ono što hoću reči je da ipak trebaš imati dobrog glumca i redatelja čak i za ovakav film :wink: .
a kakav je redatelj? tko režira?
pa kaj nisi baš detaljno čitao prvi post :? , John McTiernan bi trebao navodno režirat i ako si gledao Die hard ili Predator znaš da je dobar redatelj bio,ali sada dali je ostao toliko dobar redatelj danas :roll:
ma umoran sam trenutno tako da mi se ništa ne čita... hm, istina, basic je bio čisto solidan, a rollerball teško smeće...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Dec 2007, 19:33

samo da ne ubace onog troglodita od Vin Dizela da glumi Conana.. :D Gerard Butler hm.. neznam...
inače, taj film se najavljuje već 100 godina.. ko zna kaj bu to. :?

Freddy

Post by Freddy » 16 Dec 2007, 20:09

Wendigo wrote:samo da ne ubace onog troglodita od Vin Dizela da glumi Conana.. :D Gerard Butler hm.. neznam...
inače, taj film se najavljuje već 100 godina.. ko zna kaj bu to. :?
nek ubace Rocka :lol:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Dec 2007, 20:15

bio je i on u planu, ali ne znam zašto su odustali od njega.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 16 Dec 2007, 20:26

Po meni bi The Rock bio dobra zamjena za Conana i Terminatora. On je nasljednik Arnija 8) . Što se tiće Gerard Butler zbilja ne znam? Jedino pozitivno stvar u vezi da glumi Conana je to što je bio opak i krvoločan u 300.

dodo

Post by dodo » 16 Dec 2007, 21:13

da istina da se priča jer sam čitao već prije na net hr ja mislim da bi taj film trebao izaći.

Vorador

Post by Vorador » 16 Dec 2007, 22:32

tko god da glumio, samo da film bude dobar. volim conana

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Dec 2007, 00:23

Od svega najvažnijeg jeste to da se nađe prikladni glumac...što znači da bi Conana trebao glumiti glumac oko 20 godina (u slučaju da žele krenuti od početka...jer prve avanture koje konan doživljava u knjizi su kad je imao nenavršenih 16 godina, a tako je nešto slično i sa početcima stripa).

Vin Diesel :povrac: ako već se mora staviti onda bolje da to bude The Rock (iako mi niti on ne odgovara)... Uglavnom sam za to da ga glumi neki mladi perspektivni glumac...

Isto tako pitanje je i kako naći glumca takve muskulature?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply