Dario Argento - lik i djelo
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
A i djeluje mi da je knjiga totalni bullshit, neznam nisam vidio, ali čim je paket dvd knjiga i "stalak za mobitel" (WTF?) ne djeluje dobro...just me wrote:Ma mene ionako zanima samo knjiga, film sam spržila već odavno, a za takvu knjigu 49 kuna mi je puno dati.
Ako tko nabavi nek se javi kako to izgleda
-
gogo
ja kupio
ja sam kupio knjigu jer nisam mogao kupiti samo film, knjiga je sranje a suspiriu sam gledao prije 20 godina i pozelio sam je imati..,
Argenta sam zavolio jos kao 13-godisnjak medjutim uspio sam tada nabaviti tek 4 filma a prvi film koji sam uopce gledao u zivotu u kinu bio je njegov Tajna napustene kuce...Dali bi mi mogao netko nabaviti njegove filmove platiti cu mu naravno i filmove i postarinu jer mi to skidanje bas i ne ide, hvala svima koji mi mogu pomoci
Argenta sam zavolio jos kao 13-godisnjak medjutim uspio sam tada nabaviti tek 4 filma a prvi film koji sam uopce gledao u zivotu u kinu bio je njegov Tajna napustene kuce...Dali bi mi mogao netko nabaviti njegove filmove platiti cu mu naravno i filmove i postarinu jer mi to skidanje bas i ne ide, hvala svima koji mi mogu pomoci
- la terza madre
- Dragonrage
- marcato
Po meni jedan od Argentovih filmova koji ima nesto totalno "ispaljeno" ....znaci ,pocevsi od same price i atmosfere i samog snimanja filma, je film Inferno.
Cijeli film izgleda ko neki san i u filmu prevladavaju jarke boje (utjecaj horror filmskog rezisera guru-a Maria Bave), sto dodatno
oslikavaju cijelu atmosferu............i naravno, maestralni soundtrack velikog Keith Emerson od same uvodne shpitze....
da.........to je jedan vrlo neobican Dariov uradak......od kojeg se trazi da se pogleda vise puta (jer u vecini gledatelja ostavlja zbunjenost na kraju filma)
Po meni, to je jedan veliki i neponovljivi Dariov film.
Svakako preporucujem da ga se pogleda. Nazalost,sto takvih filmova vise nema i sto je nestao takav "duh" ugodjaja u filmovima. I da, narvno, samo je jedan Dario Argento.
Cijeli film izgleda ko neki san i u filmu prevladavaju jarke boje (utjecaj horror filmskog rezisera guru-a Maria Bave), sto dodatno
oslikavaju cijelu atmosferu............i naravno, maestralni soundtrack velikog Keith Emerson od same uvodne shpitze....
da.........to je jedan vrlo neobican Dariov uradak......od kojeg se trazi da se pogleda vise puta (jer u vecini gledatelja ostavlja zbunjenost na kraju filma)
Po meni, to je jedan veliki i neponovljivi Dariov film.
Svakako preporucujem da ga se pogleda. Nazalost,sto takvih filmova vise nema i sto je nestao takav "duh" ugodjaja u filmovima. I da, narvno, samo je jedan Dario Argento.
- jigsaw
O ovom liku i djelu imate na mom blogu pa molim vas komentirajte jer sam se potrudio: http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/01 ... html#dan11