cyametallicat wrote:sad moram ić, ostavljam te na milost i nemilost forumaša![]()
![]()
Last Post Wins !!!11one
-
John_Ryder
- metallicat
- Dragonrage
Može mala pomoć...
EDIT
zaboravite...sjetih se LOL

EDIT
zaboravite...sjetih se LOL
Last edited by Dragonrage on 10 Dec 2007, 18:00, edited 1 time in total.
- metallicat
- Wendigo
- metallicat
eh, šteta što se nismo vidjeliWendigo wrote:a neda mi se solo ić.. nije to to.. + što će sigurno kasniti, a ja imam vremena "na kapaljku" i zbog toga bum bio neurozan cijelo vrijeme.. anyway, već sam ih vidio/slušao u Veljači ove godine pa nije toliki bad.metallicat wrote:nisam znala da su danas.
me budi blesav, jebeš to, idi sam![]()

- Wendigo
možda i jesmo. tko zna..metallicat wrote:eh, šteta što se nismo vidjeliWendigo wrote:a neda mi se solo ić.. nije to to.. + što će sigurno kasniti, a ja imam vremena "na kapaljku" i zbog toga bum bio neurozan cijelo vrijeme.. anyway, već sam ih vidio/slušao u Veljači ove godine pa nije toliki bad.metallicat wrote:nisam znala da su danas.
me budi blesav, jebeš to, idi sam![]()
![]()
- metallicat
ja sam bila skoro na pozornici, odmah naprijed kod gitaristaWendigo wrote:možda i jesmo. tko zna..metallicat wrote:eh, šteta što se nismo vidjeliWendigo wrote: a neda mi se solo ić.. nije to to.. + što će sigurno kasniti, a ja imam vremena "na kapaljku" i zbog toga bum bio neurozan cijelo vrijeme.. anyway, već sam ih vidio/slušao u Veljači ove godine pa nije toliki bad.![]()
ja sam bio na stepenicama kod gornjeg šanka, odmah preko puta stagea.. to je inače "my spot" u Boogaloo-u, najbolje se vidi.

- Wendigo
heh, ja sam preferirao prve redove dok sam mlađi bio..metallicat wrote:ja sam bila skoro na pozornici, odmah naprijed kod gitaristaWendigo wrote:možda i jesmo. tko zna..metallicat wrote: eh, šteta što se nismo vidjeli![]()
ja sam bio na stepenicama kod gornjeg šanka, odmah preko puta stagea.. to je inače "my spot" u Boogaloo-u, najbolje se vidi.
![]()
![]()
našao jedan snimak sa prošlog koncerta, prvi redovi: http://www.youtube.com/watch?v=11chRRykMv0