Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- john_constantine
Pa, već dugo pišem, a stalno me nagovaraju da objavim već jednom. sada ih imam na blogovima radi određenih čitatelja. Ali tražim izdavače, pokušao sam za jednim, ali kriva tema: djeca i mladežHorrorHR wrote:kakvu su ti planovi sa pisanjem, jel planiras knjigu kakavu izdat ili?

A za onu Tjeskobu me jebe nedostatak inspiracije jer sam zapeo na jednom dijelu u ludnici.... Da se ne morate mučiti čitanjem

evo par zanimljivih scena.
Onaj drugi tip, kada završi u vlastitoj sobi zatvoren, u mraku naleti na neobičan prizor: krug od bijelih zašiljenih trokuta, kako ne može zaobići, prođe kroz to i opet naiđe na prepreku, a oni trokuti se zatvore, a on shvati da je utrobi čudovišta.

Ili glavni lik spava u kadi, poslije nesreće koje je doživio, mirno se opusti, noć padne, voda u njegovoj kadi postaje crvena, a iz njega izlazi neobična pipka i sve više njih, koje prekriju kupaonicu u obliku mesnatog zatvora. A kada se probudi, cijela prostorija se počne smanjivati i stopi se s njim, a on postane neka vrsta žive voštane figure sastavljenu od mesa bez kože. I mora se izvući iz toga ako ne želi da ga druga osoba ubije...
- john_constantine