In The Name Of The King:Dungeos Siege Tale (2007)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
dodo

In The Name Of The King:Dungeos Siege Tale (2007)

Post by dodo » 07 Dec 2007, 14:04

Image

A simple family man (Jason Statham) is forced to take up arms after an evil sorcerer (Ray Liotta) unleashes an army of bloodthirsty beasts that destroy his small village and capture his beautiful wife (Claire Forlani).
As the marauding forces overrun the land in an effort to overthrow the king (Burt Reynolds) and his loyal magus (John Rhys-Davies), the once peace-loving peasant and his two companions (Ron Perlman and Will Sanderson) venture into perilous, uncharted terrain on a daring rescue mission.
In this breathtaking fantasy adventure, director Uwe Boll conjures up a medieval world filled with royal treachery, dark magic and spectacular battles, all set against some of the most awe-inspiring vistas ever captured on film.

Film je napravljen po poznatoj rpg igrici Dungeon Siege.
Fantasy priča u stilu Gospodara Prstenova.
Film mi po traileru izgleda odličan.

http://www.youtube.com/watch?v=KUKpwBMZ4Xw

Jason Statham ... Farmer

John Rhys-Davies ... Merick (as John Rhys Davies)

Ray Liotta ... Gallian

Matthew Lillard ... Duke Fallow

Leelee Sobieski ... Muriella

Burt Reynolds ... King Konreid

Ron Perlman ... Norick

Will Sanderson ... Bastian

Claire Forlani ... Solana

Brian J. White ... Tarish

Kristanna Loken ... Elora
Last edited by dodo on 22 Dec 2007, 13:34, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 14:10

LOL...čini mi se da netko nije čuo za Uwe Bolla 8) :twisted: :lol: :lol:

dodo

Post by dodo » 07 Dec 2007, 14:11

Dragonrage wrote:LOL...čini mi se da netko nije čuo za Uwe Bolla 8) :twisted: :lol: :lol:
Zašto to misliš da nisam čuo ali vjerujem da če biti ok film po meni ima solidne filmove i sasvim ok za pogledat.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 14:17

dodo wrote:
Dragonrage wrote:LOL...čini mi se da netko nije čuo za Uwe Bolla 8) :twisted: :lol: :lol:
Zašto to misliš da nisam čuo ali vjerujem da če biti ok film
Pa zato što očekuješ da ovo bude odličan film...istina...možda mu se ovaj puta omakne...ali ipak...to je Uwe Boll, treba biti iznimno oprezan... :lol: :lol:

dodo

Post by dodo » 07 Dec 2007, 14:19

Dragonrage wrote:
dodo wrote:
Zašto to misliš da nisam čuo ali vjerujem da če biti ok film
Pa zato što očekuješ da ovo bude odličan film...istina...možda mu se ovaj puta omakne...ali ipak...to je Uwe Boll, treba biti iznimno oprezan... :lol: :lol:
Pa nisu svi redatelji počeli odmah snimati dobre filmove pa vjerujem da bi jedanput trebao pogodit nešto bolje :wink: :lol:
Šta recimo fali Alone in the dark,Bloodrayne ,House of the dead Jest da nisu nešto posebno ali su svi gledljivi pa nekako očekujem od ovog da bi mogao biti bolji,ako ništa drugo barem mi po traileru izgleda bolje.

dragonheart

Post by dragonheart » 07 Dec 2007, 14:31

dodo wrote:
Dragonrage wrote:
dodo wrote: Zašto to misliš da nisam čuo ali vjerujem da če biti ok film
Pa nisu svi redatelji počeli odmah snimati dobre filmove pa vjerujem da bi jedanput trebao pogodit nešto bolje :wink: :lol:
Šta recimo fali Alone in the dark,Bloodrayne ,House of the dead Jest da nisu nešto posebno ali su svi gledljivi pa nekako očekujem od ovog da bi mogao biti bolji,ako ništa drugo barem mi po traileru izgleda bolje.

Mene hvataju grčevi od tih filmova...Da ne spominjem Bloodrayne 1 i 2 od kojih sam se usudio očekivati nešto...
Evo već me tera povraćat.
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

dodo

Post by dodo » 07 Dec 2007, 14:36

dragonheart wrote:
dodo wrote:
Dragonrage wrote: Pa zato što očekuješ da ovo bude odličan film...istina...možda mu se ovaj puta omakne...ali ipak...to je Uwe Boll, treba biti iznimno oprezan... :lol: :lol:

Mene hvataju grčevi od tih filmova...Da ne spominjem Bloodrayne 1 i 2 od kojih sam se usudio očekivati nešto...
Evo već me tera povraćat.
Ja nisam ništa očekivao pa sam ih pogledao i bili su mi sasvim solidni nisu remek djela sigurno a ni dobri ali u svakom slučaju gledljivi jesu pa što se tiče ovog filma mi izgleda odlično i ja bi se ipak uhvatio te teme jer ovo ide više pod offtopic
Znači razgovaramo o novom filmu a ne o njegovim starim filmovima pa si barem mogao nešto dobro ili loše o novom napisati a ne o njegovim starijima kad već pišeš.
Last edited by dodo on 07 Dec 2007, 14:41, edited 1 time in total.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 14:40

dodo wrote:
Dragonrage wrote:
dodo wrote: Zašto to misliš da nisam čuo ali vjerujem da če biti ok film
Oni kvalitetni jesu...(Spielberg, Cameron, Raimi, Jackson itd.)...

Svašta im fali...ponajviše to da budu barem gledljivi hehe...

Ajd slažem s e da trailer izgleda pristojno, ali izgledao je i onaj za Alone in The Dark pa je film ipak bio govno...A opet, Uwe Boll će uvijek ostati Uwe Boll...pa makar on snimio i spektakl koji će osvojiti brdo Oscara, ipak će ga svi gledati sa velikim oprezom i grčem u želucu....

dodo

Post by dodo » 07 Dec 2007, 14:48

Dragonrage wrote:
dodo wrote:
Dragonrage wrote: Pa zato što očekuješ da ovo bude odličan film...istina...možda mu se ovaj puta omakne...ali ipak...to je Uwe Boll, treba biti iznimno oprezan... :lol: :lol:
Oni kvalitetni jesu...(Spielberg, Cameron, Raimi, Jackson itd.)...

Svašta im fali...ponajviše to da budu barem gledljivi hehe...

Ajd slažem s e da trailer izgleda pristojno, ali izgledao je i onaj za Alone in The Dark pa je film ipak bio govno...A opet, Uwe Boll će uvijek ostati Uwe Boll...pa makar on snimio i spektakl koji će osvojiti brdo Oscara, ipak će ga svi gledati sa velikim oprezom i grčem u želucu....
Slažem se sa velikom večinom što si rekao ali nije baš da je alone in the dark veliko :shajse: to baš tako nebih rekao :lol: .
meni u svakom slučaju gledljiv.uglavnom od prijašnjih nisam ništa očekivao a od ovog očekujem nešto pa eto tu si se i sam složio da izgleda ok pa eto vidječemo kad izađe.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 15:01

Bilo kako bilo...vidjet ćemo... :wink:

Unreal

Post by Unreal » 07 Dec 2007, 20:49

Gledam jedino radi Jason Statham i Ron Perlman 8)

dragonheart

Post by dragonheart » 08 Dec 2007, 11:45

Unreal wrote:Gledam jedino radi Jason Statham i Ron Perlman 8)
Vidiš,ja ću ga opet gledati Zbog Jason Stathama,ali i Mathew Lillarda koji mi je uvijek svuda bio "lik"...
No Uwe uvijek ima dosta dobre glumce u svojim filmovima,no to do prije nije nikada ništa značilo,pa čisto sumnjam da sada hoće...
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Vorador

Post by Vorador » 08 Dec 2007, 13:00

meni trailer djeluje očajno.

Vorador

Post by Vorador » 08 Dec 2007, 13:01

a i originalni predložak ( igrica ) je smeće pa neme neku želju ovo gledati.

Aryx

Post by Aryx » 13 Jan 2008, 21:02

bas mi je nesto doslo da pogledam ovo novo djelce od Uwe-a :lol: :lol: .
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply