Punisher 2

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 10:51

Unreal wrote:Prva slika Punishera
Image
:shock: WTF. 1. Zakaj mu se lubanja jedva vidi pa to je zaštitni znak lika 2. Majke mi na prvi pogleda sam mislio da je ovo Steven Seagal.
da...ova slika fakat ne izgleda neš posebno i lik zbilja ovdje liči na Stevena Seagala LOL
dodo wrote:Meni baš i nije nešto prvi dio nadam se da če drugi biti boji
Prvi je jako dobar ako si upoznat sa likom i atmosferom stripa...onako old fashion mračni akcijski film koji iznimno miriše na 80-e i spagetthe westerne...da nije tako dugačak i malo spor bio bi odličan...ovako je "tek" vrlo dobar....

dodo

Post by dodo » 07 Dec 2007, 12:31

Iskreno ne čitam baš stripove jedino knjige a film mi je tak tak možda da sam pročitao strip onda bi se sigurno više uživio u film ovako može proći. :wink:

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Dec 2007, 12:37

ovaj cu fil, kao i prvi preskočit dok slučajno na njega ne naletim
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Dec 2007, 12:44

LOL...važna obavijest 8) :lol: :lol:

Unreal

Post by Unreal » 07 Dec 2007, 21:01

Meni je prvi isto kao i Dragonrageu vrlo dobar. Jedino je nekak razvučen i malo fali akcije(mogli su malo smanjiti s time kako je postao Punisher),no svakako je bolji nego ona pomalo zabavna glupost sa Dolphom koja po meni nije pravi Punisher film jer lik nema lubanju na majci i još par stvari :twisted: .
Što se tiće dvojke svakako ću je pogledati,ali ne sviđa mi se kaj su promjenili glavnog glumca i odječ ovome novom liku je bezvezna.......no barem će vjerojatno biti više akcije nego u prvom filmu.
Što se tiće lika Punishera meni je on uz Batmana najdraži junak iz stripa. 8) Nema nikakve moči koristi svoju glavu,oružje,mišiče i za razliku od mnogih drugih junaka on barem ubija negativce,a ne kao pička Spider-man koj zatvori negativca u zatvor pa kasnije negativac pobjegne pa ga ovaj opet ulovi pa ovaj opet pobjegne i itd :lol:

Unreal

Post by Unreal » 07 Dec 2007, 21:53

Intervju s redateljicom
http://www.superherohype.com/news/topnews.php?id=6583

Najdraži citat iz intervjua
It will definitely be a hard R. Luckily, Lionsgate has been great about it. They haven't given me any guidelines in terms of violence. I really like violent movies.
:rock:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Feb 2008, 10:56

Evo dobra i loša vijest vezana uz ovaj projket.

Dobra je da su se pojavile dvije cool slike po kojima se čini da će vizualno i atmosferski ovaj nastavak biti dosta mračan, kao što je bio i original i kao što je strip...

Image
Image

A loša vijest je ta da je scenarist filma, Kurt Sutter napustio projekt jer je njegova verzija scenarija koju je on zamislio kao realnu, sirovu i mračnu priču o izmučenom i istreniranom vojniku koji ima problema sa bijesom, u potpunosti prerađena i sada je to kaže on jednostavna priča sa očitim i predvidljivim dijalozima sa što više likova iz mitologije stripa te sa naznakom za još jedna nastavak...
Evo i cijeli tekst...

http://www.darkhorizons.com/news08/080218c.php

Unreal

Post by Unreal » 19 Feb 2008, 14:12

Dragonrage wrote:Evo dobra i loša vijest vezana uz ovaj projket.

Dobra je da su se pojavile dvije cool slike po kojima se čini da će vizualno i atmosferski ovaj nastavak biti dosta mračan, kao što je bio i original i kao što je strip...

Image
Image

A loša vijest je ta da je scenarist filma, Kurt Sutter napustio projekt jer je njegova verzija scenarija koju je on zamislio kao realnu, sirovu i mračnu priču o izmučenom i istreniranom vojniku koji ima problema sa bijesom, u potpunosti prerađena i sada je to kaže on jednostavna priča sa očitim i predvidljivim dijalozima sa što više likova iz mitologije stripa te sa naznakom za još jedna nastavak...
Evo i cijeli tekst...

http://www.darkhorizons.com/news08/080218c.php
Ma fuck :roll: kladim se da su promjenili scenarij samo da bude više obiteljski film sa manje nasilja :(

A$H

Post by A$H » 19 Feb 2008, 14:56

shit..nisu smjeli..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

sikeone

Post by sikeone » 19 Feb 2008, 17:35

Prvi Punisher je premekan jer u stripu je nemilosrdna mašina za ubijanje negativaca, nadam se da će u dvojnci pokazati svoju nasilnu stranu

Unreal

Post by Unreal » 19 Feb 2008, 18:10

sikeone wrote:Prvi Punisher je premekan jer u stripu je nemilosrdna mašina za ubijanje negativaca, nadam se da će u dvojnci pokazati svoju nasilnu stranu
ma istina,no i dalje soldan film za pogledat i bolji nego stara verzija iz 1989 koja je zamalo sranje

A$H

Post by A$H » 19 Feb 2008, 18:37

Unreal wrote:
sikeone wrote:Prvi Punisher je premekan jer u stripu je nemilosrdna mašina za ubijanje negativaca, nadam se da će u dvojnci pokazati svoju nasilnu stranu
ma istina,no i dalje soldan film za pogledat i bolji nego stara verzija iz 1989 koja je zamalo sranje

kako kome..novoj mladezi mozda i je...ali onaj je bio puno tamniji i blizi atmosferi stripa od ovog...

A$H

Post by A$H » 19 Feb 2008, 18:45

Unreal

Post by Unreal » 19 Feb 2008, 18:52

A$H wrote:
Unreal wrote:

kako kome..novoj mladezi mozda i je...ali onaj je bio puno tamniji i blizi atmosferi stripa od ovog...
ma tamo uopče punisher nema lubanju na majci i spašava neku iritantnu djecu od yakuze. osim toga film je jeftin i pomalo glup.

A$H

Post by A$H » 19 Feb 2008, 18:55

Unreal wrote:
A$H wrote:
Unreal wrote: ma istina,no i dalje soldan film za pogledat i bolji nego stara verzija iz 1989 koja je zamalo sranje

ma tamo uopče punisher nema lubanju na majci i spašava neku iritantnu djecu od yakuze. osim toga film je jeftin i pomalo glup.
u da, a recept za dobar film je da bude skup,film je bio zabavan i sa boljom tamnijom atmosferom od ovog novog...i kaj ste toliko napaljeni na tu lubanju...

Post Reply