Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- The Undertaker
- dr mladjo
Hoodwinked! (2005) -uhvatial me nešto nostalgija za crtičima pa počastio ovim djelcem.pri drugom gledanju lik bake mi na kraju nije toliko ni loš.vjeverica i jarac još uvijek rulaju.evo pjesme od jarca Benjy Gaither -Be Prepared 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- dodo
Meni je crtić totalno fora.dr mladjo wrote:Hoodwinked! (2005) -uhvatial me nešto nostalgija za crtičima pa počastio ovim djelcem.pri drugom gledanju lik bake mi na kraju nije toliko ni loš.vjeverica i jarac još uvijek rulaju.evo pjesme od jarca Benjy Gaither -Be Prepared 8/10
- Dragonrage
Inače sam u zadnjih mjesec i neš sitno gledo mnogo toga, i o tome će biti nešto više, ali moram izdvojiti ovo šta sma jučer gledo...
Hunting party 1,5/5 - Kako loooošeee...izbjegavati u kinu, tim više što su povisili cijene kino karte, a ovaj film definitivno ne vrijedi 29 kn. Ja ne znam šta je to...nit je komedija, nit je satirična drama, nit je drama nit je akcija...ono...od svega ima pomalo ali to je tako loš i glup mix da je to jednostavno presmješno, a o samoj izvedbi, režiji, glumi i ostalome da ne pričam. Pola ocjene više čisto zbog Chuck Norrisa
. Sad se sigurno pitate kakve veze Chuck ima s ovim filmom? dobit će te odgovor na to, ali ne još LOL

Hunting party 1,5/5 - Kako loooošeee...izbjegavati u kinu, tim više što su povisili cijene kino karte, a ovaj film definitivno ne vrijedi 29 kn. Ja ne znam šta je to...nit je komedija, nit je satirična drama, nit je drama nit je akcija...ono...od svega ima pomalo ali to je tako loš i glup mix da je to jednostavno presmješno, a o samoj izvedbi, režiji, glumi i ostalome da ne pričam. Pola ocjene više čisto zbog Chuck Norrisa
- Betmen
Soul Plane http://www.imdb.com/title/tt0367085/
E ovaj film je tako bolestan
ono nemres vjerovat da takva sranja izvode
Meni nije jasno kako ovakvi filmovi ne vrijedaju crnce u americi
MA uglavnom film treba pogledati samo zato jer je tako glup da je smijesan, ne jer je smijesna scena nego jer si mislis isuse nemogu vjerovat da bi ovo neko stavio u film
Jebote lik je stavio felgice i spinere na jebeni avijon
E ovaj film je tako bolestan
Meni nije jasno kako ovakvi filmovi ne vrijedaju crnce u americi
Jebote lik je stavio felgice i spinere na jebeni avijon
- A$H
jarac je legenda..jel netko gledao sinkronizirano???zanima me kako su napravili taj dio sa jarcem inaće ovakve stvari uvijek gledam sa original zvukom..dr mladjo wrote:Hoodwinked! (2005) -uhvatial me nešto nostalgija za crtičima pa počastio ovim djelcem.pri drugom gledanju lik bake mi na kraju nije toliko ni loš.vjeverica i jarac još uvijek rulaju.evo pjesme od jarca Benjy Gaither -Be Prepared 8/10
37 years ago a witch done put a spell on me
A spell where when I'm talkin' I'm singin' it with glee.
When you're always singin' you got to live alone
That's why I made this mountain shack my home.
And when you're on the mountain, you got no guarantees
That life will turn up roses or turn out as you please.
When you're on the mountain, there's lots to be a'feared
That's why this here old mountain goat's prepared!
Be prepared, be prepared,
This lesson must be shared,
Be prepared!
And unless you got a spare,
You got one life, so handle it with care!
(goat yodelling)
I got horns that open bottles,
And I got horns that hold my keys,
I got horns that when you turn 'em right, they help me watch TV.
I got horns that open pickle jars,
And horns that come with hair,
I got horns that hang my other horns -
I always come prepared.
Be prepared!
And unless you got a spare,
You got one life, so handle it with care!
Yeeeheeeee! Keep your hands and feet inside of the vehicle at all
times!
(goat yodelling and more)
Ooooooh, an avalanche is comin' and I do not feel prepared,
It's rumblin' like a mountain lion - I must say that I'm scared,
And if not for the witch's spell you'd hear just how I scream,
But since I'm only singin', I'll just yodel 'til we're creamed!
(goat yodelling...)
Baaaaa!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- AlabamaSmokeOne
- Dragonrage
Hitman 3,5/5 - Eto mogu reći da sam išao gledati film sa dosta niskim očekivanjima nakon toliko negativnih komentara na njegov račun pa je možda i to igralo veliku ulogu kod moje percepcije istoga, ali na kraju krajeva mogu reći da sam zadovoljan viđenim, i kao filmofil i kao fan video-igre (uz Max Payne serijal Hitman serijal mi je najbolja igra na PC-u). Doduše film u domeni žanra i nije nešto posebno ili još neviđeno i daleko od toga da je film savršen te je moglo sve to u cjelini biti još malo bolje odrađeno. Ali opet radi se o sasvim solidnoj ekranizaciji videoigre koju bih svrstao među bolje iako joj još doduše nešto fali da bude savršena, ali i ovako može proći te nudi savršen omjer onoga šta ta igra inače nudi te kao takav funkcionira sasvim OK. Kao što znaju oni koji su igrali istoimenu igru, ona igraču nudi barem 5-6 raznih načina igranja. Možete levele prolaziti kao profesionalac i ubijati samo one osobe koje zaista morate ubiti, možete ih ubijati jednostavno sa oružjem a možete ih ubijati na raznorazne druge malo finije i kompliciranije načine, bilo otrovom, bilo bombom, bilo da namjestite da ubojstvo izgleda ko nesreća. A isto tako možete jednostavno ubijati sve redom, čak i životinje ako se koja nađe na levelu (psi recimo) te tako na kraju zaraditi nadimak masovni ubojica ili luđak, izbor je vaš. Bilo kako bilo, ovaj film spaja od svega toga pomalo, ali će oni fanovi koju su sve levele uvijek prelazili ne ostavljajući iza sebe ni živu dušu vjerojatno biti razočarani relativno malom količinom akcije. Moram priznati da sam i ja jedan od tih te da sam očekivao malo više akcije, no na kraju sam se ipak zadovoljio spojem akcije i recimo to špijunskog filma, na šta Hitman jednim svojim dijelom pomalo vuće. Vizualno je film jako sličan igri kao što se moglo i zaključiti iz trailera, tu je Moskva, kostimi, neki specifični pokreti, oružje, i muzika je tu (Ave maria), kao i neke fore koje se protežu kroz igru a posebne pohvale idu Olyphantu. Iako sam i ja navijao za Stathama, Olyphant mi je na kraju nekako boje legao i isplivao na površinu kao izvrstan izbor za ovu ulogu jer lik je gotovo identičan liku iz igre...građa tijela, visina, fizionomija lica...zbilja mu sliči, dok je Statham iako cool i faca sam po sebi možda ipak malo "prenagruvan" i prenizak. Nije tako "profinjen" i uglađen kao Olyphant a Hitman je upravo takav u igri...no bit će još riječi o tome...
Pola ocjene više čisto iz fanovskog gledišta...
Pola ocjene više čisto iz fanovskog gledišta...
- dr mladjo
Ratatouille (2007)-ah pixar me još jednom oduševio.pa mogu li oni napravit loš ili prosječan film? 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings