Doći će oni već meni šakaA$H wrote: kao što sam rekao oni to tako vide i tu ni ti ni ja ne možemo ništa...
Incident7 (domaća indie produkcija)
- Dragonrage
- Dragonrage
- A$H
ali mi nisi javio kad i gdjeDragonrage wrote:Nego niš nisi rekao kak ti se čine slike s obzirom da sam i tebe zvao na snimanje![]()
![]()
![]()
???
inaće su slike super(ali više volim uvjerljivije slike u pokretu/akciji..manje oneke kad netko pozira) i volio bi sudjelovat u takvim projektima..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
A jebi ga...mislio sam da ćeš se ti kontaktirati sa redateljem koji je sam rekao da traži ekipu za masovni fajt...A$H wrote:ali mi nisi javio kad i gdjeDragonrage wrote:Nego niš nisi rekao kak ti se čine slike s obzirom da sam i tebe zvao na snimanje![]()
![]()
![]()
???
![]()
inaće su slike super(ali više volim uvjerljivije slike u pokretu/akciji..manje oneke kad netko pozira) i volio bi sudjelovat u takvim projektima..
Hehe...to i mene zanima...
A da tek vidiš neuspjele scene,...kako sam se ja glavom zabio u blato dok sam kak ti pretrčavao od drva do drva pucajući...zakačio za neku granu koju uopće nisam skužio zbog gas maske na faci...hahahaha
- A$H
hehehe bit će još toga,a onda ću bit tamo..Dragonrage wrote:A jebi ga...mislio sam da ćeš se ti kontaktirati sa redateljem koji je sam rekao da traži ekipu za masovni fajt...A$H wrote:ali mi nisi javio kad i gdjeDragonrage wrote:Nego niš nisi rekao kak ti se čine slike s obzirom da sam i tebe zvao na snimanje![]()
![]()
![]()
???
![]()
Hehe...to i mene zanima...![]()
![]()
A da tek vidiš neuspjele scene,...kako sam se ja glavom zabio u blato dok sam kak ti pretrčavao od drva do drva pucajući...zakačio za neku granu koju uopće nisam skužio zbog gas maske na faci...hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...čas me ima čas me nema...
![]()
- Dragonrage
Dakle ova poruka je upućena umišljenim i bahatim pojedincima kluba koji su nepotrebno napali čovjeka koji nam je pomogao na snimanju i koji si briju da rade nekaj važno u životu time što se napucavaju po šumi ko djeca...FAKAT STE BUDALE KAKVIH NEMA...JEBALO VAS VAŠE BEZVEZNO ZNAKOVLJE...SPUSTITE SE NA ZEMLJU I NE SHVAĆAJTE SE TAKO OZBILJNO!!!!!!! AKO ŽELITE DA VAS SE SHVAĆA OZBILJNO I AKO HOĆETE STEGU I DISCIPLINU PRIJAVITE SE U REGULARNU VOJSKU!!!!!

- A$H
smrt diktaturiDragonrage wrote:Dakle ova poruka je upućena umišljenim i bahatim pojedincima kluba koji su nepotrebno napali čovjeka koji nam je pomogao na snimanju i koji si briju da rade nekaj važno u životu time što se napucavaju po šumi ko djeca...FAKAT STE BUDALE KAKVIH NEMA...JEBALO VAS VAŠE BEZVEZNO ZNAKOVLJE...SPUSTITE SE NA ZEMLJU I NE SHVAĆAJTE SE TAKO OZBILJNO!!!!!!! AKO ŽELITE DA VAS SE SHVAĆA OZBILJNO I AKO HOĆETE STEGU I DISCIPLINU PRIJAVITE SE U REGULARNU VOJSKU!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Mshai
LOOOOLDragonrage wrote:...kako sam se ja glavom zabio u blato dok sam kak ti pretrčavao od drva do drva pucajući...zakačio za neku granu koju uopće nisam skužio zbog gas maske na faci...hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- Dragonrage
A tek ja...ono ležim, umirem od smijeha i mislim si da li da se dignem i napravim još dva koraka pa padnem ili da ostanem ležati i glumim mrtvaca hahahaha...Jedva čekam da to vidim na snimciMshai wrote:LOOOOLDragonrage wrote:...kako sam se ja glavom zabio u blato dok sam kak ti pretrčavao od drva do drva pucajući...zakačio za neku granu koju uopće nisam skužio zbog gas maske na faci...hahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro da sam imao gas masku na faci u tom kadru jer sam se ispod smijao ko ludjak kad sam te vidio kak si odvalio facom u blato.
![]()
- Mshai
Kuzis, nisam znao dal mi je smijesnije sto sam te vidio kak si pokupio granu - zaorao facom u lisce - ostao onako skupljenih nogu s guzicom u zraku - ili se smijao ko ludjak kroz masku - u svakom slucaju - to ce valjda bit najbolja smrt u citavom filmu i jedva to cekam vidjeti.Dragonrage wrote: A tek ja...ono ležim, umirem od smijeha i mislim si da li da se dignem i napravim još dva koraka pa padnem ili da ostanem ležati i glumim mrtvaca hahahaha...Jedva čekam da to vidim na snimci![]()
[url=http://imageshack.us][img]http://img513.imageshack.us/img513/8495/sigbaza02za1.jpg[/img][/url]
- Mshai
- HorrorHR
- Site Admin
dobro izgleda i mjuza baš paše. gdje će biti ta premijera 14.01?marebito wrote:Evo ga, prvi teaser trailer.
http://www.tmt-shop.com/marebito/I7_teaser1.wmv