Rob Zombie's Halloween

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Studeni

Post by Studeni » 30 Nov 2007, 12:33

HorrorHR wrote:
Unreal wrote:
Boby wrote:Također se i zna da je Myers čovjek
Ne bi baš rekao. Ono što je on prošao ne bi preživilo nikakav čovjek i nisam imao dojam da se radi o normalnom čovjeku ispod maske
Hm, da vam upadnem malo u filozofiju - jel nekome palo na pamet da je Michael Myers samo jedan od 100+ slasher ubojica koji je potpuno jednak drugima, nema nikakve filozofije oko njemu?. Tj. ima ali je proizašla iz (ne)inventivnosti scenarista koji su mu u nastavcima prišili besmrtnost čisto jer su morali nekako smisliti X nastavaka a da bude zanimljivije ipak ga negdje kao fol moraš ubiti, a scenarist kasnije mora raditi na tome i onda ga "oživljuje" na idiotne načine.

Meni je Michael Myers samo jedan od slasher killera, bez ikakve hoch šprehe oko njegovog zla, osvete u krvi i sličnih detalja...
meni je to cijela poanta i zabava slashera. Original doduše ima potencijal da se priča digne na "viši" nivo i upravo sam o tome govorio da ovaj to nije uspio tj. da je gadno podbacio.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

just me

Post by just me » 03 Dec 2007, 15:35

Ja skinuh još prije mjesec dana s torrenta, i nikako naći vrijemena pogledati...
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

A$H

Post by A$H » 03 Dec 2007, 15:38

just me wrote:Ja skinuh još prije mjesec dana s torrenta, i nikako naći vrijemena pogledati...
imaš sreće.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Dec 2007, 16:01

just me wrote:Ja skinuh još prije mjesec dana s torrenta, i nikako naći vrijemena pogledati...
pogledaj ga. nije nešto ali vrijedi gledanja barem zbog prvog dijela filma koji je meni osobno super..

Aryx

Post by Aryx » 03 Dec 2007, 16:25

Wendigo wrote:
pogledaj ga. nije nešto ali vrijedi gledanja barem zbog prvog dijela filma koji je meni osobno super..
meni bezveze :?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 03 Dec 2007, 21:44

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
meni bezveze :?
ma meni je sve koma od početka do kraja,posebno na kraju. pitanje je samo kada će napraviti nastavak na ovo( o moj bože još jedan Halloween 2. Yawn.)

Boby

Post by Boby » 04 Dec 2007, 00:45

SPOILER

Sve mi se čini da jedno dulje vrijeme neće biti novog nastavka u ovom serijalu ak ih uopće još bude. Priča je imala doslovan kraj, Loomisa više neće biti, lik Laurie je totalno podbacio tak da ju baš ne vidim u nastavcima a vjerujem da se je svaki potencijalni scenarist već unaprijed odrekao oživljavanja ideje o ubijanju ostaih članova obitelji. O nastavljanju priče tam di je "Resurrection" stao nema smisla uopće raspravljat; osim kaj je film samom svojom pojavom učinio odbojnim da išta drugo iz njega proizađe također je franšiza ovim remakeom krenula drugim i modernijim pravcem. Sumnjam da će ičega biti

Unreal

Post by Unreal » 04 Dec 2007, 08:42

Boby wrote:SPOILER

Sve mi se čini da jedno dulje vrijeme neće biti novog nastavka u ovom serijalu ak ih uopće još bude. Priča je imala doslovan kraj, Loomisa više neće biti, lik Laurie je totalno podbacio tak da ju baš ne vidim u nastavcima a vjerujem da se je svaki potencijalni scenarist već unaprijed odrekao oživljavanja ideje o ubijanju ostaih članova obitelji. O nastavljanju priče tam di je "Resurrection" stao nema smisla uopće raspravljat; osim kaj je film samom svojom pojavom učinio odbojnim da išta drugo iz njega proizađe također je franšiza ovim remakeom krenula drugim i modernijim pravcem. Sumnjam da će ičega biti
No kako se kaže sve za lovu makar i bilo sa radnjom u svemiru :wink: . Ma vjerujem da će biti dvojka jednom nažalosti :(

just me

Post by just me » 04 Dec 2007, 10:17

Unreal wrote:
Boby wrote:SPOILER

No kako se kaže sve za lovu makar i bilo sa radnjom u svemiru :wink: . Ma vjerujem da će biti dvojka jednom nažalosti :(
Pa da, sa Jasonom već je bio nastavak sa radnjom u svemiru. Još i gledljiv, začudo.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Unreal

Post by Unreal » 04 Dec 2007, 11:14

just me wrote: No kako se kaže sve za lovu makar i bilo sa radnjom u svemiru :wink: . Ma vjerujem da će biti dvojka jednom nažalosti :(
Pa da, sa Jasonom već je bio nastavak sa radnjom u svemiru. Još i gledljiv, začudo.[/quote]

Ma bio je bolji od bilo kojeg Halloweem nastavka nakon dvojke kaj se mene tiče :kulnasilje:

Boby

Post by Boby » 04 Dec 2007, 12:24

Evo jedna domaća kritika filma i po meni jedna od suvislijih oslobođena subjektivnosti potaknute orginalnim filmom

http://www.poslovni.hr/60847.aspx

pure_evil

Post by pure_evil » 04 Dec 2007, 15:00

Uglavnom isplati se pogledati ali nista vise 6/10

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Dec 2007, 20:24

Online igra gdje si Michael i kolješ ljude :lol:

Nije loše napravljeno, jedino malo monotono.

Izlazi DVD pa je ovo promo za to.

http://slasher.halloween-themovie.com/

A$H

Post by A$H » 06 Dec 2007, 20:34

HorrorHR wrote:Online igra gdje si Michael i kolješ ljude :lol:

Nije loše napravljeno, jedino malo monotono.

Izlazi DVD pa je ovo promo za to.

http://slasher.halloween-themovie.com/
lol fora.. :twisted:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 06 Dec 2007, 22:52

Upravo izašao DVD rip od strane grupe ViTE :!:

Post Reply