Slažem se za ovog glavnog glumca, on mi je nekako bez veze, ima zivcirajuću njušku. Po meni je početak filma prilično spor i dosadan, i u tom delu mi se atmosfera uopšte ne svidja. Od pojave Čeki Karija, film se postavlja na uzlaznu putanju, ima nekih dobrih momenata, a slažem se za traljavi happy end. Dakle, film je solidan, nije trošenje vremena, bar po meni.Zombiemachine wrote:Prvo isprika za double-post, a onda ocjena. Eto, pogledao sam film i odma da kažem da je dobar. Osobno se ježim od Dominica Purcella od kada sam ga vidio u Blade 3 (čak me i u Prison breaku živcira), ali prožvakao sam i to nekako. Savjetujem da ga ne gledate s prevelikim očekivanjima. Atmosfera je jako dobra i unatoč ovim nacerenim facama par postova gore, film je apsolutno ozbiljan i pristojno napravljen. Negativci su zakon i jedni od boljih i nabrijanijih duhova što sam ih vidio. Najveća mi je zamjerka over the top kulminacija pa traljavi happy end, ali ostane dobar dojam na kraju.
Edit: fora detalj mi je bio kad kamera prelazi preko ureda i na stolu je hrpa knjiga među kojima i primjerak Fangorije.
Klinac-piroman

Učiteljica klavira-ubica sekirom