Koji je to film?
- horkolerbus
ma to je taj film,mislim i da jednu devojku sprzi struja u toj kuci ,a u tom podrumu je kao taj otvor i koliko se secam neko je otisao kod tog djavola ili sta vec,inace jeste kuca zatvorena prozori vrata itd. ,,,da ljudi pomagajte film je jako dobar za te godine 
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- HorrorHR
- Site Admin
Hm kažeš da je stariji film, onda nije ovo što sam ti mislio predložiti - http://www.imdb.com/title/tt0114473/ - to mi je jedini film koji sam gledao da je imao ubojicu od pjeskahorkolerbus wrote:imam problema sa filmom : radnja se odvija u americi ili negde gde je pustinja,sve sto se secam je da na kraju ubijaju tog zlikovca od peska tako sto kada prolazi kroz cev oni puste plamen,grejanje i naprave staklo od njega u pitanju je stari film ,mislim da ga na kraju ubijaju u nekoj fabrici ,,zna li mozda neko od prilike ,,nije dust devil jer sam bio ubedjen da je taj
Jel to nešto od "Night of the Demons" serijala? Jedinica morda - http://www.horrorhr.com/night-of-the-demons-1988/ ? Tamo se stvari dešavaju otprilike kako si spomenulatasha_7 wrote: Dali neko zna kak se zove ovaj horor i di ga mogu naci.gledala sam ga kad sam bila mala pa pretpostavljam da je snimljen 80-ih godina.radnja je otprilike ovakva:neka ekipa dode u neku kucu i neko od njih otvori vrata podruma i tu izadje zlo.sva vrata i prozori se zatvore i nemogu van i jedan po jedan bivaju mrtvi.na kraju se spase neki lik i zenska. zna li tko?
- horkolerbus
HorrorHR wrote:Hm kažeš da je stariji film, onda nije ovo što sam ti mislio predložiti - http://www.imdb.com/title/tt0114473/ - to mi je jedini film koji sam gledao da je imao ubojicu od pjeskahorkolerbus wrote:imam problema sa filmom : radnja se odvija u americi ili negde gde je pustinja,sve sto se secam je da na kraju ubijaju tog zlikovca od peska tako sto kada prolazi kroz cev oni puste plamen,grejanje i naprave staklo od njega u pitanju je stari film ,mislim da ga na kraju ubijaju u nekoj fabrici ,,zna li mozda neko od prilike ,,nije dust devil jer sam bio ubedjen da je taj
Jel to nešto od "Night of the Demons" serijala? Jedinica morda - http://www.horrorhr.com/night-of-the-demons-1988/ ? Tamo se stvari dešavaju otprilike kako si spomenulatasha_7 wrote: Dali neko zna kak se zove ovaj horor i di ga mogu naci.gledala sam ga kad sam bila mala pa pretpostavljam da je snimljen 80-ih godina.radnja je otprilike ovakva:neka ekipa dode u neku kucu i neko od njih otvori vrata podruma i tu izadje zlo.sva vrata i prozori se zatvore i nemogu van i jedan po jedan bivaju mrtvi.na kraju se spase neki lik i zenska. zna li tko?
e jeste to je sandman po prici je tako ,,,,
a ovaj drugi nije night of the demons i gotovo sam siguran da ja i tasha mislimo na isti film , da olaksam malo
na pocetku filma par kupuje kucu izdvojenu iz grada,u pitanju je velika kuca na privatnom posedu ,kuca je u katastrofalnom stanju oni zovu svoje prijatelje da im pomognu oko sredjivanja kuce,medjutim tokom sredjivanja jedan nadje otvor odnosno na podu zapecena vrata sa klinom kao jama ili sahta ,u toj sahti se nalazi demon ili djavo koji uopste nema nikakav fizicki kontakt sa njima tokom celog filma,on otvara tu jamu i vrata prozori i sve ostalo na kuci se zatvara i ona pocinje sex
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- Mamoorlook
joooj jebote znam i ja taj film, tamo kad ulete neka treba gleda okolo kipove i onda se glava kamena na zidu okrene i pogleda ju, ili tako nesto, i neki noz je bio u djiru, sa cim oni na kraju zakolju onog starca ili nesto, ili zapecate podrum sa njim ili nesto...
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?
- horkolerbus
-
GreenHornet
da ne otvaram novi topic..radi se o horror komediji...
neki propali plemić u škotskoj pokušava od dvorca napraviti horror atrakciju...organizira poslugu da glume vile,duhove,čudovuišta itd...uglavnom turisti ga skontaju ali kad pokušaju pobjeći u dvorcu se počmu događati čudne stvari....
simpa film
neki propali plemić u škotskoj pokušava od dvorca napraviti horror atrakciju...organizira poslugu da glume vile,duhove,čudovuišta itd...uglavnom turisti ga skontaju ali kad pokušaju pobjeći u dvorcu se počmu događati čudne stvari....
simpa film
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
Jel http://www.imdb.com/title/tt0095304/ ?GreenHornet wrote:da ne otvaram novi topic..radi se o horror komediji...
simpa film
-
GreenHornet
- horkolerbus
- pure_evil
Mozda postoji serial zona sumraka??
trazim film iz tog serijala(mozda je serial a mozda samo film???)neznam tocno
ovako u filmu su dva razlicita filma,u jednom neka zenska ima priviđenja da ce nju ili neznam tocno koga udarit tramvaj ili stogod...a drugi filmic je u nekoj kuci sa nekakvim zombijima???neki crni doktor ima s tim 2. djelom nekakve veze mislim...
zna tko ime??
trazim film iz tog serijala(mozda je serial a mozda samo film???)neznam tocno
ovako u filmu su dva razlicita filma,u jednom neka zenska ima priviđenja da ce nju ili neznam tocno koga udarit tramvaj ili stogod...a drugi filmic je u nekoj kuci sa nekakvim zombijima???neki crni doktor ima s tim 2. djelom nekakve veze mislim...
zna tko ime??