Sport

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Sport

Post by John_Ryder » 08 May 2026, 09:37

Michel wrote:
07 May 2026, 23:37
Druže, nisam ni psovao, niti te vrijeđao samo sam odgovorio da sam HRvat na što imam pravo. Nema ljutnje, samo normalni odgovori kako odrasli ljudi odgovaraju.
Imaš pravo reći ono šta misliš da jesi, i šta ti piše na papiru.Naravno.
Ali nemaš me pravo osuditi da sam iz BiH isključivo zato što živim u glavnome gradu,metropoli Zagrebu.Otac mi je iz Slavonije, a majka iz Podravine.I njihovi roditelji (moje bake i djedovi), i njihovi roditelji (moje prabake i pradjedovi).
Tako da...tišina tamo u zaselku kraj Zagreba. :lol:
"Im gonna touch you now." :P

Michel

Post by Michel » 08 May 2026, 15:50

Vidiš, ti se sad ljutiš i vrijeđaš. Ja komuniciram normalno i samo sam napisao činjenicu da su svi iz zaBiHreba ili Bosanci ili Hercegovci to jest imaju pretke to je činjenica koliko god ti sebe uvjeravao. Tako se gleda na zaBiHreb sa strane svih nas pravih HRvata. Nema ljutnje nikakve s moje strane tako da se ti ne trebaš ljutiti. Odrasli smo ljudi pobogu...
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 May 2026, 17:12

Michel wrote:
08 May 2026, 15:50
Vidiš, ti se sad ljutiš i vrijeđaš. Ja komuniciram normalno i samo sam napisao činjenicu da su svi iz zaBiHreba ili Bosanci ili Hercegovci to jest imaju pretke to je činjenica koliko god ti sebe uvjeravao. Tako se gleda na zaBiHreb sa strane svih nas pravih HRvata. Nema ljutnje nikakve s moje strane tako da se ti ne trebaš ljutiti. Odrasli smo ljudi pobogu...
Eto, opet ti svi su svi su, baš se po tome vidi da nisi svijeta vidio, ni života iskusio.Frende nigdje za ništa, na cijeloj planeti nije "svi su." :P

Michel

Post by Michel » 08 May 2026, 17:58

Druže, što se ljutio ti kao trolaš mene a ja sam te izvozao kao panta pitu :P

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 May 2026, 22:04

Michel wrote:
08 May 2026, 17:58
Druže, što se ljutio ti kao trolaš mene a ja sam te izvozao kao panta pitu :P
Ma ti si za mene, luk i voda :P

Michel

Post by Michel » 08 May 2026, 22:36

hEHE

Michel

Post by Michel » 19 May 2026, 04:49

Evo popisa za svjetsko. Tako jeeeee!!! Nema popišanaca :P
Popis reprezentacije za Svjetsko prvenstvo
Vratari: Dominik Livaković, Dominik Kotarski i Ivor Pandur.

Braniči: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Josip Šutalo, Josip Stanišić, Marin Pongračić, Martin Erlić i Luka Vušković.

Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Luka Sučić, Martin Baturina, Kristijan Jakić, Petar Sučić, Nikola Moro i Toni Fruk.

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Budimir, Marco Pašalić, Petar Musa i Igor Matanović.

Na pretpozivu (stand-by listi) su: Lovro Majer, Franjo Ivanović, Dion Drena Beljo, Ivan Smolčić, Karlo Letica, Adrian Segečić i Luka Stojković.
Dalić legendo naša. Po mojim saznanjima Dalić i igrači ne žele igrače iz popišanog kluba iz zaBIHgreba. I nisu impresionirani jer po mojim saznanjima znaju da su i dalje povezani sa mafijom, i da kontroliraju plave popišance. Kao što sam rekao, i dalje surađuju sa mafijom, poklanja im se prvenstva, kupovi, a onda u europi gdje ne može njihova mafija kontrolirati, gube i sramote Hrvatsku. Pa samo se sjetite Bayerna 9:2 ili ove sezone kako su se osramotili protiv slabijih klubova čim im nema sudaca dok u našoj ligi mogu pobjeđivati pomoću sudaca i mafije.

Dalić je jako pametno ovo izveo, ne treba nam rat u svlačionici kad su Beljo i Stojković egomanijaci.

Znam, sad ćete reći tu je Livaković, ali Livaković je igrao po drugim klubovima i stvorio reputaciju kao dobrog momka koji ne voli primat... golove.

Post Reply