DTF St. Louis (TV Mini Series 2026)
- Michel
Re: DTF St. Louis (TV Mini Series 2026)
Missouri Mutual Life & Health Insurance Company - kako se ovo lijepo kotrlja, toliko besmislenih scena koje su ustvari bitne, ali toliko su dovedene do apsurda. Odlični su, pogotovo svi glumci koji mogu tako prodati što izgovaraju. Opet sam umro na neke scene kao kad voze ono vozilo pa se drže za ruke pa razgovor uz vino, uz bazen
a tek oni detektivi što će sve saznati. I Carol kakva crna udovica, a kraj me samo tjera da jedva čekam iduću. 8.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
joooj nikako da krenem,zgusnut mi je raspored
"Im gonna touch you now." 
- Michel
Amphezyne - kakva brutalica od epizode koja započinje sa muškim golišavim slikama i penisima dok u pozadini svira Forever Young od Boba Dylana
čekao sam trenutak kad će Floyd reći njemu da sve zna, i to mu kaže na gluhonijemom jeziku. Volim ove twistove gdje reakcije su totalno neočekivane jer je Floyd dobrica i normalno razgovara s njim o svojoj ženi. Al koji razgovori o penisu pa onda ono dvoje detektiva. Richard Jenkins je odličan u toj ulozi, a ova mala nigerijka Joy Sunday je slatkiš https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 9Ftfg&s=10 - https://m.media-amazon.com/images/M/MV5 ... X1000_.jpg 8.5/10
Al ova scena

Al ova scena

- John_Ryder
- Michel
I kakvo ti je nemoj se sramiti
The Denny's Plan - kakva epizoda ajme meni jedva čekam sad finale. Već mi je dosadno pisati o apsurdnosti svega što gledamo, ali ovo je genijalno trolanje kreatora serije. Baš trola čitavu publiku jer može, i uspijeva mu. Pa o čemu oni razgovaraju, a opet prodaju ti to sve. Situacije koje gledamo su
odlična mi je scena bila kad Floyd baca na koš i govori Clarku da će se nać sa Tiger Tiger i vidjet hoće li imati konekciju. Serija o penisima haha. 8.7/10
I jebena stvar u epizodi
I odmah komentari ispod youtube videa da su to zbog serije to mi je uvijek bilo dobro za čitati jer i ja sam tu radi serije, a pjesmu prvi put čujem ali je prejebena.
The Denny's Plan - kakva epizoda ajme meni jedva čekam sad finale. Već mi je dosadno pisati o apsurdnosti svega što gledamo, ali ovo je genijalno trolanje kreatora serije. Baš trola čitavu publiku jer može, i uspijeva mu. Pa o čemu oni razgovaraju, a opet prodaju ti to sve. Situacije koje gledamo su
I jebena stvar u epizodi
I odmah komentari ispod youtube videa da su to zbog serije to mi je uvijek bilo dobro za čitati jer i ja sam tu radi serije, a pjesmu prvi put čujem ali je prejebena.
HERE FROM DTF ST. LOUIS
What a song, it started playing on the show and I was like WTF is that? REWIND!
Thanks DTF! (The F is for Feels good together). Great song and show.
AMAZING! a-friggen-mazing! - I came here from e6 of DTF st Louis - I forgot about this song, never gave it / her a real chance, but that's about to change "I tells you what"
THANK YOU DTF ST.LOUIS creators for introducing me to this classic..🫶🫶🫶🫶
DTF said I should come here.
I just heard this in the soundtrack of "DTF St. Louis" S01E06. I thought it was a song by Chrissie Hynde. I'm happy to learn about an artist I'd not heard of before.
DTF St. Louis ❤
- John_Ryder
- Michel
Samo gledaj, ne znam na kojoj si epizodi, ali pažljivo gledaj, slušaj o čemu govore kako to sve ozbiljno, a opet nevjerojatno depresivno.
No One's Normal. It Just Looks That Way from Across the Street - da, to je to
pa jebem ti sve koja depra od epizode. Svaka čast kreatoru na mudima. "That’s sign for I love you, not rock on"
mislio sam da je to ubojica kako su prikazali u zadnjoj epizodi, ali izabrali su neku drugu rutu protiv koje nemam ništa jer stvarno je cijela epzioda bila kvalitetno napisana i odglumljena. Serija je puna scena koje se mogu pamtiti. Unikat. Odlično finale, i baš sam uživao u seriji. Odlična kemije između Batemana i Harboura. Nadam se u budućnosti da će još raditi zajedno. Muško prijateljstvo je najjače, nema tu priče to je tako. Od tog kreatora morat ću ovo pogledat https://www.imdb.com/title/tt8912384/ ali Floyd jebemu
kakva dobrica od čovjeka. Harbour ga je vrhunski prezentirao. A tek Bateman i njegov lik Carl kad je rekao “I’m lonely as shit man!”
8.7/10
Vrhunski!
No One's Normal. It Just Looks That Way from Across the Street - da, to je to
Vrhunski!
Za seriju 8.5/10When Clark began his affair with Carol, he did everything he could to make himself feel better about betraying Floyd. He tried to hook Floyd up with his own affair…that didn’t work. He tried to include Floyd in the sexual escapades…that didn’t work. He tried to ease Floyd’s financial burdens….that didn’t work. Because the one thing he couldn’t escape was having to look himself in the mirror every day and know that as a human being he was just abhorrent. As long as his relationship with Floyd was superficial, he could live with himself because he just saw a loser husband with a frustrated wife. But, when Floyd kept loving him through it all, his guilt began to consume him. He had to accept that he was the bad guy of the situation and a shallow shell of a man who used people and didn’t care about anyone else. Had he not been arrested, he might have been the one to commit suicide. The motto “everyone looks normal from across the street” could have just as easily been “everyone looks crazy from across the street”. We categorize people on first impression but as the show taught us, you have to peel away the layers to understand the whole picture. Clark wasn’t looking for a male friend initially because he didn’t think he needed one. Then he needed Floyd and Floyd was gone forever. I think Clark lost everything, but the one thing he regretted losing most was Floyd because it was the first time in his life that he felt real love.
- John_Ryder
- John_Ryder
Otkriveno zašto mišel voli ovu seriju.
U prvoj epizodi hrpa gej materijala.
Gej Indiana Jones slike
Bolesnoooooo
U prvoj epizodi hrpa gej materijala.
Gej Indiana Jones slike
Bolesnoooooo
- Michel
Gle ga kako nije skužio seriju i samu satiru i apsurd svega. Ali ako te to veseli, projeciraj i dalje 
- John_Ryder
kakva satira, bio sam primoran gledati gej slike indiane jones tematike
- John_Ryder
Uskoro gledam drugu epizodu, nadam se da nema gej aktivnosti kao u prvoj
- John_Ryder
Evo pogledao drugu, sina ti miloga,pa šta je ovo, tip oće da mu ženska sjedi na faci dok ona obavlja telefonske pozive, a on udiše smrad njenog šupka, da bi na kraju zaključila da voli svog muža koji izigrava idiota na stejđu koncerta....bolesnooooo
- Michel
Samo gledaj, postaje sve genijalnije i genijalnije
umirao sam na neke scene. Al kako je sve ozbiljno napravljene, oni detektivi isto pa kako svi pričaju pogotovo Bateman fokusiraj se na njegov glas kad priča, presmiješno. Svi su nekako napeti, a apsurdne scene se redaju i redaju.
Ahahahahahaha

Ahahahahahaha