Palm Springs (2020)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Palm Springs (2020)

Post by Michel » 07 Apr 2026, 09:25

Comedy, Romance, Sci-Fi
Image

Imdb
Wiki

Director: Max Barbakow
Writers: Andy Siara, Max Barbakow
Stars: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons

Dok je zaglavljen na vjenčanju u Palm Springsu, Nyles (Andy Samberg) upoznaje Sarah (Cristin Milioti), djeverušu i crnu ovcu obitelji. Nakon što je spasi od katastrofalne zdravice, Sarah postaje privučena Nylesom i njegovim neobičnim nihilizmom. Ali kada njihov improvizirani sastanak osujeti nadrealna smetnja, Sarah se mora pridružiti Nylesu u prihvaćanju ideje da ništa zapravo nije važno, te počinju žestoko uništavati svadbeno slavlje.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Palm Springs (2020)

Post by Michel » 07 Apr 2026, 09:26

Palm Springs (2020) - za ovaj film sam se dvoumio da li da ga stavim u maraton ili ne jer Andry Samberg i moderna romantička komedija. No, na kraju sam zadovoljan i ugodno iznenađen sa viđenim. Iako, sve ovo je na neki način viđeno, ali opet je napravljeno na svježi način. Uglavnom, Sambergov lik ostaje zarobljen u time loopu i svaki dan mu se ponavlja i tako slučajno uvuče lik koji glumi Cristin Milioti koja je pravi bombon od žene. I tako se njih dvoju malo počnu zabavljati sa time loopom i istim danima, a malo depresija. Ima nekoliko izuzetno smiješnih scena na koje sam se lijepo nasmijao. Nije bilo niti malo dosadno, i podsjetilo me na neke dobre romantične komedije iz 80-ih. Ono što mi je smetalo su mi neke woke stvari oko Sambergovog lika i to što je lik od Christin Milioti očito nemoralna kurava koja se jebe sa sestrinim mužem. I to predstavljaju da ona nije kriva :lol: sveukupno, zabavno i dobro ostvaranje. 7/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply