Imdb
Wiki
Creator: Riz Ahmed
Stars: Riz Ahmed, Guz Khan, Aasiya Shah
Glumac koji se bori za uspjeh, na pragu dobivanja uloge života, iznenada se nađe usred potpune egzistencijalne krize i zavjere koja se istodobno raspliće oko njega.
Glumac koji se bori za uspjeh, na pragu dobivanja uloge života, iznenada se nađe usred potpune egzistencijalne krize i zavjere koja se istodobno raspliće oko njega.
Kako se zove?Michel wrote: ↑26 Mar 2026, 14:56Blatant, Not Subtle - sviđa mi se ovo, simpatično. Riz glumi Shafa, muslimana koji želi postati James Bond i otiđe na audiciju, ali osjeća jak pritisak pogotovo kada mu bližnji saznaju da je otišao na audiciju i pogotovo kad ga paparazi slikaju i objave "je li ovo novi James Bond". Zanimljivo je snimljeno, dosta muslimanske kulture i to ne smeta jer Riz je pametan čovjek i zna prikazati to na sve dobar način. Gleda se dalje. Vidim kritika oduševljena na rottenu i metacritic i audience score jako visok. 7/10
Inače, Rizov lik me podsjeća na jednog mojeg prijatelja koji je želio postati glumac i otići u hollywood. Bio je toliko depresivan, nije znao prihvatiti taj pritisak pa sam mu ja bio oslonac i davao mu savjete zbog kojih je kasnije uspio i evo, još dan danas je u hollywoodu i glumi sporedne likove.