Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- jigsaw
- dodo
- jigsaw
- dodo
-
Unreal
Heh meni je to još i najzabavniji nastavak. Ne znam baš kaj te tako razočaralo,vjerojatno humor ili nekaj. Slažem se da malo nedostaje krvi(izrezali su ga iz Nc-17),ali meni su ubojstva i dalje zabavna.Wendigo wrote:Friday the 13th 6
1/5
nevjerojatno koliko je film jadan i PG13..
očekivao sam najbolji nastavak u serijalu i vrhunski se razočarao.
- Wendigo
ms iživciralo me što se ne vidi niti jedno ubojstvo a glavno da krv šprica na sve strane..Unreal wrote:Heh meni je to još i najzabavniji nastavak. Ne znam baš kaj te tako razočaralo,vjerojatno humor ili nekaj. Slažem se da malo nedostaje krvi(izrezali su ga iz Nc-17),ali meni su ubojstva i dalje zabavna.Wendigo wrote:Friday the 13th 6
1/5
nevjerojatno koliko je film jadan i PG13..
očekivao sam najbolji nastavak u serijalu i vrhunski se razočarao.
mislim koja je poanta horrora (i još slashera) da se to ne vidi, kao da je neka cut verzija, a brijem da nije.. onda još glupa ubojstva, smiješna muzika zbog koje nemogu ozbiljno shvatit film itd..
heh, još su mi prva 2 nastavka najbolja.
Last edited by Wendigo on 02 Dec 2007, 14:01, edited 1 time in total.
-
Unreal
Toliko te smetalo što su ubojstva malo izrezana? Onda ćeš u sedmici fakat se raspizditiWendigo wrote: ms iživciralo me što se ne vidi niti jedno ubojstvo a glavno da krv šprica na sve strane..![]()
![]()
mislim koja je poanta horrora (i još slashera), a da se to ne vidi, ko da je neka cut verzija, a nije..
još su mi prva 2 nastavka najbolja.
- Wendigo
da, a jbga..Unreal wrote:Tolikiko te smetalo što su ubojstva malo izrezana? Onda ćeš u sedmici fakat se raspizditiWendigo wrote: ms iživciralo me što se ne vidi niti jedno ubojstvo a glavno da krv šprica na sve strane..![]()
![]()
mislim koja je poanta horrora (i još slashera), a da se to ne vidi, ko da je neka cut verzija, a nije..
još su mi prva 2 nastavka najbolja.![]()
-
Unreal
Ma njegova mamica je samo za prvi film i nikaj višeWendigo wrote:da, a jbga..Unreal wrote:Tolikiko te smetalo što su ubojstva malo izrezana? Onda ćeš u sedmici fakat se raspizditiWendigo wrote: ms iživciralo me što se ne vidi niti jedno ubojstvo a glavno da krv šprica na sve strane..![]()
![]()
još su mi prva 2 nastavka najbolja.![]()
nakon ovoga mi se Jason drastično srozao u očima.. mama mu je 5 puta bolja.
E da nije svaki film uništen što su ubojstva off screan. Kod TCM orginala je jedan od pozitiva kaj su ubojstva off screan barem meni
- Aryx
da ali tcm je terror ovo je bilo po meni totalno skomercijalizirani horror ...Unreal wrote:Ma njegova mamica je samo za prvi film i nikaj višeWendigo wrote:da, a jbga..Unreal wrote: Tolikiko te smetalo što su ubojstva malo izrezana? Onda ćeš u sedmici fakat se raspizditi![]()
nakon ovoga mi se Jason drastično srozao u očima.. mama mu je 5 puta bolja.
. Mora da ti se i ideja da je jason zombij nije svidjela? Meni je čak taj zombie bolji od onog mulca kojeg razbijaju u prošlim filmova
![]()
E da nije svaki film uništen što su ubojstva off screan. Kod TCM orginala je jedan od pozitiva kaj su ubojstva off screan barem meni
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]