Stranger Things (TV Series 2016- ) NETFLIX
- Michel
Re: Stranger Things (TV Series 2016- ) NETFLIX
Dobro da sam ove godine pogledao četvrtu tako da mi je još svježe. Jedva čekam novu iako mi se ne sviđa da će imati gay story arc u ovoj sezoni i to će biti okosnica.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
gdje si pročitao to za gay story?
jebemu pa woke je jedino još u disney-u ostao
- Michel
Nisam nigdje pročitao, ali tako je očito po četvrtoj sezoni i po traileru pete. Peta je zadnja sezona i vraća se na početka, a tko je prvi posjetio Upside Down... Will, a Will je skužio si i sam skriveni gay. Nije naravno direktno prikazano, ali vidio si po četvrtoj sezoni koliko je ljubomoran na Eleven i koliko mu je stalo do Mikea. I svi putevi vode do Willa. Opet će on biti glavna tema u petoj sezoni, i po meni će on gotovo sigurno umrijet. A prije toga će priznat da je gay, svoju ljubav prema Mikeu.
-
John_Ryder
A možda baš taj gay ljubavni element izbaceMichel wrote: ↑21 Aug 2025, 23:49Nisam nigdje pročitao, ali tako je očito po četvrtoj sezoni i po traileru pete. Peta je zadnja sezona i vraća se na početka, a tko je prvi posjetio Upside Down... Will, a Will je skužio si i sam skriveni gay. Nije naravno direktno prikazano, ali vidio si po četvrtoj sezoni koliko je ljubomoran na Eleven i koliko mu je stalo do Mikea. I svi putevi vode do Willa. Opet će on biti glavna tema u petoj sezoni, i po meni će on gotovo sigurno umrijet. A prije toga će priznat da je gay, svoju ljubav prema Mikeu.
- Michel
Držim fige
- Michel
Pogledao čitavu sezonu, nažalost nisam komentirao zbog pada foruma ali i bolje da nisam. Ovo je bila katastrofalna sezona kao da ju je pisao chat gpt a oni bolesni fanovi koji su mislili da će biti nekakva skrivena epizoda su baš to, bolesni
Ne znam, ovo je bilo teže razočaranje. Jebeš na kraju sezonu na koju čekaš tri godine i onda dobiješ ovo. 5/10
Ne znam, ovo je bilo teže razočaranje. Jebeš na kraju sezonu na koju čekaš tri godine i onda dobiješ ovo. 5/10