Sport
-
John_Ryder
Re: Sport
Di nađeš toliko slobodnog vremena jeboteeee
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- Michel
Gle, imam sve svoje, imam svo vrijeme ovog svijeta. Osiguran jesam, radim na svojem posjedu, prodajem i uživam. To je cijela istina. I dosta više, tema je sport, jaki smo offtopic a ljudi čitaju.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
Koji ljudi, pa pišemo samo ja i ti
-
John_Ryder
- Michel
Očito tebe.
Na kraju pobjeda Burnleya 2:0, zasluženo. Dobra atmosfera bila, mi ćemo morat biti bolji. Bit će teška borba za opstanak po svemu sudeći. Burnley isto ušao ove godine opet u prvu ligu. Gledam malo Sunderland gradić i moram tamo otić ako ne ove, onda iduće godine. Postao sam njihov navijač i ponosan sam zbog toga.
Na kraju pobjeda Burnleya 2:0, zasluženo. Dobra atmosfera bila, mi ćemo morat biti bolji. Bit će teška borba za opstanak po svemu sudeći. Burnley isto ušao ove godine opet u prvu ligu. Gledam malo Sunderland gradić i moram tamo otić ako ne ove, onda iduće godine. Postao sam njihov navijač i ponosan sam zbog toga.
-
John_Ryder
haahahhahaha nemaš ti para, samo si u Zaprešiću ko sirotinjaMichel wrote: ↑23 Aug 2025, 18:08Očito tebe.
- Michel
Dat ću ti malo savjeta jer se previše baviš drugim stvarima kao da te guta ljubomora. Nemoj se više toliko zamarati sa mnom. Znam da ti je stalo i to cijenim, ali ovo nije tvoj teret za nositi. Ja sam odgovoran za sebe, svoje misli, postupke i odluke. Tvoje mjesto nije da stalno razmišljaš što se sa mnom događa ili kako ćeš me "popraviti". Ti imaš sebe. I iskreno, već je krajnje vrijeme da se počneš ozbiljno fokusirati na svoj život, svoje ciljeve, svoje granice. Puno toga propuštaš jer si stalno zaokupljen drugimam uključujući i mene. A to ti šteti više nego koristi. Ovo ti ne govorim iz ljutnje, nego zato što smatram da trebaš čuti. Trebaš se konačno okrenuti sebi. Raditi na stvarima koje tebe muče, a ne ih maskirati brigom za druge. Imaš puno potencijala, ali ga ne koristiš jer se trošiš tamo gdje ne trebaš.
Izbjegavaš vlastite probleme tako da se vežeš za tuđe. I to možda zvuči plemenito, ali zapravo je to bijeg. Od odgovornosti prema samom sebi. Od činjenice da stojiš na mjestu, da previše razmišljaš, a premalo djeluješ. I da nisi iskren prema sebi. Previše očekuješ od ljudi, pa se prečesto razočaraš. A ne vidiš da si ti taj koji često ne daje ono što obećava, ni sebi ni drugima. Imaš potencijal, ali ga ne koristiš. Nisi nedorastao, samo si neodlučan. I umoran od izgovora. Ponašaš se kao da imaš vremena beskonačno, a zapravo ti vrijeme curi kroz prste. I dok ti čekaš “pravi trenutak” ili “bolje okolnosti”, život ti prolazi u promatranju, ne u sudjelovanju. Vrijeme je da se suočiš sa sobom. Bez opravdanja, bez dramatike, bez skrivanja iza tuđih problema. Nisi žrtva. Sam biraš gdje stojiš i koliko dugo.
Izbjegavaš vlastite probleme tako da se vežeš za tuđe. I to možda zvuči plemenito, ali zapravo je to bijeg. Od odgovornosti prema samom sebi. Od činjenice da stojiš na mjestu, da previše razmišljaš, a premalo djeluješ. I da nisi iskren prema sebi. Previše očekuješ od ljudi, pa se prečesto razočaraš. A ne vidiš da si ti taj koji često ne daje ono što obećava, ni sebi ni drugima. Imaš potencijal, ali ga ne koristiš. Nisi nedorastao, samo si neodlučan. I umoran od izgovora. Ponašaš se kao da imaš vremena beskonačno, a zapravo ti vrijeme curi kroz prste. I dok ti čekaš “pravi trenutak” ili “bolje okolnosti”, život ti prolazi u promatranju, ne u sudjelovanju. Vrijeme je da se suočiš sa sobom. Bez opravdanja, bez dramatike, bez skrivanja iza tuđih problema. Nisi žrtva. Sam biraš gdje stojiš i koliko dugo.
-
John_Ryder
Projeciraš, heheMichel wrote: ↑23 Aug 2025, 18:41Dat ću ti malo savjeta jer se previše baviš drugim stvarima kao da te guta ljubomora. Nemoj se više toliko zamarati sa mnom. Znam da ti je stalo i to cijenim, ali ovo nije tvoj teret za nositi. Ja sam odgovoran za sebe, svoje misli, postupke i odluke. Tvoje mjesto nije da stalno razmišljaš što se sa mnom događa ili kako ćeš me "popraviti". Ti imaš sebe. I iskreno, već je krajnje vrijeme da se počneš ozbiljno fokusirati na svoj život, svoje ciljeve, svoje granice. Puno toga propuštaš jer si stalno zaokupljen drugimam uključujući i mene. A to ti šteti više nego koristi. Ovo ti ne govorim iz ljutnje, nego zato što smatram da trebaš čuti. Trebaš se konačno okrenuti sebi. Raditi na stvarima koje tebe muče, a ne ih maskirati brigom za druge. Imaš puno potencijala, ali ga ne koristiš jer se trošiš tamo gdje ne trebaš.
Izbjegavaš vlastite probleme tako da se vežeš za tuđe. I to možda zvuči plemenito, ali zapravo je to bijeg. Od odgovornosti prema samom sebi. Od činjenice da stojiš na mjestu, da previše razmišljaš, a premalo djeluješ. I da nisi iskren prema sebi. Previše očekuješ od ljudi, pa se prečesto razočaraš. A ne vidiš da si ti taj koji često ne daje ono što obećava, ni sebi ni drugima. Imaš potencijal, ali ga ne koristiš. Nisi nedorastao, samo si neodlučan. I umoran od izgovora. Ponašaš se kao da imaš vremena beskonačno, a zapravo ti vrijeme curi kroz prste. I dok ti čekaš “pravi trenutak” ili “bolje okolnosti”, život ti prolazi u promatranju, ne u sudjelovanju. Vrijeme je da se suočiš sa sobom. Bez opravdanja, bez dramatike, bez skrivanja iza tuđih problema. Nisi žrtva. Sam biraš gdje stojiš i koliko dugo.![]()