Nema veze sa botovima. Stvarno ima ljudi koji čitaju i dalje forum, ali ne može se više registrirati na forum što je prava šteta jer bi došlo ljudi i izgradili bi novo horor društvo.John_Ryder wrote: ↑02 Mar 2025, 03:13Botovi druže, botovi.Michel wrote: ↑02 Mar 2025, 02:16Druže, čitani smo. Pogledaj samo teme koje su otvorene i koliko već imaju pregleda. Ljudi čitaju, javljaju mi se sa podrškom što održavamo forum čak su i tebe spomenuli.
Dakle, kako se osjećaš kada se sjetiš ljepših vremena? Što prolazi kroz tvoje tijelo u tom trenutku?
Prolazi nostalgija.
Nostalgija - plačimo zajedno
- Michel
Re: Nostalgija - plačimo zajedno
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Inferno
Jel hoćeš da ja napravim novi horror forum? moguMichel wrote: ↑02 Mar 2025, 16:02Nema veze sa botovima. Stvarno ima ljudi koji čitaju i dalje forum, ali ne može se više registrirati na forum što je prava šteta jer bi došlo ljudi i izgradili bi novo horor društvo.John_Ryder wrote: ↑02 Mar 2025, 03:13Botovi druže, botovi.Michel wrote: ↑02 Mar 2025, 02:16Druže, čitani smo. Pogledaj samo teme koje su otvorene i koliko već imaju pregleda. Ljudi čitaju, javljaju mi se sa podrškom što održavamo forum čak su i tebe spomenuli.
Dakle, kako se osjećaš kada se sjetiš ljepših vremena? Što prolazi kroz tvoje tijelo u tom trenutku?
Prolazi nostalgija.
- Michel
Slobodno 
Ali ću na ovom i dalje pisati jer je ovo jedini horor forum koji je važan. Kažem, da se može registrirat (ne znam zašto je to šef zabranio), bilo bi super jer bi stvarno došlo novih članova.
Ali ću na ovom i dalje pisati jer je ovo jedini horor forum koji je važan. Kažem, da se može registrirat (ne znam zašto je to šef zabranio), bilo bi super jer bi stvarno došlo novih članova.
-
John_Ryder
Misliš novih klonova?
- Michel
- Inferno
A da napravim novi horror forum jel bi došao biti administrator tamo? Ozbiljno pitanje
- Michel
- Michel
- Michel
Nedostaju mi 90-e i rane nulte uhhhh. Svaki put kad čujem nešto, vidim nešto što me podsjeti kakva vremena. Ne bi se trebalo živjeti u prošlosti, ali prije je stvarno sve bilo bolje.
-
John_Ryder
Jesi depresivan?
- Michel
“Don’t cry because it’s over. Smile because it happened” - Dr. Seuss
https://www.youtube.com/shorts/pMgt1mxMdnI
CRO army sličice
When you realize it'll never be as good as it used to be
We 90s kids are getting old..... I miss those days. We never knew how good we had it... Right at the beginning of the internet and technology..
The scary thing is that being a kid really doesn’t feel like it was that long ago. Seeing these reminders me that it was.
Everything was so colorful in The 90s. Made things a little more lively.
This almost legit made me cry….dang man….being a kid was the best time that we didn’t consciously realize in the moment
I am throughly convinced us 90's kids had the last best childhoods
90s-00s was peak humanity.
In the words of "Andy" from the office.........."I wish there was a way to know that you're in the good ole days.... before their gone" Brings a tear to my eye. The 90's were the BEST years to be a kid.
https://www.youtube.com/shorts/7SPv1DH6-DMThis is a legendary point in time
We will remember 1990-2009
https://www.youtube.com/shorts/pMgt1mxMdnI
CRO army sličice
-
John_Ryder
jel ti treba pomoć? javi se, brate tu smo da ti pomognemo...