Ne bi vjerovao, većina navijača voli dobar nogomet. Navijam za dobar nogomet uz nekoliko simpatija prema stranim klubovima. Mi i ne možemo biti navijači stranih klubova jer ne idemo na stadione iako sam bio u Milanu, Barceloni i naravno Macnhesteru više puta i sklopio velike kontakte s lokalcima.
Sport
- Michel
Re: Sport
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Kako je živjeti u iluziji? ti stvarno vjeruješ da se to dogodilo ili znaš da lažeš?Michel wrote: ↑19 Apr 2025, 21:54Ne bi vjerovao, većina navijača voli dobar nogomet. Navijam za dobar nogomet uz nekoliko simpatija prema stranim klubovima. Mi i ne možemo biti navijači stranih klubova jer ne idemo na stadione iako sam bio u Milanu, Barceloni i naravno Macnhesteru više puta i sklopio velike kontakte s lokalcima.
- Michel
Ma ti si skroz puko, stalno ti nešto smeta, ili ljubomora ili što. I ja se opravdavam a svjetski sam čovjek i putujem. Imam sve svoje i uživam u životu. A ti, ti samo mrziš.
Inače Clipersi pa što im rade ajme meni i to na njihovom terenu. Zubac, Kawhi i Harden kakva perverzija
Inače Clipersi pa što im rade ajme meni i to na njihovom terenu. Zubac, Kawhi i Harden kakva perverzija

-
Putuješ ti po svojim stripovima gdje gledaš sise i navlačiš kožicu.Michel wrote: ↑19 Apr 2025, 22:39Ma ti si skroz puko, stalno ti nešto smeta, ili ljubomora ili što. I ja se opravdavam a svjetski sam čovjek i putujem. Imam sve svoje i uživam u životu. A ti, ti samo mrziš.
Inače Clipersi pa što im rade ajme meni i to na njihovom terenu. Zubac, Kawhi i Harden kakva perverzija![]()
- Michel
Hahahahahahhha ne mogu s igračem manje dobiti.
Ljudi dragi, prvaci smo slavimo danas. Ili Hajduk ili Rijeka osvajaju, kako li je lijepo biti navijač tih klubova. Zadnju utakmicu idem gledati na Poljud
Ljudi dragi, prvaci smo slavimo danas. Ili Hajduk ili Rijeka osvajaju, kako li je lijepo biti navijač tih klubova. Zadnju utakmicu idem gledati na Poljud

-
Gorica aleee aleeeee tako jeeee, moja Gorica melje popišane kujice slinamovce, kakva sprdnja od kluba hahahahhahaha 

-
Seljačino bolesna, živim u Velikoj Gorici od kad znam za sebe, o čemu ti pričaš bijedo!
-
-