Što mi je izmamilo smješak danas?
-
John_Ryder
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
ahahhahahahahah ono kad terapiju ne popiješ
- Michel
Kakav je samo dan bio jučer, koliko poslova sklopljeno
Kratak rezime iz mojeg dnevnika:
Jučerašnji dan bio je ispunjen intenzivnim poslovnim sastancima s biznismenima iz Slovenije i Makedonije, tijekom kojih su sklopljeni važni poslovi u području agronomije. Sastanak sa slovenskim partnerima započeo je analizom trenutnih izazova u poljoprivredi, poput klimatskih promjena i smanjenja radne snage. Diskutirali smo o mogućnostima uvođenja naprednih tehnologija, poput precizne poljoprivrede i automatizacije, kako bi se povećala produktivnost i smanjili troškovi proizvodnje. Slovenski partneri su pokazali veliki interes za dugoročnu suradnju, te smo dogovorili korake za zajedničke projekte uvoza novih tehnologija i obuku stručnjaka.
Sastanak s makedonskim biznismenima bio je usmjeren na poboljšanje ekoloških praksi i modernizaciju infrastrukture u Makedoniji. Razgovarali smo o zajedničkom ulaganju u projekte vezane uz organsku poljoprivredu i optimizaciju sustava navodnjavanja. Makedonski partneri su također izrazili želju za suradnjom u istraživanjima novih sorti sjemena, a dogovoreni su koraci za implementaciju ekoloških praksi u svakodnevnu proizvodnju.
Zaključci sastanaka uključuju dogovor o daljnjoj razmjeni stručnjaka, organiziranju radionica i seminara, te zajedničkim ulaganjima u projekte koji će unaprijediti agronomsku proizvodnju u obje zemlje. Dodatno, dogovorene su konkretne akcije za realizaciju sporazuma, uz naglasak na dugoročnu održivost i inovacije u agronomskoj industriji.
Ovaj dan bio je ključan za uspostavljanje strateških poslovnih odnosa koji će doprinijeti daljnjem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, ali i šire.
Prezadovoljan.
Kratak rezime iz mojeg dnevnika:
Jučerašnji dan bio je ispunjen intenzivnim poslovnim sastancima s biznismenima iz Slovenije i Makedonije, tijekom kojih su sklopljeni važni poslovi u području agronomije. Sastanak sa slovenskim partnerima započeo je analizom trenutnih izazova u poljoprivredi, poput klimatskih promjena i smanjenja radne snage. Diskutirali smo o mogućnostima uvođenja naprednih tehnologija, poput precizne poljoprivrede i automatizacije, kako bi se povećala produktivnost i smanjili troškovi proizvodnje. Slovenski partneri su pokazali veliki interes za dugoročnu suradnju, te smo dogovorili korake za zajedničke projekte uvoza novih tehnologija i obuku stručnjaka.
Sastanak s makedonskim biznismenima bio je usmjeren na poboljšanje ekoloških praksi i modernizaciju infrastrukture u Makedoniji. Razgovarali smo o zajedničkom ulaganju u projekte vezane uz organsku poljoprivredu i optimizaciju sustava navodnjavanja. Makedonski partneri su također izrazili želju za suradnjom u istraživanjima novih sorti sjemena, a dogovoreni su koraci za implementaciju ekoloških praksi u svakodnevnu proizvodnju.
Zaključci sastanaka uključuju dogovor o daljnjoj razmjeni stručnjaka, organiziranju radionica i seminara, te zajedničkim ulaganjima u projekte koji će unaprijediti agronomsku proizvodnju u obje zemlje. Dodatno, dogovorene su konkretne akcije za realizaciju sporazuma, uz naglasak na dugoročnu održivost i inovacije u agronomskoj industriji.
Ovaj dan bio je ključan za uspostavljanje strateških poslovnih odnosa koji će doprinijeti daljnjem razvoju poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, ali i šire.
Prezadovoljan.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
ahahhahahaahahahhhahaahahhahhahahahahahaahahaha
- Inferno
A zasto nisi zadovoljan s njim? Za koju placu ti je radio?Michel wrote: ↑25 Mar 2025, 07:49Nahranio moje životinjice već prije sat vremena. Sad u moju vlastitu teretanu pa na tušira je i onda na sastanak u 10:00 dolaze mi ljudi za dogovorit se i usput otpustit jednog momka iz sindikata nisam zadovoljan s njim. Posao je posao, emocije ja stranu, zato i jesam tako uspješan.
-
John_Ryder
ahhahahahahahahahhaahahahaha
- Michel
Dosta nepravilnosti i nedostatak odgovornosti prema poslu. Dosta grešaka i ne držanja roka. Nije se pojavio nekoliko puta na poslu pa sam mu morao poslat e-mailom....Inferno wrote: ↑26 Mar 2025, 16:10A zasto nisi zadovoljan s njim? Za koju placu ti je radio?Michel wrote: ↑25 Mar 2025, 07:49Nahranio moje životinjice već prije sat vremena. Sad u moju vlastitu teretanu pa na tušira je i onda na sastanak u 10:00 dolaze mi ljudi za dogovorit se i usput otpustit jednog momka iz sindikata nisam zadovoljan s njim. Posao je posao, emocije ja stranu, zato i jesam tako uspješan.
Poštovani,
Želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o raskidu suradnje s Vama iz razloga što nisam bio zadovoljan Vašim profesionalnim pristupom i obavljanjem radnih zadataka. Naime, tijekom vremena primijetio sam učestale nepravilnosti u Vašem radu, nedostatak odgovornosti prema obavezama te nepoštivanje dogovorenih rokova i procedura. Takvo ponašanje nije u skladu s očekivanjima koja imam prema članovima sindikata, koji se odlikuju predanošću, profesionalizmom i timskim duhom.
Iako cijenim neke od Vaših doprinosa, nažalost, nije bilo moguće prevladati ove negativne aspekte koji su utjecali na vašu učinkovitost i odnose unutar tima.
S obzirom na sve navedeno, bila je nužna ova odluka. Nadam se da ćete u budućnosti uspjeti ispraviti ove nedostatke i poželjeti Vam uspjeh u daljnjoj karijeri.
Sve dobro prošlo jer je bitno da ja kao glavni, da svi budu zadovoljni, a oni koji dobiju otkaz da se ne rastanemo na loš način.
-
John_Ryder
AHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHA COPY PASTE
- Inferno
Odlično napisano, jako profesionalno.Michel wrote: ↑26 Mar 2025, 17:57Dosta nepravilnosti i nedostatak odgovornosti prema poslu. Dosta grešaka i ne držanja roka. Nije se pojavio nekoliko puta na poslu pa sam mu morao poslat e-mailom....Inferno wrote: ↑26 Mar 2025, 16:10A zasto nisi zadovoljan s njim? Za koju placu ti je radio?Michel wrote: ↑25 Mar 2025, 07:49Nahranio moje životinjice već prije sat vremena. Sad u moju vlastitu teretanu pa na tušira je i onda na sastanak u 10:00 dolaze mi ljudi za dogovorit se i usput otpustit jednog momka iz sindikata nisam zadovoljan s njim. Posao je posao, emocije ja stranu, zato i jesam tako uspješan.
Poštovani,
Želim Vas obavijestiti da sam donio odluku o raskidu suradnje s Vama iz razloga što nisam bio zadovoljan Vašim profesionalnim pristupom i obavljanjem radnih zadataka. Naime, tijekom vremena primijetio sam učestale nepravilnosti u Vašem radu, nedostatak odgovornosti prema obavezama te nepoštivanje dogovorenih rokova i procedura. Takvo ponašanje nije u skladu s očekivanjima koja imam prema članovima sindikata, koji se odlikuju predanošću, profesionalizmom i timskim duhom.
Iako cijenim neke od Vaših doprinosa, nažalost, nije bilo moguće prevladati ove negativne aspekte koji su utjecali na vašu učinkovitost i odnose unutar tima.
S obzirom na sve navedeno, bila je nužna ova odluka. Nadam se da ćete u budućnosti uspjeti ispraviti ove nedostatke i poželjeti Vam uspjeh u daljnjoj karijeri.
Sve dobro prošlo jer je bitno da ja kao glavni, da svi budu zadovoljni, a oni koji dobiju otkaz da se ne rastanemo na loš način.
A koliku plaću je imao brutto?
-
John_Ryder
ahahhahahahahahahahahhahahahaha bolesnik bolesni bok te jebo
- Michel
A gle, on se već dobro popeo. Prosjek je neki minimalac pošto je to sindikat i ništa tamo ne radiš, ali pošto se on popeo bruto mu je bila 1898 eura.Inferno wrote: ↑27 Mar 2025, 16:32Odlično napisano, jako profesionalno.Michel wrote: ↑26 Mar 2025, 17:57Dosta nepravilnosti i nedostatak odgovornosti prema poslu. Dosta grešaka i ne držanja roka. Nije se pojavio nekoliko puta na poslu pa sam mu morao poslat e-mailom....
Poštovani,
A koliku plaću je imao brutto?
-
John_Ryder
Nabacivanje frizerke danas tokom šišanja 
- Michel
-
John_Ryder
Evo nam petka ljudi moji, evo nam vikenda! 
- Inferno
Nažalost to baš i nije neka plaća, ja za taj brutto nebi ni ustao iz kreveta. Možda da takva slaba radna mjesta objediniš s još nekim poslom pa daš veću plaću?
Imate li kakvih aktivnih oglasa za posao?
Imate li kakvih aktivnih oglasa za posao?
-
John_Ryder
Oš za mene radit?