Arcane (TV Series 2021- )

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Michel

Re: Arcane (TV Series 2021- )

Post by Michel » 18 Feb 2025, 11:59

Paint the Town Blue - odlična epizoda o Jinx koja se malo smirila sve dok joj ne otmu onu klinku koja je obožava pa ide je vratit. Odlične scene borbe pogotovo sa čudovištem koje je na kraju Vander?!?! :jawbreaker: 9/10

Blisters and Bedrock - uh koje li emocionalne epizode. Jinx i Vi opet zajedno, ipak su sestre i sad moraju opet naučiti surađivati. Nisam mislio da ću ih više ikada vidjeti zajedno, ali eto uspjeli su nas uvjeriti da je to moguće. I obuzdali su čudovište/Vandera. Jayce na kraju opako će biti s njim mi je uvijek najkonfuznije ali ima stvarno zanimljive moći. I onaj Necromancer koji diže iz mrtvih bit će velikog rata u idućoj epizodi. 9.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 19 Feb 2025, 12:17

The Message Hidden Within the Pattern - pa dobro što je ovo bilo ajme meni :prayer: Ambessa želi uloviti zvijer na kojoj Victor radi kako bi ga spasio. Vi i Caityln se pomirile i sad zajedno surađuju protiv Ambesse. Jayce na kraju sve sjebao ubivši Victora i tako oslobodio zvijer i na kraju borba između svih njih međusobno i na scenu nastupa Isha u jednoj od najboljih scena u seriji dosad. Vraćao sam više puta uz onu muziku, kako je sve lijepo režirano pa uspomene sa Jinx i na kraju se žrtvovala :heart: 10/10

Michel

Post by Michel » 20 Feb 2025, 13:53

Pretend Like It's the First Time - odlina epizoda, ali konfuzna sa tom vremenskom petljom. Ima divnih dijelova kao momenti između Ekko i Powder su prekrasni. Epizoda što je moglo biti drugačije. Totalno drugačija epizoda od prošle, ali funkcionira. 9/10

Killing Is a Cycle - jebiga, serija će biti uništena radi LGTBQ debila koji žele Caitly i Vi i takve scene. Odvratno i može ih biti sram jer sigurno dosta djece gledao ovaj crtić i onda vide takve boleštine. I dalje konfuzno, likovi mijenjaju stalno mišljenja. Nadam se da će ih Jinx u zadnjoj sve izdemolirat. 2/10

Michel

Post by Michel » 21 Feb 2025, 11:34

The Dirt Under Your Nails - razočaravajuće finale. Red borbi, i nebitnih priča. Jinx se riješili, a ostavili ove dvije lezbe sa happy endom. Ma neka odjebu više. 4/10

Konačna ocjena za cijelu animiniranu seriju 7/10

Znam da bi po zasebnim ocjenama ovo trebalo biti minimalno 9/10, ali neću im dati jer su sjebali neke stvari i propagirali druge. Animacija je jedna od boljih, ali kad se sve zbroji previše new age spike.

Post Reply