Won't You Be My Neighbor? (2018)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Michel

Won't You Be My Neighbor? (2018)

Post by Michel » 18 Feb 2025, 09:36

Biography, Documentary, History
Image

Imdb
Wiki

Director: Morgan Neville
Stars: Fred Rogers, Margaret Whitmer, Tom Junod

Šarmantno blagog glasa, a opet snažno oštro izražavajući svoje duboke ideale, Fred Rogers generacijama je bio jedinstvena pojava na televiziji. Kroz intervjue s njegovom obitelji i kolegama istražuje se život ovog budućeg pastora kao čovjeka koji je pronašao važniji poziv da djeci pruži oazu u video moru nasilnog bombardiranja. To se pokazalo kao njegova značajna serija, Mister Rogers' Neighborhood (1968.), serija koja je mogla nježno zaroniti u važne teme što se nijedna druga dječja serija ne bi usudila u to vrijeme. Čineći to, Rogers je doživio karijeru u kojoj je njegov dobroćudni idealizam očarao i utjecao na svijet, bilo da se radilo o mnoštvu djece na TV-u ili neposlušnih vlasti u vladi. Međutim, ta voljena osobnost također je skrivala Rogersovu duboku sumnju u sebe i povremene pogrešne procjene, iako je pokazao kamen razumijevanja u vremenima tragedije za svijet koji nije uvijek shvaćao čovjeka tako plemenitog karaktera.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Re: Won't You Be My Neighbor? (2018)

Post by Michel » 18 Feb 2025, 09:36

Won't You Be My Neighbor? (2018) - dokumentarac o legendarnom Fredu Rogersu koji je imao tu svoju slavnu emisiju za djecu od 1968. do 2001. godine. Vrlo emotivno, zanimljivo iskustvo je ovo bilo. Rogers je stvarno bio takav, brižan, i volio je ljude, volio je djecu. Znao je razgovarati s njima, učio ih je kako se socijalizirati i skupio velik broj fanova. Zanimljiva je razmišljanja čovjek imao, a opet zadržao ono dijete u sebi. 8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2025, 10:15

taj nije bio pedofil?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 18 Feb 2025, 10:45

Nećeš vjerovat da sam to i ja pomislio jer mi se on uvijek činio textbook pedofil i išao sam malo istraživati, ali nisam našao ništa. Čovjek nije imao mrlja i vidi se po njemu da je bio dobar, i ljudi oko njega moralni ljudi. Druga neiskvarena vremena. Inače bi sigurno našao nešto, uvijek se nađe ali on je čist.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Feb 2025, 11:00

Michel wrote:
18 Feb 2025, 10:45
Nećeš vjerovat da sam to i ja pomislio jer mi se on uvijek činio textbook pedofil i išao sam malo istraživati, ali nisam našao ništa. Čovjek nije imao mrlja i vidi se po njemu da je bio dobar, i ljudi oko njega moralni ljudi. Druga neiskvarena vremena. Inače bi sigurno našao nešto, uvijek se nađe ali on je čist.
ajde bar netko da je ok :P
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply