Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Gosp.

Post by Gosp. » 16 Nov 2007, 16:39

A$H wrote:Bender je legenda..
Svejedno nikad nebih to stavio na nogu.
Niti na bilo koji drugi dio svog tijela.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Nov 2007, 16:46

Kad sam bio mlađi mislio sam si tetovirati dva oka na svojim guzovima (svako oko na jedan guz), a iznad bi krvavim slovima pisalo "The Hills Have Eyes" tako da onaj tko je iza mene pazi što radi... Ali sam odustao tko zna zbog čega :roll:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Nov 2007, 17:04

dr_gonzo wrote:Kad sam bio mlađi mislio sam si tetovirati dva oka na svojim guzovima (svako oko na jedan guz), a iznad bi krvavim slovima pisalo "The Hills Have Eyes" tako da onaj tko je iza mene pazi što radi... Ali sam odustao tko zna zbog čega :roll:
LOL hahaha...pitam se zašto bi uopće netko bio iza tebe dok ti guzica viri iz hlača i na šta bi to trebao paziti LOL :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 16 Nov 2007, 17:34

Dragonrage wrote:
dr_gonzo wrote:Kad sam bio mlađi mislio sam si tetovirati dva oka na svojim guzovima (svako oko na jedan guz), a iznad bi krvavim slovima pisalo "The Hills Have Eyes" tako da onaj tko je iza mene pazi što radi... Ali sam odustao tko zna zbog čega :roll:
LOL hahaha...pitam se zašto bi uopće netko bio iza tebe dok ti guzica viri iz hlača i na šta bi to trebao paziti LOL :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: a što reć na ovo :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Nov 2007, 17:46

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :pomast: :rotflmao: :rotflmao: hahahahaha! car! jebena ideja za zajebancija tetovažu.. :lol:

Hec

Post by Hec » 17 Nov 2007, 00:29

:D :D :D
Ak imas vise kila,onda bi trebo na pisat "Mountains Have Eyes".......
LOLČINA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Six strings to cover fear..."

dodo

pozdrav

Post by dodo » 17 Nov 2007, 18:58

znate šta trebate istetovirat iznad kite dva uha pa dobijete slona :D
slušajte ovo: moj poznanik je istetovirao na trbuhu TV i ja ga pitam šta če ti ta tetovaža nema nikakvog značenja bezveze, a on meni pa kad mi pička puši da imam šta gledat :D

Evil Xander

Re: pozdrav

Post by Evil Xander » 17 Nov 2007, 21:26

dodo wrote: slušajte ovo: moj poznanik je istetovirao na trbuhu TV i ja ga pitam šta če ti ta tetovaža nema nikakvog značenja bezveze, a on meni pa kad mi pička puši da imam šta gledat :D
Interesantno je kako puno ljudi ima poznanike ili frenda frendove s istom tetovazom.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

dodo

Post by dodo » 17 Nov 2007, 22:07

Evil Xander wrote:
dodo wrote: slušajte ovo: moj poznanik je istetovirao na trbuhu TV i ja ga pitam šta če ti ta tetovaža nema nikakvog značenja bezveze, a on meni pa kad mi pička puši da imam šta gledat :D
Interesantno je kako puno ljudi ima poznanike ili frenda frendove s istom tetovazom.
pa ako znaš to onda se je vijest sigurno produžila dalje :D
ako znaš a.... (edit HorrorHR: maknuo sam ime reda radi - a čuo sam da taj tip fakat ima TV tetovažu) iz lovrana to ti on ima tu tetovažu,uostalom odi lovit ribe jer vidim da imaš neki sajt s ribama,pa se bozabavi malo s tim :D
da 100% tip je lud i sav je istetoviran

pure_evil

Post by pure_evil » 26 Nov 2007, 21:10

upravo danas sam se tetovirao hehe sliku sam izbrisao sa kompa ali cim se zaslikam stavit cu je ovdje

Freddy

Post by Freddy » 26 Nov 2007, 22:36

pure_evil wrote:upravo danas sam se tetovirao hehe sliku sam izbrisao sa kompa ali cim se zaslikam stavit cu je ovdje
kaj si si stetoviro?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Nov 2007, 23:08

dodo wrote:ako znaš a.... (edit HorrorHR: maknuo sam ime reda radi - a čuo sam da taj tip fakat ima TV tetovažu) iz lovrana to ti on ima tu tetovažu
Znam o kome je riječ, definitivno ima tu tetovažu. Da ima smisla za humor, fakat ima :)

pure_evil

Post by pure_evil » 26 Nov 2007, 23:27

Freddy wrote:
pure_evil wrote:upravo danas sam se tetovirao hehe sliku sam izbrisao sa kompa ali cim se zaslikam stavit cu je ovdje
kaj si si stetoviro?
neki tribal...sliknut cu pa stavim

horkolerbus

Post by horkolerbus » 27 Nov 2007, 10:05

Image

Image

Image

Image

evo nekih lepih tetovazi,a ja planiram da odradim ovu sliku preko celih ledja,samo da nadjem dobrog tatoo majstora

Image
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Aryx

Post by Aryx » 30 Nov 2007, 22:38

ma ja bi tattoo isto ali nikako da odlucim sta bi stavio hehe... dok ne odlucim 100 % nista od toga jos 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply