Flat Earth dokazi

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.

Je li Zemlja ravna?

Poll ended at 26 Oct 2024, 01:23

Da
1
33%
Vjerujem da je
1
33%
Lako moguće jer dokaza ima
1
33%

Total votes: 3

Michel

Re: Flat Earth dokazi

Post by Michel » 08 Dec 2024, 20:18

Zemlja nije okrugla i letenje ti nije nikakav dokaz. Ja sam letio nebrojeno puta poslovno i to što koriste u avionima ti se zove fish eye i zapitaj se zato to koriste takvu vrstu stakla. Svatko tko je letio zna da Zemlja nije okrugla.

Znači tebi je to dokaz, a nije ovo što sve stavljam u temi razumijem da ti je teško povjerovati jer si izigran cijeli život kao dvorska luda, ali opusti malo svoje ja i pogledaj bolje. Izpočetka ovu temu i sve dokaze koje sam stavljao.

Image

Mislim ima toliko dokaza za ravnu zemlju. Ajde sad malo razmišljaj kad te pitam nešto. Koliko znanstvenici kažu da se Zemlja okreće s kojom brzinom?
The Earth itself is certainly in motion as it orbits around the sun at a speed of about 67,000 miles per hour (107,000 kilometers per hour).
I dok znanstvenici mogu prevariti ljude da to mi kad smo na Zemlji ne osjetimo jer je Zemlja ogromna, ne mogu nas prevariti kada navodno vidimo Zemlju iz svemira. Pitaš se na što mislim... Pa jesi li ikad vidio navodne snimke Zemlje sa neke satelitske stanice gdje su navodno tamo astronauti. Ajde pogledaj te snimke imaš ih od NASE i jel vidiš ikako da se Zemlja okreće? Ne vidiš. Pa kako je to moguće da se ne vidi a govori da se Zemlja okreće superbrzinom. Je li vidiš navodno te satelite, smeća, ostatke satelita po svemiru? Ne vidiš nigdje, doslovno nigdje. To smeće bi trebalo postojati oko Zemlje mali milijun smeća ali nikad ne vidiš.

Sve što je snimljeno je u ogromnom filmskom studiu koje je sagrađeno pokraj NASE. Razmišljaj s glavom.

Evo, poslušaj Ninu

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Dec 2024, 20:21

koji kurac se onda svugdje predstavlja da je okrugla jebo ju ja
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 08 Dec 2024, 20:37

I to je pitanje za milijun dolara.

1. Da sakriju Boga!
2. Da kontroliraju naše umove! Ako nas mogu natjerati da vjerujemo da je Zemlja kugla, mogu nas prevariti da mislimo bilo što.
3- Da dobiju novac! NASA dobiva brdo para.

"Oni" se odnosi na Slobodne zidare, Globaliste, Elite, Iluminate ili bilo što drugo. Mislim, lažu nas za sve i znam da u dosta toga i vjeruješ kao recimo za cjepiva, vidiš i sam da ovi koji vladaju svijetom su sotonjare. I u neku ruku shvaćam zašto ti je teško povjerovati u ravnu zemlju, niti ću te siliti da vjeruješ ali ću stavljati i dalje zanimljive dokaze koje nađem.

Recimo što se tiče letova. Malo si istraži na duže destinacije gdje avioni preslijeću u kojim državama/gradovima. NEMA NIKAKVOH SMISLA ako je Zemlja okrugla, ali ako je Zemlja ravna, ima savršenog smisla.

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Dec 2024, 21:18

gdje je onda rub/kraj zemlje?

Image
Image

Michel

Post by Michel » 08 Feb 2025, 01:20

Michel

Post by Michel » 12 Apr 2025, 00:17

Pogledajte ovo https://www.facebook.com/reel/1169270781505533 i onda će ljudi i dalje vjerovati u fake NASU :lol:
All that money they say they spend. and you telling me thats what people money look like
Why don't they ever show the forward direction of the rocket with the camera
some duct tape needed there 😆 The clown show continues
Nothing on a rocket should be flapping around like that at all. It should all be secured.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Apr 2025, 02:21

hvala NASI što nam omogućuje sanjati!

Image
Image

Post Reply