Treba li vratiti Consa na forum?
- Michel
Re: Treba li vratiti Consa na forum?
Upravo suprotno, javljaju mu se muškarci jer su skužili njegove fetiše. Cijepljen je od humora, ne zna sa ženama i potkupljen je moderator. Mislim, dovoljno je vidjeti kako ga je forumaš Spiderman poklopio s istinom a nije jedini. Naš mili Cons dao dupe baš kao i lopatar lemonzoo kakvi panjevi 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
zamislite, to je čovjek od 40+ godina.....
- hitman_4
forumaš spiderman je 20 godina čekao da izvrši forumski udar da smijeni i zauzme consovo moderatorsko mjesto. cons je sad dodatno ućvrstio svoju poziciju!!

-
John_Ryder
- Michel
Strašno koji psajho
ja sam u šoku da smo svih ovih godina dijelili forum sa psajhom. Meni je to nevjerojatno, pogledajte samo kako je nasilan a tu nam je govorio da se nikad u životu nije potukao a tamo bi razbio nos. Baš nam je mili nervozan, a jel znate zašto su ga izbacili sa trećeg popularnog foruma gdje je pisao godinama. Zato što su mu našli neke slike i to moderatori tamošnji jer su mogli gledati u privatne poruke i ovo je bila jedna od slika koja ga je koštala

SpoilerShow

-
John_Ryder
hahahahahaahahahahahahahahahah cons nam je lgbtq+;
-
John_Ryder
- Michel
Al kako je on i njima dosadan s tim poslom. Samo se sjetite koliko je ovdje dosađivao sa poslom i kako ga svi tamo tlače, svi griješe ali jedino je on vrh.
- hitman_4
sječam se da je prićao kako su da su ga zavodile neke studentice koje nisu imale pojma raditi, sve je on radio a zarađivale su više od njega studentsku satnicu od 30 kuna što je tada bila dobra satnica