Glazba.
- metallicat
- Aryx
- elrania
- metallicat
- Boby
Evo jednog videa koji nikak da mi dosadi. Tip pjeva "Bohemian Rhapsody" parodirajući 25 glasova poznatih pjevača poput Bob Dylana, Neil Younga, Axl Rosea, Johnny Casha (ako kliknete "more" dobit ćete kompletan ispis vokala). Ja sam uživao, vjerujem de će i ostali. Bilo bi dobro da i navedete koji vas je glas najviše nasmijao
http://www.youtube.com/watch?v=Wn1jrsXRN_Q
- Studeni
nisam bio, ali po izvještajima vidim da je bilo identično kao u kinu SC-a pa ako si bio na toj promociji, tako je bilo!elrania wrote:netko bio na laibachu sinoc?
mene je kolokvij nazalost sprijecio da idem...
što se tiče bubnjara, John Wright iz NoMeansNo je majka svih majki!
Gallows - Orchestra of wolves.....prošlogodišnja ploča,već su potpisali veliki ugovor,jebiga....sjajan komad pankrokčine iz Engleske...'ko voli neka čekira obavezno!!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- metallicat
Aaron Neville, Julio Iglesiais, Bobby McFerrin- to su mi iritirajućiBoby wrote:Evo jednog videa koji nikak da mi dosadi. Tip pjeva "Bohemian Rhapsody" parodirajući 25 glasova poznatih pjevača poput Bob Dylana, Neil Younga, Axl Rosea, Johnny Casha (ako kliknete "more" dobit ćete kompletan ispis vokala). Ja sam uživao, vjerujem de će i ostali. Bilo bi dobro da i navedete koji vas je glas najviše nasmijao

- Wendigo
- Boby
Axl Rose je za mene najveća rock legenda; to kaj je tip ponekad previše egoističan i šupčina još samo pridonosi. Ponekad sam se pošteno nasmijao gledajući njegove ispade. Ovaj komičar na videu je super prilagodio tekst Axlu (nothing rellay matters except me). Inače, "Chinese Democracy" je album koji se najavljuje već dobrih 13 godina. Poslušah par pjesama koje bi trebale na njemu izaći; nije da su loše ali nimalo ne nalikuju Guns N' RosesimaWendigo wrote:ah, Axl Rose.. moj idol iz djetinstva.
živcira me u zadnje vrijeme sa svojim neurozama, otkazivanjem koncerata i albumom koji izlazi već par godina..a i ova nova postava Gunsa je.. LOL
nikada više ko stari Gunsi..(1. i 2. postava)
- Wendigo
Boby wrote:Axl Rose je za mene najveća rock legenda; to kaj je tip ponekad previše egoističan i šupčina još samo pridonosi. Ponekad sam se pošteno nasmijao gledajući njegove ispade. Ovaj komičar na videu je super prilagodio tekst Axlu (nothing rellay matters except me). Inače, "Chinese Democracy" je album koji se najavljuje već dobrih 13 godina. Poslušah par pjesama koje bi trebale na njemu izaći; nije da su loše ali nimalo ne nalikuju Guns N' RosesimaWendigo wrote:ah, Axl Rose.. moj idol iz djetinstva.
živcira me u zadnje vrijeme sa svojim neurozama, otkazivanjem koncerata i albumom koji izlazi već par godina..a i ova nova postava Gunsa je.. LOL
nikada više ko stari Gunsi..(1. i 2. postava)
poslušao sam Madagascar i Chinese Democracy, ok.. ali kao što veliš, ne nalikuje starom điru.