Prison Break
- hitman_4
Re: Prison Break
zbog kise imao sam puno slobodnog vremena u hotelu 4 zvijezdice u crikvenici pa sam se vratio u srednju i ponovno pogledao zakon brače haha. koliko je serija samo glupa i naivna al opet serija sa pamtljivim likovima, jbn glazbom i svaka epizoda je zabavna i napeta. ak se dobro sjećam pogledao sam samo 2 sezone, u 3. oni završi u meksickom zatvoru il tako nešto ali nije to više bilo na razini prve dvije pa sam odustao. najgori lik sucre jebala te marikruz sapunica teška haha t-bag najzanimljiviji i najbolesniji. Belick maltene vodi potragu u 2. sezoni, al ono kakve on veze ima sa policijom on je čuvar u zatvoru haha abruzi neiskoristen potencijal..
trenutno na polovici 2. sezone uhh kakav tb
trenutno na polovici 2. sezone uhh kakav tb

-
John_Ryder
hitman_4 wrote: ↑17 Sep 2024, 12:53zbog kise imao sam puno slobodnog vremena u hotelu 4 zvijezdice u crikvenici pa sam se vratio u srednju i ponovno pogledao zakon brače haha. koliko je serija samo glupa i naivna al opet serija sa pamtljivim likovima, jbn glazbom i svaka epizoda je zabavna i napeta. ak se dobro sjećam pogledao sam samo 2 sezone, u 3. oni završi u meksickom zatvoru il tako nešto ali nije to više bilo na razini prve dvije pa sam odustao. najgori lik sucre jebala te marikruz sapunica teška haha t-bag najzanimljiviji i najbolesniji. Belick maltene vodi potragu u 2. sezoni, al ono kakve on veze ima sa policijom on je čuvar u zatvoru haha abruzi neiskoristen potencijal..
trenutno na polovici 2. sezone uhh kakav tb![]()
Mišel daj se ulogiraj u Michel profil i odgovori mi na poruku.
- hitman_4
t bag je nenadjebiv u svoj toj nerealnosti. baš me zanima zbog čega sam odustao od 3. sezone sječam se da svi oni završe u zatvoru u brutalnim uvjetima, belick bude nečija kujica to mi je u sječanju a sad zašto sam odustao od gledanja 

- hitman_4
ohoho kaley cauco imala epizodnu ulogu, dobar picic bila. to prije nego što je dobila ulogu u onim šmokljanima 

- hitman_4
očekivao sam i lošiju 3. sezonu nakon 5 ep, ali još stignu zajebati. linkoln mi dosta loš ovu sezonu, ak ne pojebe onu jebozovnu agenticu ili curu od australca onda će njegov lik biti još veči promašaj
sara je 100% živa, nema šanse da bi mu skotfild oprostio šutnju. belick je show al neče još dugo... mahone gluma iznad svih. cukre zanimljiviji otkad nema marikruz, iako one dramske emocije su teški cringe haha. teodore malo pao ali ima nade, može on biti još puno gori. novi lik lečero njah očekivao više

-
John_Ryder
hitman_4 wrote: ↑26 Sep 2024, 14:55očekivao sam i lošiju 3. sezonu nakon 5 ep, ali još stignu zajebati. linkoln mi dosta loš ovu sezonu, ak ne pojebe onu jebozovnu agenticu ili curu od australca onda će njegov lik biti još veči promašajsara je 100% živa, nema šanse da bi mu skotfild oprostio šutnju. belick je show al neče još dugo... mahone gluma iznad svih. cukre zanimljiviji otkad nema marikruz, iako one dramske emocije su teški cringe haha. teodore malo pao ali ima nade, može on biti još puno gori. novi lik lečero njah očekivao više
ti samo da je jebanje, kolko imaš godina mladiću?
- hitman_4
6. epka drama na vrhuncu, skotfild je ljut, iako je sve to igrokaz. teška reciklaža
mahuna se izvukao aa koliko je sve naivno i glupo
najjaće kako je skotfild od druge sezone stalno u dugim rukavima zbog tetovaža tj. nedostatka. to je baš veliki fail
mahuna se izvukao aa koliko je sve naivno i glupo
najjaće kako je skotfild od druge sezone stalno u dugim rukavima zbog tetovaža tj. nedostatka. to je baš veliki fail

- Michel
Hitmanovich junferica.John_Ryder wrote: ↑26 Sep 2024, 15:15hitman_4 wrote: ↑26 Sep 2024, 14:55očekivao sam i lošiju 3. sezonu nakon 5 ep, ali još stignu zajebati. linkoln mi dosta loš ovu sezonu, ak ne pojebe onu jebozovnu agenticu ili curu od australca onda će njegov lik biti još veči promašajsara je 100% živa, nema šanse da bi mu skotfild oprostio šutnju. belick je show al neče još dugo... mahone gluma iznad svih. cukre zanimljiviji otkad nema marikruz, iako one dramske emocije su teški cringe haha. teodore malo pao ali ima nade, može on biti još puno gori. novi lik lečero njah očekivao više
ti samo da je jebanje, kolko imaš godina mladiću?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
u šta se pretvorila ova serija. ponašanje gl likova veze s vezom nema sa prve dvije sezone. t bag je pravi primjer, totalno uprošten lik u usporedbi sa prve dvije sezone. ali i dalje zabavno 

- hitman_4
još finale
kolikoje linkonj glup, mislim sve glupo u seriji al Linkonj
Belik se nadobivo batina
kolikoje linkonj glup, mislim sve glupo u seriji al Linkonj
Belik se nadobivo batina

-
John_Ryder
Gramatika ti je u kurcu
- hitman_4
4. sezona če opet imati 20+ episoda. finale 3. preslika cijele sezone
ocene sezona!!
1. sezona 8/10
2. sezona 7/10
3. sezona 6/10
ocene sezona!!
1. sezona 8/10
2. sezona 7/10
3. sezona 6/10

-
John_Ryder
jako, ali baš jako si loš trol
- hitman_4
ćetvrta sezona u stilu hitmana. kako sam pogodio da je sara živa. ne sviđa mi se što će opet biti preko 20 episoda. agentica napaljena na poćetku sezone