Critters vs Gremlins

Razgovori ugodni o horor temama

Šta mislite tko je jači

Critters
6
43%
Gremlins
8
57%

Total votes: 14

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Nov 2007, 22:40

Wendigo wrote:da, jedan se preobrazio u nekog popularnog Rock pjevača.. :lol: :lol:
a tek u sisatu plavušu? :rotflmao:

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 22:44

HorrorHR wrote:
Wendigo wrote:da, jedan se preobrazio u nekog popularnog Rock pjevača.. :lol: :lol:
a gangsteri :supz: :rotflmao:

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 22:50

dodo wrote:
HorrorHR wrote:
a gangsteri :supz: :rotflmao:
kad su pjevali od frank sinatre singing in the rain :rotflmao:

Boby

Post by Boby » 27 Nov 2007, 23:36

jigsaw wrote:
Boby wrote:"Critters" su moj prvi serijal kojeg sam gledao; tam negdje '92. Ostadoše mi draži od gremlina iako su im filmovi slabije kvalitete od onih s gremlinima
Pa ja i ti se slažemo u sve tri ankete :wink:
Čini se. Zgodno :wink: Sam kaj bi se teško složili kada bi netko otvorio anketu "Jigsaw vs Hannibal Lecter". Obojci je zajednička nadprosječna inteligencija i staračka dob

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Nov 2007, 00:19

Gledajući ravnopravnu brobu npr. 5 protiv 5 Crittersi bi Gremline pojeli za marendu (u stvari nek je omjer 5 Crittersa protiv recimo 30 Gremlina....to bi samo Monstrumima Čupavcima bila samo dobra gozba)... ALI

Ako bi se borba odvijala blizu vode...Crittersi bi se vrlo brzo našli izgaženi i pobijeđeni od mnogobrojne Gremlinske vojske

Inače kad ne bi bilo vode borba Gremlina protiv Crittera bi bila kao ona Letherfacea i Jasona Voorheesa .... jednom riječju neravnopravna zbog bolje fizonomije i opakijeg pristupa kod Crittersa (Jasona) 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Nov 2007, 02:10

dr_gonzo wrote:Gledajući ravnopravnu brobu npr. 5 protiv 5 Crittersi bi Gremline pojeli za marendu (u stvari nek je omjer 5 Crittersa protiv recimo 30 Gremlina....to bi samo Monstrumima Čupavcima bila samo dobra gozba)... ALI

Ako bi se borba odvijala blizu vode...Crittersi bi se vrlo brzo našli izgaženi i pobijeđeni od mnogobrojne Gremlinske vojske

Inače kad ne bi bilo vode borba Gremlina protiv Crittera bi bila kao ona Letherfacea i Jasona Voorheesa .... jednom riječju neravnopravna zbog bolje fizonomije i opakijeg pristupa kod Crittersa (Jasona) 8)
a tu je i svjetlo koje gremlini ne podnose
I may be an idiot, but i am no fool.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Nov 2007, 02:13

Djuro21 wrote:
dr_gonzo wrote:Gledajući ravnopravnu brobu npr. 5 protiv 5 Crittersi bi Gremline pojeli za marendu (u stvari nek je omjer 5 Crittersa protiv recimo 30 Gremlina....to bi samo Monstrumima Čupavcima bila samo dobra gozba)... ALI

Točno...a Crittersima je svejedno kad idu u ždranje :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dodo

Post by dodo » 28 Nov 2007, 02:20

dr_gonzo wrote:
Djuro21 wrote:

Točno...a Crittersima je svejedno kad idu u ždranje :wink:
gori su od praščiča sve jedu od dinamita do ljudi. :toimonster: :rotflmao:

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 17:30

dodo wrote:
Wendigo wrote:Crittersi su zakon. 8) mali proždrljivi čupavci.. :D a tek oni svemirski bounty hunteri sa topovima.. :lol:
slažem se a izgleda da smo u manjini.
Cons je prije napisao da crittersi nisu humoristični :?:
pa gledao sam samo prvi dio, i ispalili su par fora, kao kada upucaju prvog crittersa, pa je ovaj opalio nešto. Ali nisu tako crnohumorni kao gremlini kada su mijenjali semafore, igrali pikado za gizmom. :wink: Drugi dio sam pokušao gledati, ali ispao je dosadan.
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 28 Nov 2007, 17:34

john_constantine wrote:
dodo wrote:
Wendigo wrote:Crittersi su zakon. 8) mali proždrljivi čupavci.. :D a tek oni svemirski bounty hunteri sa topovima.. :lol:
slažem se a izgleda da smo u manjini.
pa gledao sam samo prvi dio, i ispalili su par fora, kao kada upucaju prvog crittersa, pa je ovaj opalio nešto. Ali nisu tako crnohumorni kao gremlini kada su mijenjali semafore, igrali pikado za gizmom. :wink: Drugi dio sam pokušao gledati, ali ispao je dosadan.
Gremlini jesu humoristični više od crittersa to stoji ali imaju i oni dosta humora npr kad proguta dinamit i podrigne,kad su sakriveni u ormaru i svađaju se oko hrane, ima dosta primjera a ni sam ih se nemogu sjetit više.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 17:41

dodo wrote:
john_constantine wrote:
dodo wrote: slažem se a izgleda da smo u manjini.
Gremlini jesu humoristični više od crittersa to stoji ali imaju i oni dosta humora npr kad proguta dinamit i podrigne,kad su sakriveni u ormaru i svađaju se oko hrane, ima dosta primjera a ni sam ih se nemogu sjetit više.
ma morao bi pogledati cijeli serijal, prvi dio baš nisam nešto pamtio kao kvalitetno. Kada se sjetim da sam čak bio fasciniran njima i onda se razočaram kod prvog gledanja. Dati ću opet priliku svih četiri nastavka.
Michel puši karu.

Post Reply