1408
- metallicat
- Dragonrage
Re: pozdrav
O čem ti...pa ovaj film ima na imdb-u sasvim solidnu ocjenu 7.2/10 koju i zaslužuje...za veću mu treba ipak malo više...dodo wrote:1408 super odličan film o paranormalnom,gledao sam ga prije par mjeseci, i stvarno je dobar.nemojte vjerovati kritikama na imdb jer neke totalno glupe filmove znaju ocjeniti sa 5 i više zvjezdica.
- dr mladjo
- dodo
- A$H
e sad ne kužim SPOILER u kinu sam gledao kraj kad on preživi,sad sam dobio od frenda kino rip sa drugim krajem?? kako je moguče da su u nekom drugom kinu pustili verziju sa drugim (osobno lošijim) krajem..to bi trbalo teka na DVDu bit u dodacima..ENDmetallicat wrote:ima 2, jedan koji je bio u kinu a drugi director's cut, taj je malo duži.![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Deimos
A$H wrote:e sad ne kužim SPOILER u kinu sam gledao kraj kad on preživi,sad sam dobio od frenda kino rip sa drugim krajem?? kako je moguče da su u nekom drugom kinu pustili verziju sa drugim (osobno lošijim) krajem..to bi trbalo teka na DVDu bit u dodacima..ENDmetallicat wrote:ima 2, jedan koji je bio u kinu a drugi director's cut, taj je malo duži.![]()
pa bar bi ti trebao znat da su prvo u kinu pustili tužan kraj evil deada 3, a tek nakon reakcije publike sretan. tako da je možda i tu slična priča
a i dalje tvrdim da je ovo sranje. bolje da su napravili film bez kinga, bar ne bi bio tako razočaran nakon priče
- metallicat
neznam, vjerovatno se u drugim zemljama pušta film sa svim krajevima a kod nas samo jedanA$H wrote:e sad ne kužim SPOILER u kinu sam gledao kraj kad on preživi,sad sam dobio od frenda kino rip sa drugim krajem?? kako je moguče da su u nekom drugom kinu pustili verziju sa drugim (osobno lošijim) krajem..to bi trbalo teka na DVDu bit u dodacima..ENDmetallicat wrote:ima 2, jedan koji je bio u kinu a drugi director's cut, taj je malo duži.![]()

- A$H
pa Illusionist sam i ja gledao prije 2 god. a 1408 si mogao prosle godine tek i to tek neku losu kopiju..Cannibalist wrote:Pa nemojte se smijat al taj sam film gledo mozda prije 2god. otprilike, nelazem 100%
To mi nejde u glavu!! na koju foru 2008, kak sad izlazi?
isto u kinima, ko i Iluzionist koji sam isto gledo prije 2 god. nije moguce![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!