zato što nitko drugi ne nosi. freddy je več zauzet,da uzmem asha onda bi me A$H gnjavio vjrojatnojigsaw wrote:Zašto onda nosiš avatar ''mutavog zombia''?Unreal wrote:Ma meni niti jedan lik nije strašan. Slažem se da Freddy nije strašan i nije baš urnebesno smješan,ali mi je nekak draži od ostalih jer je zabavniji,vragolastiji,više je cool,bolja karizma i nije mutavi zombie.john_constantine wrote: strašan? bio je prije 80 - tih, ali sada je jednostavno samo zabavan.
Freddy Kruger vs Jason Voorhees
-
Unreal
- Boby
Uzmi Patrick Batemana iz "Američkog psiha"Unreal wrote:zato što nitko drugi ne nosi. freddy je več zauzet,da uzmem asha onda bi me A$H gnjavio vjrojatnojigsaw wrote:Zašto onda nosiš avatar ''mutavog zombia''?Unreal wrote: Ma meni niti jedan lik nije strašan. Slažem se da Freddy nije strašan i nije baš urnebesno smješan,ali mi je nekak draži od ostalih jer je zabavniji,vragolastiji,više je cool,bolja karizma i nije mutavi zombie.
- A$H
Unreal wrote:zato što nitko drugi ne nosi. freddy je več zauzet,da uzmem asha onda bi me A$H gnjavio vjrojatnojigsaw wrote:Zašto onda nosiš avatar ''mutavog zombia''?Unreal wrote: Ma meni niti jedan lik nije strašan. Slažem se da Freddy nije strašan i nije baš urnebesno smješan,ali mi je nekak draži od ostalih jer je zabavniji,vragolastiji,više je cool,bolja karizma i nije mutavi zombie.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- A$H
preporučam da ga ubrzo pogledaš..Unreal wrote:Nisam nikada ni gledao film,ali nekak lik izgleda opako na slici pa ga stavljamBoby wrote: Uzmi Patrick Batemana iz "Američkog psiha"![]()
![]()
E da ne znam baš kako se anketa otvara ,ali bi htio vidjeti dali vam je Pinhead bolji od Michaela
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Unreal
Obadvojca su hladnokrvni i jedino priča a drugi ne i jedan ne ubija sa rukama ,a drugi da.john_constantine wrote:ma kuda baš pinhead i michael?Unreal wrote:Nisam nikada ni gledao film,ali nekak lik izgleda opako na slici pa ga stavljamBoby wrote: Uzmi Patrick Batemana iz "Američkog psiha"![]()
![]()
E da ne znam baš kako se anketa otvara ,ali bi htio vidjeti dali vam je Pinhead bolji od Michaela
- john_constantine
e tu miješaš kruške i jabuke.Unreal wrote:Obadvojca su hladnokrvni i jedino priča a drugi ne i jedan ne ubija sa rukama ,a drugi da.john_constantine wrote:ma kuda baš pinhead i michael?Unreal wrote: Nisam nikada ni gledao film,ali nekak lik izgleda opako na slici pa ga stavljam![]()
![]()
Michel puši karu.
- metallicat
-
GreenHornet
- Liske
- HorrorHR
- Site Admin
Skoro pa su imali nemesisa u "Freddy vs Jason" 
"Pinhead was originally involved in one of the ending," co-writer Marcus Swift tells us. "There were a lot of different endings that we wrote for FREDDY VS JASON, but Pinhead was in one of them."
His partner is crime Damian Shannon reveals what they wrote for that ending. "Yeah, the Pinhead ending was where - they [Freddy Krueger and Jason Voorhees] both get pulled down to hell at the end and they are still trying to battle. Pinhead comes out and separates them with chains and it’s sort of a ‘gentlemen, what seems to be the problem’ moment."

"Pinhead was originally involved in one of the ending," co-writer Marcus Swift tells us. "There were a lot of different endings that we wrote for FREDDY VS JASON, but Pinhead was in one of them."
His partner is crime Damian Shannon reveals what they wrote for that ending. "Yeah, the Pinhead ending was where - they [Freddy Krueger and Jason Voorhees] both get pulled down to hell at the end and they are still trying to battle. Pinhead comes out and separates them with chains and it’s sort of a ‘gentlemen, what seems to be the problem’ moment."
-
GreenHornet