NUKLEARKE NE POSTOJE!!!
Kao što je poznato, 1945. godine SAD su bacile atomske bombe na japanske gradove: Hirošimu i Nagasaki. Rečeno nam je da mjesto gdje je eksplodirala atomska bomba ostaje ozračeno mnogo godina, možda čak i tisućama godina. No danas ni u jednom gradu nema povišene razine radijacije. Zapravo, niti jedan grad nije čak ni napušten. Tu se živjelo odmah nakon bombardiranja. Nisu se bojali zračenja. Tako da tamo vjerojatno nije bilo tako loše kao što nam govore. Također nam je rečeno da atomska bomba uzrokuje genetsko oštećenje fetusa. Međutim, u Hirošimi i Nagasakiju nije zabilježen porast broja beba rođenih s urođenim manama. Kažu nam da nakon atomske bombe ljudi masovno obolijevaju od raka. Ali porast incidencije raka u oba grada bio je vrlo mali. Očekivani životni vijek ljudi koji su preživjeli napad od raka skraćen je za najviše nekoliko mjeseci. Osim toga, kao što se može vidjeti na povijesnim fotografijama, sve zgrade od cigle u Hirošimi preživjele su eksploziju bombe. Tada su u Hirošimi bile gotovo isključivo drvene zgrade i one su izgorjele. Međutim, na zidanim zgradama vidljivi su samo tragovi paljevine, ali nisu potpuno srušene kako bi se očekivalo od eksplozije atomske bombe. Dakle, ili su učinci eksplozije takve bombe puno manji nego što nas plaše, ili atomska bomba uopće nije detonirana. Istina je da su Hirošima i Nagasaki spaljeni napalmom, kao i deseci drugih japanskih gradova.
Više je dvojbi oko atomskih bombi. Primjerice, ako pogledamo snimke i fotografije nuklearnih pokusnih eksplozija, lako možemo vidjeti da su lažne. Ovo je vrlo sumnjivo. Uostalom, prema službenim informacijama, izvedene su tisuće probnih eksplozija atomskih bombi, ali mediji nam iz nekog razloga prikazuju samo fotomontaže. Mislim da kad bi nam mogli pokazati prave eksplozije, ne bi morali koristiti lažne slike. Zapravo, nema dokaza da atomska bomba uopće postoji. A kako dokaza nema, treba smatrati da toga nema. Istina je da je atomska bomba poput koronavirusa 20. stoljeća, odnosno ništa više od laži za zastrašivanje javnosti. Ova laž poslužila je SAD-u i SSSR-u kao opravdanje za goleme vojne troškove tijekom Hladnog rata. Lako je zaraditi bogatstvo u naoružanju. Možda nas Vladimir Putin plaši atomskom bombom, ali je nikada neće upotrijebiti jer nema niti jednu! Nitko nema. Atomska bomba je samo velika prijevara i ne trebamo je se bojati. Kako biste saznali više o atomskoj prevari, trebate pogledati samo prvih 20 minuta ovog videa.
Ako želite više informacija o ovoj temi, također možete pogledati ove linkove: https://heiwaco.com/bomb.htm - https://www.henrymakow.com/2020/07/nucl ... exist.html jako je opširno dokazano i argumentirano pa preporuka.
Super što si preveo ovaj prilog! Dosta je bilo laži! Istina na videlo!
A zločince treba objaviti i pustiti da žive među nama u sramoti i strahu.
Bravo ! Ima smisla, kad imaš predznanje. Puzla po puzla, ..
sve na ovom linku u detalje https://heiwaco.com/bomb.htmNuklearno oružje, nuklearke, samo su glupa propaganda od 1945!
A evo i doista tužnih vijesti!
Oppenheimer je film 2023 o klaunovima koji su lažirali atomske bombe 1942/5.
Redatelj, pisac i redatelj 2023. je Christopher Nolan!
Nije razumio (?) ili je plaćen (??) da promiče laži da su atomske bombe eksplodirale 1945. i da je Oppenheimer bio samo veliki holivudski glumac u predstavi za brzi kraj Drugog svjetskog rata!
Nolan je propustio priliku svog života 2023. da pokaže kako je svijet bio prevaren 1945. Oppenheimer je bio samo glumac da glumi u predstavi kako je napravio atomsku bombu! A Christopher Nolan je 2023. plaćen da promovira laži iz 1945.! Stvarno živimo u ludom svijetu 2023!
*
Kako ja to znam? I meni su, kao i vama, u školi rekli da je nuklearno oružje ubilo ljude 1945.
Primjeri su Hirošima i Nagasaki, Japan, 1945.! Dvije atomske/nuklearne bombe američke proizvodnje bačene su na gradove! Gradovi i mnogi njihovi stanovnici, uglavnom civili, tada su uništeni u dva iznenadna BLJESKA.
Ali to se nikada nije dogodilo. Niti jedna bomba nije postojala! Bile su to samo fantazije iz holivudskih filmova! Gradovi su jednostavno bombardirani napalmom, a lokalno stanovništvo ubijeno je napalmom! Ostatak su bile američke bajke/propaganda.
Ali kako ja to znam, pitate se opet? Nisam gledao ovo sranje 1965., ali sam upravo posjetio Nagasaki i Hirošimu i njihove muzeje atomske bombe/mira i sreo neke preživjele tamo kasnije na poslu. Otkrio sam da me je prevarila propaganda SAD/SSSR-a.
A mnogo kasnije, 1999., upoznao sam osobu čiji je otac pomogao Staljinu da kopira američku prevaru i eksplodira lažnu atomsku bombu SSSR-a 1949. Bila je to još jedna predstava. Sve objašnjavam u nastavku! SAD i SSSR/Rusija 1940-ih urotili su se da su nuklearne bombe/oružja stvarni. A serija se nastavlja 80+ godina kasnije!
STRAH je stvarno vrhunsko njihovo oružje i djeluje. Što više znamo, manje nas strah i zato nemojte se bojati jer nuklearke ne postoje.
I za globusare