Monografije, knjige o strip junacima i filmskim žanrovima...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 14:47

Vorador wrote:
dodo wrote:
Vorador wrote:Izašao Zagor Specijal u boji. Br. 500, Indijanska magija + posebna knjižica na 64 str. s tekstovima o Zagoru, njegovim autorima i svijetu i s popisima i svim naslovnicama Zagora od LMSa do Ludensa. Na kraju knjige ima i galerija s Ferrijevim crtežima.
daj mi više odgovori želiš se ti mjenjat za filmove ili ne. :wink:
nemoj me vuč za nos. :evil:
prvo mi kažeš da očeš a onda ne odgovaraš na poruke. :evil:
ako nečeš reci neču, jer ima tu drugih kojima sam obečao :wink:
Ovako, poruku mi nisi poslao nikakvu jer bi ti odgovorio. Nikoga s foruma nisam zajebo u razmjeni ( s nekima se mjenjao i više puta) pa zašto misliš da te vučem za nos i da te oću zajebat. Rekao sam da ću ti javit kad sve presnimim i da sam jučer počeo. Presnimio sam do sada 3 DVDa. Ako si nestrpljiv to je tvoja stvar, strpi se, dobit ćeš filmove.
PS Bio si mi prije poslao neku poruku ( očito zajeb; nekom drugom si slao ) da nisi zadovoljan, da je dogovor bio mukotrpan i da taj netko kome si slao ne kaže nekome drugome to ( možda meni?). Kada sam te pitao o čemu je riječ nisi odgovorio. Btw nije mi nemjera da se svađam, nego eto, malo si me uvrjedio.

:evil: kome sam mogao drugom slat nemoj lagat i nemoj se izvlačit sada. ja se sa tobom baš sada iz principa neču mjenjat. ne želim ovo više nastavljat neka se nastavi ovaj topic o romanima stripovima itd.

Sorry za offtopic.

Vorador

Post by Vorador » 27 Nov 2007, 14:54

dodo wrote:
Vorador wrote:
dodo wrote: daj mi više odgovori želiš se ti mjenjat za filmove ili ne. :wink:
nemoj me vuč za nos. :evil:
prvo mi kažeš da očeš a onda ne odgovaraš na poruke. :evil:
ako nečeš reci neču, jer ima tu drugih kojima sam obečao :wink:
Ovako, poruku mi nisi poslao nikakvu jer bi ti odgovorio. Nikoga s foruma nisam zajebo u razmjeni ( s nekima se mjenjao i više puta) pa zašto misliš da te vučem za nos i da te oću zajebat. Rekao sam da ću ti javit kad sve presnimim i da sam jučer počeo. Presnimio sam do sada 3 DVDa. Ako si nestrpljiv to je tvoja stvar, strpi se, dobit ćeš filmove.
PS Bio si mi prije poslao neku poruku ( očito zajeb; nekom drugom si slao ) da nisi zadovoljan, da je dogovor bio mukotrpan i da taj netko kome si slao ne kaže nekome drugome to ( možda meni?). Kada sam te pitao o čemu je riječ nisi odgovorio. Btw nije mi nemjera da se svađam, nego eto, malo si me uvrjedio.

kome sam mogao drugom slat nemoj lagat i nemoj se izvlačit sada. ja se sa tobom baš sada iz principa neču mjenjat. ne želim ovo više nastavljat neka se nastavi ovaj topic o romanima stripovima itd.

Sorry za offtopic.
Ok. Zapamtit ću ti ovo. I napravit ću screenshot one čudne poruke što si "meni" poslao. Ideš ne moju crnu listu jer si me nazvao lažljivcem ( što nisam, možeš pitati neke forumaše s kojima sam se mjenjao ) i jer ti očito nije stalo do razmjene nego do svađe.

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 14:58

Vorador wrote:
dodo wrote:
Vorador wrote: Ovako, poruku mi nisi poslao nikakvu jer bi ti odgovorio. Nikoga s foruma nisam zajebo u razmjeni ( s nekima se mjenjao i više puta) pa zašto misliš da te vučem za nos i da te oću zajebat. Rekao sam da ću ti javit kad sve presnimim i da sam jučer počeo. Presnimio sam do sada 3 DVDa. Ako si nestrpljiv to je tvoja stvar, strpi se, dobit ćeš filmove.

kome sam mogao drugom slat nemoj lagat i nemoj se izvlačit sada. ja se sa tobom baš sada iz principa neču mjenjat. ne želim ovo više nastavljat neka se nastavi ovaj topic o romanima stripovima itd.

Sorry za offtopic.
Ok. Zapamtit ću ti ovo. I napravit ću screenshot one čudne poruke što si "meni" poslao. Ideš ne moju crnu listu jer si me nazvao lažljivcem ( što nisam, možeš pitati neke forumaše s kojima sam se mjenjao ) i jer ti očito nije stalo do razmjene nego do svađe.
to nema veze samnom što nisi njih zajebo.ja ne govorim o drugima nego o nama i našim razmjenjivanju i daj od sada piši privatnu poruku molim te.

Vorador

Post by Vorador » 27 Nov 2007, 15:07

Pred svima si me na forumu prozvao da sam lažljivac i na to imam pravo odgovoriti pred svima; da vide. Tvoj PM nisam dobio; ako si već vidio da ne odgovaram mogao si mi se obratiti na mail. Imam tu opciju u profilu. Umjesto toga si me nazvao lažljivcem i rekao da te prestanem povlačiti za nos. Kad samo već kod razmjene, išao sam ti maksimalno na ruku. Pristao sam na sve tvoje zahtjeve: uvjeti razmjene, broj filmova itd. i nisam odbio razmjenu iako me nije zanimao niti jedan tvoj film. Ova 3 DVDa što sam već snimio ću pokloniti nekome a razmjena otpada zahvaljujući tebi. Još jedamput se ispričavam svima na offtopiciranju.
PS. Ovom prilikom molim administratora ili moderatore da otvore topic Crna lista i Bijela lista u podforumu za razmjenu. Očito treba.

dodo

Post by dodo » 27 Nov 2007, 15:11

Vorador wrote:Pred svima si me na forumu prozvao da sam lažljivac i na to imam pravo odgovoriti pred svima; da vide. Tvoj PM nisam dobio; ako si već vidio da ne odgovaram mogao si mi se obratiti na mail. Imam tu opciju u profilu. Umjesto toga si me nazvao lažljivcem i rekao da te prestanem povlačiti za nos. Kad samo već kod razmjene, išao sam ti maksimalno na ruku. Pristao sam na sve tvoje zahtjeve: uvjeti razmjene, broj filmova itd. i nisam odbio razmjenu iako me nije zanimao niti jedan tvoj film. Ova 3 DVDa što sam već snimio ću pokloniti nekome a razmjena otpada zahvaljujući tebi. Još jedamput se ispričavam svima na offtopiciranju.
PS. Ovom prilikom molim administratora ili moderatore da otvore topic Crna lista i Bijela lista u podforumu za razmjenu. Očito treba.
pa to što sam pocrto me zanimalo. :wink:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 27 Nov 2007, 16:20

Vorador wrote:Izašao Zagor Specijal u boji. Br. 500, Indijanska magija + posebna knjižica na 64 str. s tekstovima o Zagoru, njegovim autorima i svijetu i s popisima i svim naslovnicama Zagora od LMSa do Ludensa. Na kraju knjige ima i galerija s Ferrijevim crtežima.
Kupljeno (29kn) :wink:

@dodo - Vorador je čovjek na mjestu i kao forumaš i kao osoba za razmjenu 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2007, 16:30

dr_gonzo wrote:
Kupljeno (29kn) :wink:

@dodo - Vorador je čovjek na mjestu i kao forumaš i kao osoba za razmjenu 8)
također.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Nov 2007, 17:21

kupio sve troje. Ma kvragu, bačeni novac. Taj dio o zagorovom svijetu je razočaranje, kao da je pisano za retardiranu djecu, bez uvrede. :wink: Očekivao bih više podataka, informacija, a ovako kao da osoba pokušava nešto napisati na brzinu. I katastrofalni dio u plavim stranicama bez redoslijeda. I nije spiderman, nego superman. :roll:

Indijanska magija mi je bezveze, zgodan povratak lika demonske maske, ali loša epizoda. Ne volim te epizode u boji, uvijek ispadne loš crtež i nedostatak pravih detalja, a i borbe su loše izvedene. A niti ne volim baš epizode u kojima se vraćaju stari likovi. A dodatak čisto solidno, ali mislim da nije potpun ili mi se samo čini.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2007, 17:30

john_constantine wrote:kupio sve troje. Ma kvragu, bačeni novac. Taj dio o zagorovom svijetu je razočaranje, kao da je pisano za retardiranu djecu, bez uvrede. :wink: Očekivao bih više podataka, informacija, a ovako kao da osoba pokušava nešto napisati na brzinu. I katastrofalni dio u plavim stranicama bez redoslijeda. I nije spiderman, nego superman. :roll:

Indijanska magija mi je bezveze, zgodan povratak lika demonske maske, ali loša epizoda. Ne volim te epizode u boji, uvijek ispadne loš crtež i nedostatak pravih detalja, a i borbe su loše izvedene. A niti ne volim baš epizode u kojima se vraćaju stari likovi. A dodatak čisto solidno, ali mislim da nije potpun ili mi se samo čini.
a što bi ti za 29 kuna, enciklopediju Darkwooda? :wink: :D
nisam još pročitao epizodu, ali me veseli što ću vidjeti Demonsku Masku, Moloka i mog najdražeg poglavicu Kiowa, Winter Snakea.. 8)

Freddy

Post by Freddy » 27 Nov 2007, 23:21

john_constantine wrote:kupio sve troje. Ma kvragu, bačeni novac. Taj dio o zagorovom svijetu je razočaranje, kao da je pisano za retardiranu djecu, bez uvrede. :wink: Očekivao bih više podataka, informacija, a ovako kao da osoba pokušava nešto napisati na brzinu. I katastrofalni dio u plavim stranicama bez redoslijeda. I nije spiderman, nego superman. :roll:

kupljeno,ne slažem se da je bačeni novac,možda za tebe,ali za mene ne,prejebeno su napravili i crteži i sve ostalo :wink:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Nov 2007, 23:37

evo baš sam pročitao Indijansku Magiju i moram priznat da mi se baš i nije svidjela epizoda.. stvarno su mogli nešto bolje smislit za ovaj specijalni broj, a ne nabacati samo tako neke Zagorove bivše protivnike i prijatelje u jednu priču... color je solidno napravljen, neke slike (npr. noć) su dosta loše dok je ostatak sasvim dobar. sve u svemu: 2,5/5
dodatak djeluje dobro ovako nabrzinu što sam prelistao. posebno mi se sviđa dio sa popisom svih epizoda i naslovnicama.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 17:38

Wendigo wrote:evo baš sam pročitao Indijansku Magiju i moram priznat da mi se baš i nije svidjela epizoda.. stvarno su mogli nešto bolje smislit za ovaj specijalni broj, a ne nabacati samo tako neke Zagorove bivše protivnike i prijatelje u jednu priču... color je solidno napravljen, neke slike (npr. noć) su dosta loše dok je ostatak sasvim dobar. sve u svemu: 2,5/5
dodatak djeluje dobro ovako nabrzinu što sam prelistao. posebno mi se sviđa dio sa popisom svih epizoda i naslovnicama.
Pa usporedi scene borbe u crno bijelo u originalnim epizodama Morska strava i kasnije, kada se zagor borio protiv ljudi riba ili epizoda Laguna živih mrtvaca, kada se bori protiv demona i zombija. A ovdje je borba stvarno katastrofa.
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 02 Dec 2007, 16:24

Meni je sasvim dobro ispali iako scenarij i nije baš nekakav...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply