1001 Komentar
- john_constantine
- Dragonrage
Pa i meni su dobri...i jedan i drugi (s tim da sam Matrix s vremenom "zamrzio" zbog toga šta je kako i Unreal kaže "posrao akcijski žanr" u narednim godinama te ga krivim za to, ali mi je film ko film ok, cool je - Iako opet Equilibrium mi je više coolFilmTV wrote:Meni je osobno Matrix odličan i ne vidim zašto ga uopće uspoređivati sa Crankom, nisu ni isti žanr. Ako ćemo tako onda idemo diskusiju jel bolji Titanic ili Vampirellajohn_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji.
A ova posprdna usporedba Titanica i Vampirelle nema veze s vezom...ne znam da li je to trebalo biti smiješno ili šta, ali ne ukazuje na ništa
Između ostaloga...ne bi bilo na odmet da malo pridoneseš stvaranju liste umjesto ovoga
- A$H
a molim te i Matrix je u svoje vrijeme donio nešto novo drugačije..čekaj 9 godina pa ćemo vidjet koliko će se Crank izlizat i promjenit akcijske filmove..plus nastavci..plus koliko ga drugih filmova bude kopiralo...za 9 god. ćeš tako možda o Cranku pričat..filmovi ko filmovi su odlični i glupo ih je uspoređivat i zbog vremena kad su izašli...Dragonrage wrote:Pa i meni su dobri...i jedan i drugi (s tim da sam Matrix s vremenom "zamrzio" zbog toga šta je kako i Unreal kaže "posrao akcijski žanr" u narednim godinama te ga krivim za to, ali mi je film ko film ok, cool je - Iako opet Equilibrium mi je više coolFilmTV wrote:Meni je osobno Matrix odličan i ne vidim zašto ga uopće uspoređivati sa Crankom, nisu ni isti žanr. Ako ćemo tako onda idemo diskusiju jel bolji Titanic ili Vampirellajohn_constantine wrote:matrix mi je svejedno i dalje puno bolji.)...a šta se tiče žanra...fulao si...ono po čemu nisu slični je tematika (jedna više vuče na SF, a drugi je obični akcić), no djelomično su istog žanr...oba su prvenstveno akcijski filmovi te oba pridonose nešto originalno tom žanru i na temelju toga ih se može uspoređivati...kao akcijske filmove, ali ne i samu akciju jer su različite u jednom i drugom filmu. Naravno...bilo bi ga realno uspređivati sa recimo Blade Runnerom ili Terminatorom, ali ako gledamo akcijski žanr u cjelini, svaki akcijski film možemo upređivati sa bilo kojim drugim akcijskim filmom, ali kao cjelina, a ne tipa "Matrix ima cool scenu s minigunom dok Crank nema". No ovdje nije niti riječ o usporedbi ako nisi skužio, jer se osim toga šta oba filma spadaju u akcijski žanr nema šta uspoređivati, već se ono što želim naglasiti je to kako se Matrix s vremenom izlizao, i postao je nekako previše isfuran i prežvakan, izgubio je na "svježini", dok je Crank donio nešto novo, drugačije i to ga čini daleko "luđim" filmom. U ostalom ne navodi se badava često po netu kada se spominje Crank kako još od Die harda nije bilo tako orginalnog filma u domeni žanra...
E sad koji je bolji, to ovisi od osobe do osobe...meni je Crank draži.
A ova posprdna usporedba Titanica i Vampirelle nema veze s vezom...ne znam da li je to trebalo biti smiješno ili šta, ali ne ukazuje na ništa![]()
Između ostaloga...ne bi bilo na odmet da malo pridoneseš stvaranju liste umjesto ovoga
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Donio je, donio,...ali kako je vrijeme pokazalo to je bilo sve samo ne novo.A$H wrote:a molim te i Matrix je u svoje vrijeme donio nešto novo drugačije..čekaj 9 godina pa ćemo vidjet koliko će se Crank izlizat i promjenit akcijske filmove..plus nastavci..plus koliko ga drugih filmova bude kopiralo...za 9 god. ćeš tako možda o Cranku pričat..filmovi ko filmovi su odlični i glupo ih je uspoređivat i zbog vremena kad su izašli...Dragonrage wrote:Pa i meni su dobri...i jedan i drugi (s tim da sam Matrix s vremenom "zamrzio" zbog toga šta je kako i Unreal kaže "posrao akcijski žanr" u narednim godinama te ga krivim za to, ali mi je film ko film ok, cool je - Iako opet Equilibrium mi je više coolFilmTV wrote: Meni je osobno Matrix odličan i ne vidim zašto ga uopće uspoređivati sa Crankom, nisu ni isti žanr. Ako ćemo tako onda idemo diskusiju jel bolji Titanic ili Vampirella)...a šta se tiče žanra...fulao si...ono po čemu nisu slični je tematika (jedna više vuče na SF, a drugi je obični akcić), no djelomično su istog žanr...oba su prvenstveno akcijski filmovi te oba pridonose nešto originalno tom žanru i na temelju toga ih se može uspoređivati...kao akcijske filmove, ali ne i samu akciju jer su različite u jednom i drugom filmu. Naravno...bilo bi ga realno uspređivati sa recimo Blade Runnerom ili Terminatorom, ali ako gledamo akcijski žanr u cjelini, svaki akcijski film možemo upređivati sa bilo kojim drugim akcijskim filmom, ali kao cjelina, a ne tipa "Matrix ima cool scenu s minigunom dok Crank nema". No ovdje nije niti riječ o usporedbi ako nisi skužio, jer se osim toga šta oba filma spadaju u akcijski žanr nema šta uspoređivati, već se ono što želim naglasiti je to kako se Matrix s vremenom izlizao, i postao je nekako previše isfuran i prežvakan, izgubio je na "svježini", dok je Crank donio nešto novo, drugačije i to ga čini daleko "luđim" filmom. U ostalom ne navodi se badava često po netu kada se spominje Crank kako još od Die harda nije bilo tako orginalnog filma u domeni žanra...
A ova posprdna usporedba Titanica i Vampirelle nema veze s vezom...ne znam da li je to trebalo biti smiješno ili šta, ali ne ukazuje na ništa![]()
Ma Equilibrium je bolji
- A$H
pa i je, tu se slažem..Dragonrage wrote:Donio je, donio,...ali kako je vrijeme pokazalo to je bilo sve samo ne novo.A$H wrote:a molim te i Matrix je u svoje vrijeme donio nešto novo drugačije..čekaj 9 godina pa ćemo vidjet koliko će se Crank izlizat i promjenit akcijske filmove..plus nastavci..plus koliko ga drugih filmova bude kopiralo...za 9 god. ćeš tako možda o Cranku pričat..filmovi ko filmovi su odlični i glupo ih je uspoređivat i zbog vremena kad su izašli...Dragonrage wrote: Pa i meni su dobri...i jedan i drugi (s tim da sam Matrix s vremenom "zamrzio" zbog toga šta je kako i Unreal kaže "posrao akcijski žanr" u narednim godinama te ga krivim za to, ali mi je film ko film ok, cool je - Iako opet Equilibrium mi je više cool)...a šta se tiče žanra...fulao si...ono po čemu nisu slični je tematika (jedna više vuče na SF, a drugi je obični akcić), no djelomično su istog žanr...oba su prvenstveno akcijski filmovi te oba pridonose nešto originalno tom žanru i na temelju toga ih se može uspoređivati...kao akcijske filmove, ali ne i samu akciju jer su različite u jednom i drugom filmu. Naravno...bilo bi ga realno uspređivati sa recimo Blade Runnerom ili Terminatorom, ali ako gledamo akcijski žanr u cjelini, svaki akcijski film možemo upređivati sa bilo kojim drugim akcijskim filmom, ali kao cjelina, a ne tipa "Matrix ima cool scenu s minigunom dok Crank nema". No ovdje nije niti riječ o usporedbi ako nisi skužio, jer se osim toga šta oba filma spadaju u akcijski žanr nema šta uspoređivati, već se ono što želim naglasiti je to kako se Matrix s vremenom izlizao, i postao je nekako previše isfuran i prežvakan, izgubio je na "svježini", dok je Crank donio nešto novo, drugačije i to ga čini daleko "luđim" filmom. U ostalom ne navodi se badava često po netu kada se spominje Crank kako još od Die harda nije bilo tako orginalnog filma u domeni žanra...
Ma Equilibrium je bolji![]()
![]()
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
ma ima svakakvih ljudi.Dragonrage wrote:O c´mon...koja je budala to provalila....LOLjohn_constantine wrote:ma matrix će se pamtiti zbog utjecaja matrice, toliko da je čak nekoliko ljudi pucalo na druge uvjereni da su u matrici dok će za crank reći za 10 godina - Crank? zvuči kao neka droga.![]()
![]()
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ljudi su oduvijek bili ludi s filmovima i bez njih....sa video igrama i bez njih...
Kako je jednom rekao Unabomber (jedan od vrhunskih luđaka) :
"- Živimo u bolesnom društvu!" (koliko se sjećam bilo je to iz njegovog Manifesta 5. poglavlje)
Kako je jednom rekao Unabomber (jedan od vrhunskih luđaka) :
"- Živimo u bolesnom društvu!" (koliko se sjećam bilo je to iz njegovog Manifesta 5. poglavlje)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- Dragonrage