Istina.A$H wrote:john_constantine wrote:Da, ali se ne sjećam kako se Jason vratio u desetom nastavku? Tu je bio na početku filma zarobljen, pa su ga zamrznuli...
A u Freddy vs kruger, on je već u paklu? Odakle ga Freddy izvuče.
![]()
misliš na Freddy vs Jason
![]()
ma to ne znači nikaj niti netreba razbijat glavu sa tim...jer ne prete svi redatelji zadnji nastavak nego onaj koji ima paše...isto imaš u serijalu Petak 13-ti ka u 8. djelu Jason takes Manhattan se na kraju pretvori u dijete...to nitko nije skužio,pa ni redatelj sam ziher...pa su u devetom nastavku odbili počet od osmog(jer kaj će sa djetetom??) nego od sedmog mislim...uglavnom di je kao odapeo(po 100ti put)
Jason Vs. Michael Myers
- john_constantine
- A$H
prvo spomenuh samo naziv nastavka,a ne di se radnja odvija i snima...drugo snimano je i na Manhattanu samo ne sve jer nisu imali baš velik buđet...zato je i scenarij bio prepravljan nekoliko puta..a i fanovi su popizdili kako je malo radnje u gradu sa obzirom na naziv filma...john_constantine wrote:Istina.A$H wrote:john_constantine wrote:Da, ali se ne sjećam kako se Jason vratio u desetom nastavku? Tu je bio na početku filma zarobljen, pa su ga zamrznuli...
A u Freddy vs kruger, on je već u paklu? Odakle ga Freddy izvuče.
![]()
misliš na Freddy vs Jason
![]()
ma to ne znači nikaj niti netreba razbijat glavu sa tim...jer ne prete svi redatelji zadnji nastavak nego onaj koji ima paše...isto imaš u serijalu Petak 13-ti ka u 8. djelu Jason takes Manhattan se na kraju pretvori u dijete...to nitko nije skužio,pa ni redatelj sam ziher...pa su u devetom nastavku odbili počet od osmog(jer kaj će sa djetetom??) nego od sedmog mislim...uglavnom di je kao odapeo(po 100ti put)A da ne spominjemo da ono nije Manhattan, već Vancouver.
No, ipak je svejedno zabavno raspravljati o tome.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy Krueger
- dr_gonzo
Michael Myers definitivno, ma koliko god mi se i Jason sviđao a sve zbog toga jer je Jason kopija Myersa... 
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- Zombiemachine
-
Unreal
Meni su obadvojca jako slični,nazavo bi ih bračom
Makar je Michael otac Jasona,Jason mi je draži
. Ima jebeniji izgleda,bolje i više ubija sa različitim oružjima,više je akcijski orjentiraniji i glumci koji su glumili Jasona su po meni obavili bolji posao nego oni koji su glumili Michaela. 
Hmm oduvjek sam htio da naprave Michael vs Jason film
Makar je Michael otac Jasona,Jason mi je draži
Hmm oduvjek sam htio da naprave Michael vs Jason film
- pure_evil
-
GreenHornet
- Boby
Michael Myers iz više razloga. Iz njega su proizašle sve ikone slashera; Jason je više komičan i za zabavu dok je Myers daleko ozbiljniji i realniji te sam se njega kao klinac jedino bojao. Nadalje, mnogo je interesantniji kao lik budući da je riječ o čovjeku koji je nekoć bio poput svih ostalih dok je Jason bio sve što se da biti, retardus, šumski čovjek, zombij, parazit, polu-robot i kaj sve još ne. O faktoru snage nema smisla raspravljati jer su obojca nadljudi (u nekim nastavcima više u nekima manje) i u konačnici bi sve ovisilo o zamisli scenarista
-
Unreal
izgleda da sam ja jedini kojem je jason bolji

ma meni michael nije više strašan pa je izgubio moč,dok mi jason nije strašan ali je zabavan.
michael je dobar lik u prva dva i h20 jer se šuljao žrtvama i pokazao znak ljudskosti,ali u četvorci je dosdana mumija sa lošijm maskama. u 8 ga je prebio onaj reper pa sam ostao bez rječi,a u remeaku izgleda kao klošar koj me podsječa na Hulka
Ma sigurno nije ljudima bolji od Freddy
ma meni michael nije više strašan pa je izgubio moč,dok mi jason nije strašan ali je zabavan.
michael je dobar lik u prva dva i h20 jer se šuljao žrtvama i pokazao znak ljudskosti,ali u četvorci je dosdana mumija sa lošijm maskama. u 8 ga je prebio onaj reper pa sam ostao bez rječi,a u remeaku izgleda kao klošar koj me podsječa na Hulka
Ma sigurno nije ljudima bolji od Freddy